Gran Turismo 5 (PS3)

Πόσα χάπια έχουν πάρει στην Polyphony?
Πείτε μου ότι περάσατε 1οι την νέα πίστα με το RX-7 να πηδήξω από το παράθυρο.

Τώρα μετά από αυτό που συνέβη στον Άρη δεν αισθάνομαι και πολύ καλά να ρωτάω μ....ες, αλλά επειδή μου έχουν σπάσει τα νεύρα:

-Έχει βγάλει κανείς το Like the wind. Προσπάθησα 10 φορές με ένα Zonda στα 910 άλογα, αλλά με προσπερνάγανε στην ευθεία σαν σταματημένο...

Λοιπόννννννννν... Το έβγαλα με τον Παγάνη. Το κόλπο είναι φουλ αερτομή και χαμήλωμα σαύρα. Σκλήρηνα λίγο και τα ελατήρια 2 κιλά και μαλάκωσα τα αμορτισέρ στην απόσβεση και σκλήρηνα στην επαναφορά. ΚΙβώτιο στα 420.

Χρειάστηκαν και κάποιες τακτικές Σουμάχερ αλλά ...
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!:firstprize:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Αν εννοείς τα seasonal events μου φάνηκαν αρκετά εύκολα όλα τους..:firstprize:

Επειδή μόλις σήμερα θα πάρω το GT5, λύστε μου σας παρακαλώ δυο απορίες

1. είναι απαραίτητο να συνδεθεί η κονσόλα στο διαδίκτυο για το χθεσινό update; Γίνεται να κατεβαστεί από pc και να το φορτώσουμε στην κονσόλα με stick;

2. η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι με λογαριασμό ανά χρήστη ή ανά κονσόλα; Δηλαδή στην κονσόλα μας που παίζω εγώ και ο γιός μου, μπορούμε να έχουμε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς ή έναν για την κονσόλα;

Ευχαριστώ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με το νεο update οταν βγαζεις το abs και πατας φρενο φουλ μαζι με συμπλεκτη το αμαξι ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ!!!

Skakinen για το πρωτο 99% πρεπει να ειναι η κονσολα στο internet και για το δευτερο,ειναι ανα χρηστη...καλο :driver:

Επειδή μόλις σήμερα θα πάρω το GT5, λύστε μου σας παρακαλώ δυο απορίες

1. είναι απαραίτητο να συνδεθεί η κονσόλα στο διαδίκτυο για το χθεσινό update; Γίνεται να κατεβαστεί από pc και να το φορτώσουμε στην κονσόλα με stick;

2. η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι με λογαριασμό ανά χρήστη ή ανά κονσόλα; Δηλαδή στην κονσόλα μας που παίζω εγώ και ο γιός μου, μπορούμε να έχουμε δύο ξεχωριστούς λογαριασμούς ή έναν για την κονσόλα;

Ευχαριστώ

1. Γίνεται μέσω stick, αλλά δεν ξέρω από που κατεβάζεις...

2. Μπορείς να έχεις πολλούς ξεχωριστούς λογαριασμούς στην ίδια κονσόλα, αλλά δεν γίνεται να παίζουν όλοι μαζί! Ένας κάθε φορά;)

Ποια πίστα είναι αυτή, δεν την ξέρω:SFGSFGS5:

GT5 Patch 1.05: 608mb

Release Notes:
...........
・Save Data Backup
You can now copy and restore your save data. For details, please refer to the in-game [Manual].
............

Καλά, διάβαζα το παραπάνω κατεβατό και σκεφτόμουνα: τόσο καντέμης? μα τόσο καντέμης? δηλ. μου κρασάρει εμένα και μετά από μερικές ώρες, ουσιαστικά, δίνουν την δυνατότητα για save ???:BXVZCBXZ6::BDGBGDB55:

Για τις οβάλ πίστες πρέπει οπωσδήποτε να βγάζεις το ABS τελείως (στο 0 δηλαδή). Το αυτοκίνητο γίνεται πολύ γρηγορότερο.

Στο επίπεδο 30 ξεκλειδώνει το Red Bull X1 που φαίνεται κανονικά και μπορείς να το αγοράσεις από τις αντιπροσωπείες (.. 20.000.000 μονάδες βέβαια και .. επίπεδο 40).

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Την Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel - Clubsport edition αλλά τις ικανότητές μου τις έχω εκ γενετής:flipout::flipout::flipout:

Αν ψάχνεις τιμόνι πάρε το DFGT, τα κάνει σχεδόν όλα και συμφέρει!!!

ΕΧΩ ΤΗΝ DFGT, αλλά μου την έχει καρφώσει να οδηγήσω με συμπλέκτη:BDGBDGB53:

Λοιπόννννννννν... Το έβγαλα με τον Παγάνη. Το κόλπο είναι φουλ αερτομή και χαμήλωμα σαύρα. Σκλήρηνα λίγο και τα ελατήρια 2 κιλά και μαλάκωσα τα αμορτισέρ στην απόσβεση και σκλήρηνα στην επαναφορά. ΚΙβώτιο στα 420.

Χρειάστηκαν και κάποιες τακτικές Σουμάχερ αλλά ...
ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!:firstprize:

Ωραια οταν φτασω εκει ετοιμασε το Παγανι να βγει παγανιά :flipout::flipout::flipout: