Μπορεί να είσαι τυχερός,εγώ ήμουν σε φυλάκιο και είχαμε το ps1 τότε και παίζαμε iss pro και gt1.Είχαμε πρωτάθλημα μεταξύ μας,ωραίες εποχές..αχ με τετοια παιχνιδια που βγηκαν φετος θα γινω λιποτακτης!
υπομονη...αυτά που ανακοινώθηκαν είναι εξαιρετικά features.
ας ξεκινήσουμε στην μικρή οθόνη! (psp)
Απίστευτα απογοητευτικά τα νέα (δείτε εδώ) για τους λάτρεις του Gran Turismo που ανακοινώθηκαν σήμερα στο Tokyo Game Show αφού με λίγα λόγια δεν αναμένεται η κυκλοφορία του GT5 νωρίτερα από το Μάρτιο του 2010, κι’ αυτό για την Ιαπωνία, για τον υπόλοιπο πλανήτη είναι άγνωστο!!!
Έχω μείνει άφωνος :bang:
Μικρή παρηγοριά οι προσθήκες που επίσης ανακοινώθηκαν:
- Cars: Over 950.
- Over 20 locations and 70 tracks.
- Physics: new physics, damage, movable objects on the track, and the newest hybrid and electric cars.
- Hippie.
- Arcade Mode: Single Player, split-screen two player
- GT Mode: World Map, My Garage, Car Dealer, Tuning Shop, Championship Race, and License Test.
- Online: Open Lobby, Text/Voice Chat, Private Room, Online Photo Album, Online Replay Album, and you can export replays to YouTube.
- YouTube!
- Photo Mode: Photo Drive, Photo Stage
- GT TV: Improved UI, export of videos to PSP, and progressive downloading.
και μετα ερχονται καποιοι και σου λενε οτι το forza ειναι πολυ καλυτερο.Marketing? How about a soft launch for the hardcore GT5 enthusiasts while the ad geeks figure out how to sell the most advanced version of one of the most popular racing game franchises in history?
Τωρα μαζευουμε λεφτα για τιμιονιερα (g25) !!!! Και ιδιοκατασκευη μπακετκαι ειμαστε ετοιμοι για απογειωση!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.