Gran Turismo 5 (PS3)

Καλησπερα σε ολους εκπληκτικες ιδεες βλεπω οτι εχετε εδω μεσα :SFGSFGSF:(για το duplicate cars μιλαω) θα μπορουσε καποιος να μου στειλει και μενα την red bull να την δοκιμασω λιγο :2thumb22sup: ευχαριστω πολυ (partyboy75 στο psn),βασικα προσπαθω να μαζεψω λεφτα να παρω ενα race car ειμαι επιπεδο 21 και δυσκολα θα ανεβω αποτι φαινεται δεν εχω αμαξι για το historic car cup στο expert και για το grand turismo all stars ουτε για το like the wind στο extreme αλλα με 3 μυρρια δεν μπορω να παρω και τιποτα.Εχει καποιος να μου προτεινει αμαξι για ολα αυτα η να μου στειλει τιποτα δανεικο ?Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και ελπιζω να το εβαλα στο σωστο thread ,πρωτη φορα ποσταρω στο forum (φοβαμαι οτι επρεπε να το βαλω αλλου)Εαν εχω κανει λαθος παρακαλω να σβηστει να το ποσταρω αλλου

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Καλησπερα σε ολους εκπληκτικες ιδεες βλεπω οτι εχετε εδω μεσα :SFGSFGSF:(για το duplicate cars μιλαω) θα μπορουσε καποιος να μου στειλει και μενα την red bull να την δοκιμασω λιγο :2thumb22sup: ευχαριστω πολυ (partyboy75 στο psn),βασικα προσπαθω να μαζεψω λεφτα να παρω ενα race car ειμαι επιπεδο 21 και δυσκολα θα ανεβω αποτι φαινεται δεν εχω αμαξι για το historic car cup στο expert και για το grand turismo all stars ουτε για το like the wind στο extreme αλλα με 3 μυρρια δεν μπορω να παρω και τιποτα.Εχει καποιος να μου προτεινει αμαξι για ολα αυτα η να μου στειλει τιποτα δανεικο ?Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ και ελπιζω να το εβαλα στο σωστο thread ,πρωτη φορα ποσταρω στο forum (φοβαμαι οτι επρεπε να το βαλω αλλου)Εαν εχω κανει λαθος παρακαλω να σβηστει να το ποσταρω αλλου

Καλώς ήρθες yiorgos στην παρέα μας, αν έχεις λίγο υπομονή, θα βρεθεί λύση, πολλοί από μας έχουμε αυτά τα αυτοκίνητα που ψάχνεις! Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο καθένας μπορεί να στέλνει μόνο ένα κάθε μέρα οπότε με τον χαμό που γίνεται (τελευταία), όλοι κάπου χρωστάμε αμάξια οπότε μπαίνει και σειρά προτεραιότητας...

Πάντως θα σε βοηθούσε αν ζήταγες τα αυτοκίνητα στο άλλο νήμα που είναι ειδικά γι' αυτό το σκοπό (εδώ), και επίσης βάλε και εσύ μια σειρά προτεραιότητας στα αμάξια που θες.-bye-

τελικα το τουοτα μου ακομα επιστρεφεται.....................................................

Μια βοήθεια βρε παιδιά:

πώς βάζω κάποιον στη Friends list για να μπορώ να του δανείσω αυτοκίνητο (Give a friend);

Υπάρχει άλλος τρόπος για δανεισμό εκτός από το:
να μπεις στο Garage, να ανοίξεις την καρτέλα του αυτοκινήτου και να επιλέξεις Give to Friend;

Last edited:
Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μια βοήθεια βρε παιδιά:

πώς βάζω κάποιον στη Friends list για να μπορώ να του δανείσω αυτοκίνητο (Give a friend);

Πας στην αρχική σελίδα του PS3, εκεί που λέει add a friend, πληκτρολογείς το PSN του και στέλνεις μία αίτηση φιλίας. Όταν τη δεχτεί ο φίλος σου θα μπορείς να κάνεις αυτό που θες.

Μετά θα πατήσεις τριγωνάκι πάνω στο αμάξι που θες να του στείλεις και θα πατήσεις send to a friend κτλ.

Ευχαριστώ πολύ.
Έψαχνα στα μενού του παιχνιδιού για να προσθέσω φίλο ενώ είναι στα μενού της κονσόλας.
:2thumb22sup:

ερωτηση.στην αρχικη καρτελα εκτος απο το κατασυημα εξαρτηματων εχει και το αλλο..δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε,στο οποιο αλλαζεις ζαντες λαδια και κατι τετοια.μεσα στις επιλογες στο τελος εχει αγωνιστικη διαμορφωση...αν δεν κανω λαθος (ειναι η τελευται επιλογη) αλλα οποτε δοκιμαζω να κανω κατι δεν με αφηνει και μου λεει οτι δεν γινεται η συγκεκριμενη αλλαγη στο ενεργο μου αυτοκινητο.μηπως καποιος το εχει κανει και πως?

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Γίνεται μόνο σε ορισμένα αυτοκίνητα

Σε αυτά:

1.Chevrolet Camaro Z28 '69
2.Chevrolet Camaro SS '10
3.Acura NSX '91
4.Lotus Elise '96
5.Lotus Elise 111R '04
6.Mitsubishi Lancer Evolution IX  GSR '05
7.Nissan SILVIA spec-R AERO (S15) '02
8.TVR Tuscan Speed 6 '00
9.Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA '05
10.Suzuki Cappuccino (EA21R) '95
11.Volkswagen Golf IV GTI '01
12.Chevrolet Corvette Z06 (C6) '06
13.Chevrolet Corvette ZR1 (C6) '09
14.Dodge Challenger R/T '70
15.Honda CIVIC TYPE R (EK) '97
16.Honda INTEGRA TYPE R (DC5) '04
17.Lexus IS F '07

γεια χαρα παιδια . καμια προταση για τους 2 αγωνες με τα ιστορικα αυτοκινητα εχει κανεις. με εχει παιδεψει λιγακι.
εχω παρει το chalenger r/t '70 και το εχω κανει αγωνιστικο αλλα και παλι 5ος βγηκα. πρεπει να προσπαθησω βεβαια λιγο περισσοτερο αλλα θα βγει τελικα ή να παω για καποιο αλλο αυτοκινητο;

γεια χαρα παιδια . καμια προταση για τους 2 αγωνες με τα ιστορικα αυτοκινητα εχει κανεις. με εχει παιδεψει λιγακι.
εχω παρει το chalenger r/t '70 και το εχω κανει αγωνιστικο αλλα και παλι 5ος βγηκα. πρεπει να προσπαθησω βεβαια λιγο περισσοτερο αλλα θα βγει τελικα ή να παω για καποιο αλλο αυτοκινητο;

Αν εχεις κανει racing modification ο αγωνας στο δασος με λιγο παίδεμα βγαινει. Τον αλλο αγωνα στο monaco εγω τον εβγαλα με ενα buick special πολυ ευκολα.

Ξέρει κανείς αν μπορεί να συμμετάσχει με formula Ferrari σε αγώνες Online.?

Αν εχεις κανει racing modification ο αγωνας στο δασος με λιγο παίδεμα βγαινει. Τον αλλο αγωνα στο monaco εγω τον εβγαλα με ενα buick special πολυ ευκολα.
εχω κανει racing modification ! θυμάσαι τις ρυθμίσεις σου ή δεν πειραξες τιποτα; επίσης ενεργοποιησες τις βοήθειες (αντισπιν κτλ);

εχω κανει racing modification ! θυμάσαι τις ρυθμίσεις σου ή δεν πειραξες τιποτα; επίσης ενεργοποιησες τις βοήθειες (αντισπιν κτλ);

δεν πειραξα κατι. εγω το εβγαλα χωρις racing modification διοτι δεν ηξερα τοτε οτι παίρνει το αμαξι και παιδεύτηκα κανα 2ωρο να το βγαλω. δεν ξερω με racing modification τι παιζει.