golfakias
New member
- 18 May 2008
- 36
Ναι ακριβως αυτο. Το traction control ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο να ειναι ρυθμισμενο κανει το αυτοκινητο ανυπακουο στο γκαζι ειδικα στην εξοδο των στροφων!+1 (φανταζομαι να λες traction control κτλ..)
Ναι ακριβως αυτο. Το traction control ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο να ειναι ρυθμισμενο κανει το αυτοκινητο ανυπακουο στο γκαζι ειδικα στην εξοδο των στροφων!+1 (φανταζομαι να λες traction control κτλ..)
για μενα λιγοτερα αλογα αν θυμαμαι καλα ανεβαινει η ροπη!Το setting power σε σχεση μέτο βάρος, ποιό να είναι παιδιά?Πολλά άλογα ή ελάφρωμα καλύτερα?
gran tourismo/FORD GT SPEC IIΗ Δοκιμασία s-10 με τι αμάξι περνιέται παιδιά?Εχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά τίποτα:bigcry:
Εκτος απο τα γραφικα που ειναι απαιχτα στο συγκεκριμενο παιχνιδι, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ!! ΣΤΟΥΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!Ηθελα να'ξερα τι τα φτιαχνουν αυτα τα παιχνιδια για παιδακια;;;Κι αυτη η pianobar μουσικη στην αρχη ποιος βλακας την σκεφτηκε δεν μπορω να καταλαβω! 1000 φορες το GRID παρα αυτο το εξαμβλωμα!!Ευτυχως που δεν το αγορασα το παιχνιδι να κλαιω τα λεφτα μου!!Υπ'οψιν racing παιχνιδια παιζω επι εποχης commodore!!
παιδιά αξίζει να το παρεί κανείς αυτό η θα βγάλουμε σύντομα το GT5 Σκέτο ?
εαν ήξερες την ιστορία περί στούκας και τις συμφωνίες με τις κατασκευάστριες εταιρίες , δεν θα το έλεγες ... επειδή έχω όρεξη να σου πω λίγα , θα τα πω ...
είχε ολοκληρωθεί το 2007 ένα μοντέλο ζημιών στο αυτοκίνητο , αρκετά ρεαλιστικό , το οποίο όμως έδειχνε πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία ... επειδή αυτή η ευαισθησία όντως πλησίαζε τα πραγματικά δεδομένα , και επειδή οι εικόνες που ακολούθησαν σε επίδειξη σε κατασκευαστές ήταν φρικιαστικές ( να βάζαν και αίμα θα ήταν ακόμα χειρότερα ) υπήρξε αντίδραση και για αυτό η τωρινή έκδοση δεν έχει το μοντέλο αυτό ... υποσχέθηκαν πως θα υπάρχει στο πλήρες παιχνίδι , αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είναι το ρεαλιστικό του 2007 , άλλα ένα λιγότερο ...
To Gran Turismo 5 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου,μπορεί και αργότερα... Βέβαια, αξίζει για αγορά το Gran Turismo 5 Prologue... από τους τίτλους που πρέπει να έχεις!
Οταν αγοραζω 70ευρω ενα παιχνιδι για να παιξω τη σημερον ημεραν φιλε μου εχω απαιτησεις!! Τι με νοιαζει εμενα τι συμφωνιες εχουν κανει οι εταιρειες μεταξυ τους ε;!!! Εχεις παιξει το GRID, MCRAY DIRT, RACEDRIVER, TOCA!! Εχεις υπ'οψιν σου τι θα πει ρεαλιστικο οδηγημα και γενικα παιχνιδι;;;!!Οπως το underground και γενικα τα nfs μονο γραφικα διαθετουν, μοστρα και ιχνος ρεαλισμου στο game play!!Εαν το θεμα οδηγηση δεν ηταν το θεμα του παιχνιδιου και ηταν απλα ενα μερος του οπως στο GTA4 δεν θα το ελεγα αυτο!!Ευτυχως που δεν το πληρωσα!!
http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY
Πιθανόν να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων τον Μάρτιο του 2009.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.