Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Καλά εσύ ακόμα να το καταφέρεις; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα λογικά στον server αλλά αν επιμένεις θα πραγματοποιηθεί!

Θα μπορούσε να μου γράψει κάποιος μια διεύθυνση για να κατεβάσω το update?

παιδια εχω εδω και λιγες μερες τη logitech driving force pro
ειναι και γαμω
τελεια φανταστικη
την εχω με ενα καθισμα bucket DRAG ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗς SPARCO 180 ΕΥΡΩ
το drft ειναι αυτο μου αρεσει παρα πολυ και στην πιστα με τα βουνα αναποδα με το evo x tuned γαμ@@
οπως στο tokyo drift
στην αρχη βεβαια ηταν παρα παρα πολυ δυσκολο να ντριφταρω και την πρωτη στροφη αλλα μετα απο 200 φορες την ιδια πιστα την εμαθα και σκοπος ειναι να βελτιωθω .
δοκιμαστετο και θα δειτε και ειδικα αν παιζετε σε προβολι 90" + θα παθετε πλακα

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

-bye-μονο απο το πσ3 ενω παιζεις και εισαι ονλαιν γινετε .θα σου ζητηθει μονο του

Ευχαριστώ και πάλι. Έχω μια G25 και διαβάζω διάφορα reviews στο internet για την fanatec 911 turbo, υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει και τις δύο και να έχει άποψη? Υπάρχει καμιά πληροφορία για την αντικαταστάτρια της G25?

Παρεμπιπτόντως, g25 στο Πλαίσιο (με παραγγελία μέσω internet) 198,00
Στο Public 299,00 !!!

Καλά εσύ ακόμα να το καταφέρεις; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα λογικά στον server αλλά αν επιμένεις θα πραγματοποιηθεί!

Από χτες το πάλευα και τα κατάφερα σήμερα το μεσημέρι! Επιτέλους!

p.s. το παιχνίδι είναι ό,τι καλυτερο έχω δει σε κονσολάτο game... με βλέπω με τιμονιέρα (και δεν είμαι και φανατικός της πίστας..)
Απίστευτα και τα video στο GT TV...:firstprize:

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

παιδια εχω εδω και λιγες μερες τη logitech driving force pro
ειναι και γαμω
τελεια φανταστικη
την εχω με ενα καθισμα bucket DRAG ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗς SPARCO 180 ΕΥΡΩ
....

Eισαι ευχαριστημενος απο την Logitech Force Pro?
Σκεφτομαι να την παρω γιατι η G25 ειναι αρκετα ακριβη...
Το bucket απο που το αγορασες? Υπαρχει καποιος που πουλαει ετοιμα συστηματα με bucket? Σιγουρα θα χαριζουν αλλη αισθηση σε σχεση με το να ειναι βιδωμενη σε καποιο τραπεζακι....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

ναι τελεια ειναι και κανει τις ιδιες στροφες σε αριθμο με την g25.το καθισμα το πηρα απο ενα καταστημα που πουλαει χωριατο καγκουριες για αυτοκινητα το βρισκεις και στο γουγλε-bye-
Eισαι ευχαριστημενος απο την Logitech Force Pro?
Σκεφτομαι να την παρω γιατι η G25 ειναι αρκετα ακριβη...
Το bucket απο που το αγορασες? Υπαρχει καποιος που πουλαει ετοιμα συστηματα με bucket? Σιγουρα θα χαριζουν αλλη αισθηση σε σχεση με το να ειναι βιδωμενη σε καποιο τραπεζακι....

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα μολις ανοιξα τα port απο το router κατεβηκε.Κανε μια δοκιμη.

Παιδιά πως αλλάζει η κάμερα? Εννοώ να μην βλέπεις από τα μάτια του οδηγού αλλά απ έξω από το αυτοκίνητο.