Gran Turismo 5 (PS3)

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Α! ήθελα να σε ρωτήσω: εσύ μου έστειλες το Impreza? Έχω χάσει τον λογαριασμό.

ένα impreza σου έστειλα εγώ δεν ξέρω αν σου έστειλε και άλλος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

ένα impreza σου έστειλα εγώ δεν ξέρω αν σου έστειλε και άλλος

Σωστά, εσύ το έστειλες, σ' ευχαριστώ. Θα στο επιστρέψω σε 2-3 μερούλες.:a0210:

047.gif
Η εφευρετικότητα και η απατεωνιά στο μεγαλείο της
icon_mrgreen.gif

ή
Πως να μετατρέψετε το A-spec σε B-spec:

Δείτε εδώ τι σκέφτηκαν για να μαζεύουν λεφτά και να ανεβαίνουν Levels χωρίς να κοπιάζουν...
aetsch.gif

Με λίγα λόγια: δένεις με λαστιχάκια το χειριστήριο κολλάς το ENTER να είναι μόνιμα πατημένο, για να κάνει start αυτόματα το παιχνίδι, αμολάς ένα υπεραυτοκίνητο σε μια οβάλ πίστα και αυτό θα σου γεννάει χρυσά αυγά... αιώνια μέχρι να φτάσεις στο Level 40!!!!

Εεεεεεεεπ! Σε έπιασα, τι πας να κάνεις... ας το κάτω το λαστιχάκι!!!
005.gif

Eαν υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονικη που διατιθεται να βρεθουμε για να δοκιμασω την τιμονιερα του ας μου στειλει πμ.Θελω να δω εαν οντως ειναι θεμα της Fanatec ή εαν το κανουν γενικως ολα τα τιμονια.
Λεπτομερειες για τα προβληματα εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40809&page=9

Εντυπώσεις απο συμβίωση λίγων ωρών με DFGT...
Να πώ πως είναι η πρώτη μου τιμονιέρα...
Ξεκίνησα με μια m3 να δω τι ψάρια πιάνω..Το αποτέλεσμα βρέθηκα να παλέυω με τον κόλο,τον οποίο φυσικά όταν μου έφευγε δεν μπορούσα και να μαζέψω...
Όμως άρχιζα σιγά σιγά να πατάω πιο ήρεμα το γκάζι στις εξόδους μου και το παραπάνω διορθώθηκε..

Για το x1 τώρα....
Είχα χρόνο στην monza 2:12...Με αρκετές προσπάθειες το πήγα στο 2:05..Όχι και άσχημα για λίγες ώρες..

Στα υπόλοιπα παλεύω με το τιμόνι..Πολύ ανάδραση..Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό..
Πάντως την έχω καταυχαριστηθεί...

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Στα υπόλοιπα παλεύω με το τιμόνι..Πολύ ανάδραση..Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό..
Πάντως την έχω καταυχαριστηθεί...

Με γεια!!!!:ADFADF1:

Υποθέτω ότι το ξέρεις ήδη, αλλά η ανάδραση ρυθμίζεται απο τα settings - hardware.

http://

ή
[/CENTER]

Με λίγα λόγια: δένεις με λαστιχάκια το χειριστήριο κολλάς το ENTER να είναι μόνιμα πατημένο, για να κάνει start αυτόματα το παιχνίδι, αμολάς ένα υπεραυτοκίνητο σε μια οβάλ πίστα και αυτό θα σου γεννάει χρυσά αυγά... αιώνια μέχρι να φτάσεις στο Level 40!!!!

πρεπει να συνδεσω και πληκτρολογιο?​

http://

ή
[/CENTER]

πρεπει να συνδεσω και πληκτρολογιο?[/QUOTE]

Ναιπ! Η αυτό ή ένα προγραμματιζόμενο χειριστήριο (auto fire).​

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

πως θα βαλω πληκτρολογιο?

Στην άλλη ελεύθερη θύρα USB...

Χαιρετώ την παρέα! Μας κόψαν το AVclub στη δουλειά και σας βλέπω μόνο στο σπίτι το απόγευμα.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Σημερα εστειλα ενα αμαξι σε ενα φιλο στις 00:30 περιπου
Λιγο πριν εστειλα και 2ο αυτοκίνητο.

Τι γινεται ποτε αλλαζει η μερα?

Χτες έστειλα πριν και μετά τα μεσάνυχτα, δηλ 2 φορές σε λιγότερο από 24ωρο, έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι ισχύει...

Eαν υπαρχει κανεις απο Θεσσαλονικη που διατιθεται να βρεθουμε για να δοκιμασω την τιμονιερα του ας μου στειλει πμ.Θελω να δω εαν οντως ειναι θεμα της Fanatec ή εαν το κανουν γενικως ολα τα τιμονια.
Λεπτομερειες για τα προβληματα εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=40809&page=9

εβγαλες ακρη?αν οχι στειλε τηλ. να τα πουμε...

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Χτες έστειλα πριν και μετά τα μεσάνυχτα, δηλ 2 φορές σε λιγότερο από 24ωρο, έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι ισχύει...
Άρη χτες το μεσημέρι πήρα και εγώ το χ2010. Τρομερό αυτοκίνητο.
Καλά βρε σύ πόσα χ2010 έχεις και πως τα απόκτησες;
Αυτό που μου έστειλες να το κρατήσω 1-2 μέρες ακόμα, ή το θέλεις και στο στέλνω άμεσα;
Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Αν δε κατάλαβες ποιος είμαι , το psn μου είναι turbakias.