Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

souper ειναι αλλα πανακριβη!

Γιατί το λες αυτό, απ’ ότι φαίνεται (δεν κυκλοφόρησε ακόμα) θα είναι αρκετά ποιο φτηνή από την G27

Γύρω στα 400-500 έχει μόνο η τιμονιέρα. Η G27 υπάρχει στην αγορά και φθηνότερα (μέχρι πρόσφατα το Πλαίσιο την είχε 250).

Παίδες τα μπερδέψατε λιγάκι:rolleyes:!

Δεν μιλάω για την Porsche 911 Turbo S ούτε για την Porsche 911 GT3 RS αλλά για την καινούργια Porsche 911 Carrera η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί ή λίγο πριν το GT5.

Και ναι, από αυτά που υπόσχεται ο κατασκευαστής, θα είναι φτηνότερη της G27, δηλ κάτω από 250e.

Η συγκεκριμένη τιμονιέρα, βέβαια, δεν έχει το προηγμένο σύστημα μετάδοσης της κίνησης με ιμάντα, όπως οι ακριβότερες αδερφές της, αλλά ένα φτηνότερο, βασισμένο σε γρανάζια, σύστημα.

Αν παρακολουθήσετε το link για το review που έδωσα παραπάνω, θα δείτε και λεπτομέρειες, καθώς και γνώμες συγκριτικά με την άμεση αντίπαλό της G27.

οντος τα μπερδεψαμε!χεχε!αλλα αν δεν εχει ιμαντα....ο ιμαντας πρεπει να λεει πολυ!μονο που δεν θα ακους γουργουρι απο μεσα...

ανακοινωθηκε για τις 2 νοεμβριου,αλλα νομιζω για την ιαπωνια.
οποτε ελπιζω οτι μεσα στο δεκεμβριο θα ερθει και προς ευρωπη μερια.
για να δουμε?

Κατι πηρε το αφτι μου για 10/02/2024:chinese::chinese:
Στο τελος θα το παθει σαν το βοσκο με τον λυκο στα προβατα... θα κυκλοφορησει και δεν θα το πιστευει κανεις !!!

Χαχαχαχαχα καλό το τελευταίο....
Εγώ πιστεύω πάντως οτι άλλη μια αναβολή την έχει για πλάκα :)

Καλησπερα σας

Εχει κανεις απο σας εμπειρια απο τη τιμονιερα Fanatec 911GT3RS V2;

http://www.youtube.com/watch?v=MRH239nAX30

Λεω αυτο το gran turismo να το παιξω με τιμονι για μεγαλυτερη απολαυση και ειμαι αναμεσα σε αυτη κ την Logitech G27.

Καθε αποψη καλοδεχουμενη!

Φιλικα
Γιωργος

Καλησπερα σας

Εχει κανεις απο σας εμπειρια απο τη τιμονιερα Fanatec 911GT3RS V2;

Είμαι σχεδόν έτοιμος να την παραγγείλω, και λέω σχεδόν γιατί είναι διπλή τιμή από τη G27, μαζί με τα ClubSport Pedals και κάποια άλλα πράγματα που θέλω. Και είναι και το θέμα του service. Πρέπει να τα στέλνεις πίσω Γερμανία (αν κάτι … χτύπα ξύλο) και μάλιστα με δικά σου έξοδα!
Απ’ την άλλη είναι το «απόλυτο»:adore:πακέτο μαζί με τη μεταλλική πεταλιέρα και φυσικά είναι πολύ ανώτερη από τη G27. Άσε που αναμένεται και ClubSport επιλογέας ταχυτήτων!
Θα την πάρω, αλλά ξέρεις, θέλει να το επεξεργαστώ λίγο ακόμη … ψυχολογικά…:bird: :stupid:

Η αληθεια ειναι πως πρεπει α ειναι αρκετα επιρεπεις σε βλαβες οι Fanatec.
Bεβαια ειναι ενα προιον που καποιοι χρηστες λογικα το κακομεταχειριζονται αρκετα!
Απο οτι καταλάβα οι Logitech σε θεμα αξιοπιστειας πρεπει να ειναι σαφως ανωτερες μα αυτη σε θεμα ευχαριστησης που προσφερει στο gamer ειναι συμαντικα ανωτερη!
Να σου πω την αληθεια εγω 32 ειμαι οποτε να την κακομεταχειριζομαι το αποκλειω!
Γουσταρω τρελα την επενδυση αλκανταρα του τιμονιου ενω τα πεταλια μονο ποπυ κοιτας πορωνεσαι και οταν μετα δεις της G27 ... το απολυτο ξενερωμα μου θυμιζουν αυτα του cinquecento που ειχε παλια η αδερφη μου...
Τους ειχα στειλει σημερα εμαιλ να μαθω τι παιζει απο εγγυηση κ μου παν δυο χρονια... μια χαρα κατ εμε. Επισης μου παν πως προς διαθεση θια υπαρχει παλι απο μεσα Σεπτεμβρη (να πω την αληθεια δεν σκοπευα πιο νωρις αφου προς το παρων το ταμειο ειναι μειον). Τα μεταφορικα επισης με την UPS που το στελνουν για μενα που θα παρω κ το wheel stand μου πε πανω κατω κανα 30αρι!

Γιωργος

Η αληθεια ειναι πως πρεπει α ειναι αρκετα επιρεπεις σε βλαβες οι Fanatec.

Επειδή το παρακολουθώ το θέμα από καιρό, θα έλεγα ότι υπήρχε πράγματι θέμα αξιοπιστίας με τα πρώτα τους μοντέλα. Το 911 GT3 RS V2 όμως έχει ολοκαίνουργια ηλεκτρονικά τα οποία έλυσαν τα όποια θέματα υπήρχαν (κυρίως συμβατότητας με PS3). Επίσης ο ανεμιστήρας του έγινε ακόμα ποιο ήσυχος.

Ποιο επιρρεπείς σε βλάβες , αντίθετα, μοιάζουν να είναι οι Logitech με τα συστήματα γραναζιών που ενσωματώνουν, σε αντίθεση με τους ιμάντες των Fanatec. Και εκτός από αυτό είναι και το θέμα της ποιο ποιοτικής κατασκευής (ακριβότερα υλικά) των Fanatec, γι’ αυτό και εξάλλου και η διαφορά στην τιμή. Οι Logitech από την άλλη πάσχουν από τριξίματα, λόγο των γραναζιών αλλά και των φτηνότερων πλαστικών αλλά αν υπολογίσουμε την ποιο προσιτή τιμή συν το ποιο προσιτό service (ακόμα και αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος) τότε αποτελούν μια ποιο δελεαστική πρόταση!

Από θέμα απόδοσης υπερτερούν φυσικά οι Fanatec, με ισχυρότερο force feedback (ισχυρότερο μοτέρ) αλλά και συνάμα ποιο απαλό στην αίσθηση (λόγο του ιμάντα μετάδοσης) καθώς επίσης και στο θέμα των ρυθμίσεων.

Φυσικά, το μεγάλο γεγονός είναι ο ερχομός του GT5 και όχι τόσο η μάρκα της τιμονιέρας! Πάντως άσχετα από την μάρκα αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το τιμόνι αλλά και ένα cockpit (αγοραστό ή ιδιοκατασκευή) προσθέτουν πολλούς πόντους στην αίσθηση και διασκέδαση στο θέμα driving (race) simulators!!!:driver: