Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Αυτά τα damages μας φάγανε, ενώ ο φίλος με το trailer μας ξανάνοιξε την όρεξη πάλι και μου τρέχουν τώρα τα σάλια, αλλά απ’ ότι βλέπω θα αργήσουμε ακόμα να στρώσουμε :eating:τραπέζι, οπότε συνεχίζουμε να βολευόμαστε με τα ψίχουλα του «Προλόγου»!!!

25/9 λέει το play.com

χαζομάρες λέει το play για να μαζέψει προπαραγγελίες μάλλον....

αν ήταν να βγει το 2009 θα το ανακοίνωνε η sony στην E3...

το 25/9/10 πιο πιθανό είναι....

To play.com επιμένει στην ημερομηνία κυκλοφορίας 27 Νοεμβρίου 2009,με βασικό επιχείρημα ότι δόθηκε από publisher / manufacturer του παιχνιδιού.

gran-turismo-5-logo.jpg

Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Sony Computer Entertainment...

Πηγή: PS3Hype

Ποιο γρήγορα θα βγει το FM3 και με βλέπω να αλλάζω κονσόλα… (πρέπει όμως να βρω και συμβατή τιμονιέρα…:driver:Απ’ ότι ξέρω οι Logitech δεν κάνουν για x-box)

κ εγω ετσι λεω!με το 4 θα το φερουνε!αλητια σκετη δεν θα'ναι?χεχε!

Είναι γεγονός, επίσημα από σήμερα, η ύπαρξη της G27 όπως φαίνεται εδώ!
attachment.php

Μικρές αλλαγές με την σημαντικότερη να αποτελεί το καινούργιο και ποιο αθόρυβο (ελικοειδές) σύστημα μετάδοσης της δύναμης ανάδρασης (forcefeedback). Επίσης φωτεινές ενδείξεις με LED, επιπλέον κουμπιά στο τιμόνι και μια μικρή επέμβαση στο ύψος του πεντάλ του φρένου και του συμπλέκτη καθώς και δυνατότητα ρύθμισής τους (αριστερά-δεξιά).
Λέτε να περιμένουν το GT5, για να τα λανσάρουν μαζί?
(Δυστυχώς δεν γράφει τίποτα για Xbox)

Attachments

• 3819109242_2f0eddcfa4.jpg
    3819109242_2f0eddcfa4.jpg
    86 KB · Views: 203
ευτυχως δεν γραφει τιποτα για xbox αφου οι τιμονιερες G27 ειναι προνομιο της sony :) μακαρι να μην κανανε κοντα 200-300 ευρω να παρω και εγω μια για το grand turismo , γαμωτο δεν θα το χαρω καθολου αυτη τη χρονια θα μπω μεσα..αλλα ελπιζω να το χαρω του παραχρονου , ελπιζω να το βγαλουν το GT5 επιτελους ειναι το αγαπημενο μου SIM!!!!

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Geo_x said:
Σαν πρωτο δειγμα δεν ειναι κι ασχημα...!

Δείχνει μια χαρά (πως βλέπει ο οδηγός δεν ξέρω:flipout:) αλλά το αυτοκίνητο δείχνει μάχιμο 100%, δεν μοιάζει να επηρεάσθηκε στην οδήγηση καθόλου… δεν θα ‛πρεπε?:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

Δείχνει μια χαρά (πως βλέπει ο οδηγός δεν ξέρω:flipout:) αλλά το αυτοκίνητο δείχνει μάχιμο 100%, δεν μοιάζει να επηρεάσθηκε στην οδήγηση καθόλου… δεν θα ‛πρεπε?:chinscratch:
εγώ είδα ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά να κόψει το δρόμο απ'το mitsubishi άρα έχασε τα κρατήματα λόγω του χτυπήματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 Prologue (ps3 φυσικά)

εγώ είδα ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά να κόψει το δρόμο απ'το mitsubishi άρα έχασε τα κρατήματα λόγω του χτυπήματος.

Τώρα που το λες, έχεις κάποιο δίκιο, το mitsubishi όμως περίμενα ότι θα τον περνούσε πολύ ποιο εύκολα.

φανταζομαι λιωσιμο που θα του ριξω, το γαμωτο ειναι πως για εναν χρονο δεν θα μπορω να το παιξω