Gran Turismo 5 (PS3)

Ναι η Red Bull μας εσωσε. Εγω εχθες εφτασα αισίως στην Suzuka 1000km οπου με το Red Bull εκανα 4,5 ωρες μονο για να διαπιστώσω οτι πρεπει να ξανατρεξω τον αγωνα αλλες 3 φορες για να ανεβω level να παω στον επομενο αγωνα. Συνολο 13,5 ωρες. Δηλαδη ελεος. Ποιος μακακας αντρας το σκεφτηκε ολο αυτο και ποιος αλλος μακακας αντρας το ενέκρινε???? Δηλαδη η μακακια τελικα περισσεύει σε αυτο το παιχνιδι και πολυς κοσμος βλεπω να λεει οριστικό αντιο sto GT5 αλλα και στα επομενα GT. Καταναγκαστικό έργο θα το ελεγα παρα παιχνιδι.

Ναι η Red Bull μας εσωσε. Εγω εχθες εφτασα αισίως στην Suzuka 1000km οπου με το Red Bull εκανα 4,5 ωρες μονο για να διαπιστώσω οτι πρεπει να ξανατρεξω τον αγωνα αλλες 3 φορες για να ανεβω level να παω στον επομενο αγωνα. Συνολο 13,5 ωρες. Δηλαδη ελεος. Ποιος μακακας αντρας το σκεφτηκε ολο αυτο και ποιος αλλος μακακας αντρας το ενέκρινε???? Δηλαδη η μακακια τελικα περισσεύει σε αυτο το παιχνιδι και πολυς κοσμος βλεπω να λεει οριστικό αντιο sto GT5 αλλα και στα επομενα GT. Καταναγκαστικό έργο θα το ελεγα παρα παιχνιδι.

+1

+10 ... -bye-

Να' μαι κι εγώ. Χάθηκα γιατί είχαμε γεννητούρια, ήρθε και άλλη γυναίκα στη ζωή μας!!! Συμφωνώ με τον προγράφοντα. Σαν να ξεφούσκωσε αρκετά γρήγορα το GT5. Νομίζω ότι το είχα γράψει και σε παλιότερο ποστ ότι δεν το βλέπω να με κρατάει όσο το GT4 όταν είχα βγει από τα ρούχα μου με την άρση της εμπορίας των ακριβών αυτοκινήτων.

Εμ βέβαια, όταν χρειάζεται να τρέχεις 4 και 5 φορές το ίδιο event για να ανέβεις επίπεδο ή για να μαζέψεις χρήματα για να πάρεις κάποιο αυτοκίνητο που σου γυάλισε ή να χρειαστεί να περιμένεις πόσες εκατοντάδες μέρες παιγνιδιού μήπως και σου κάτσει το μεταχειρισμένο που ψάχνεις.

Για αυτό και είναι το χειρότερο Gran Turismo όλων των εποχών :rifle:

Δεν το λέω εγώ. Όλα τα σχετικά site το έχουν βαθμολογήσει χαμηλότερα από τα GT4, GT3, GT2 και GT.

Χάθηκα γιατί είχαμε γεννητούρια, ήρθε και άλλη γυναίκα στη ζωή μας!!!
Να σου ζησει η κορη, γερη και δυνατη και οτι επιθυμεις

θα ήθελα αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου γράψει ποίες χώρες έχουν τις ανάλογες μάρκες αυτοκινήτων... διότι ακόμα τις μαθαίνω και πολλές φορες όταν θέλω να ψάξω ένα "ασπουμε" βρετανικό αυτοκίνητο ξεχνάω ποίες μάρκες είναι από εκεί όπως opel , lotus αν θυμάμαι καλά...
Τα βασικά τα ξέρω αλλα τα αλλα που λέει στο game μάρκες θέλει ψάξιμο...
Θα ήθελα κάποιος να help αν μπορεί με κάποιο εύκολο τρόπο ....

Last edited:
+10 ... -bye-

Να' μαι κι εγώ. Χάθηκα γιατί είχαμε γεννητούρια, ήρθε και άλλη γυναίκα στη ζωή μας!!! Συμφωνώ με τον προγράφοντα. Σαν να ξεφούσκωσε αρκετά γρήγορα το GT5. Νομίζω ότι το είχα γράψει και σε παλιότερο ποστ ότι δεν το βλέπω να με κρατάει όσο το GT4 όταν είχα βγει από τα ρούχα μου με την άρση της εμπορίας των ακριβών αυτοκινήτων.

Εμ βέβαια, όταν χρειάζεται να τρέχεις 4 και 5 φορές το ίδιο event για να ανέβεις επίπεδο ή για να μαζέψεις χρήματα για να πάρεις κάποιο αυτοκίνητο που σου γυάλισε ή να χρειαστεί να περιμένεις πόσες εκατοντάδες μέρες παιγνιδιού μήπως και σου κάτσει το μεταχειρισμένο που ψάχνεις.

Για αυτό και είναι το χειρότερο Gran Turismo όλων των εποχών :rifle:

Δεν το λέω εγώ. Όλα τα σχετικά site το έχουν βαθμολογήσει χαμηλότερα από τα GT4, GT3, GT2 και GT.
Να σου ζήσει φίλε,
γερή και δυνατή να είναι και ευτυχισμένη και εκείνη και εσείς!!!!!!!

εγω την περιμενω απο μερα σε μερα την κορακλα.να σου ζησει..οσο για το gran turism εγω να σας πω την αληθεια το βαρεθηκα.στο β ειμαι 40 και δεν εχει ενδιαφερων πια και στο a spec το παρατησα στο 33.δεν μου κανει αισθηση να τρεχω και να ξανατρεχω τις ιδιες πιστες παλι και παλι για να ανεβω επιπεδο...

πραγματικα ενω υπηρξε μεγαλη προσμονη για το παιχνιδι,και εχοντας εμπειρια απο τα προηγουμενα gt,μπορω να πω οτι το παιχνιδι δεν δικαιωσε τις προσδοκιες μου.
κατι τα λιγα λεφτα στα events,οτι δεν ξανακερδιζεις αμαξι σε αγωνα που εχεις τρεξει(με αποτελεσμα να μην μπορεις να ανεβεις χρηματικα),να πρεπει να ξανατρεξεις αγωνες για να ανεβεις επιπεδο,να μην βρισκεις αμαξι καταληλο στα μεταχειρισμενα για να τρεξεις σε αγωνα με αξιωσεις,ειναι λιγα απο τα κακα αυτου του παιχνιδιου.
χωρις να εχω την δυνατοτητα να δανειστω αυτοκινητα απο αλλους(λογω μη υπαρξης διαδικτυου),εχω φτασει στο επιπεδο 24 στο a spec και 19 στο b spec και δεν βρισκω ενδιαφερον πλεον να συνεχισω να παιζω παρολο που μου εχουν μεινει καποιοι αγωνες.
αυτοι που δεν προκειται να παιξω ειναι οι αγωνες αντοχης.
κριμα γιατι το περιμενα καλυτερο.

βγηκε η version 1.08 ειναι 1.7 ΜΒ
αποτι λεει ειναι για τους απομακρησμενους αγωνες κοινοτητας

Να σου ζησει η κορη, γερη και δυνατη και οτι επιθυμεις

θα ήθελα αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου γράψει ποίες χώρες έχουν τις ανάλογες μάρκες αυτοκινήτων... διότι ακόμα τις μαθαίνω και πολλές φορες όταν θέλω να ψάξω ένα "ασπουμε" βρετανικό αυτοκίνητο ξεχνάω ποίες μάρκες είναι από εκεί όπως opel , lotus αν θυμάμαι καλά...
Τα βασικά τα ξέρω αλλα τα αλλα που λέει στο game μάρκες θέλει ψάξιμο...
Θα ήθελα κάποιος να help αν μπορεί με κάποιο εύκολο τρόπο ....

Να σου ζήσει φίλε,
γερή και δυνατή να είναι και ευτυχισμένη και εκείνη και εσείς!!!!!!!

εγω την περιμενω απο μερα σε μερα την κορακλα.να σου ζησει..οσο για το gran turism εγω να σας πω την αληθεια το βαρεθηκα.στο β ειμαι 40 και δεν εχει ενδιαφερων πια και στο a spec το παρατησα στο 33.δεν μου κανει αισθηση να τρεχω και να ξανατρεχω τις ιδιες πιστες παλι και παλι για να ανεβω επιπεδο...

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας παιδιά.:worshippy:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

+10 ... -bye-

Να' μαι κι εγώ. Χάθηκα γιατί είχαμε γεννητούρια, ήρθε και άλλη γυναίκα στη ζωή μας!!!.

Να σας ζήσει φίλε μου, τώρα έχεις αληθηνό παιχνίδι να παίζεις..., αν και οι πρώτες πίστες θα σου βγάλουν το λάδι, προετοιμάσου για άυπνους μήνες, χεχε! Καλώς ήρθες στο κλάμπ!!!

Όσο για το φύλο, μπορεί να μην σου 'κατσε παρτνέρ για το GT, αλλά θα χορτάσεις χάδια και φιλιά, κάτι ξέρω και εγώ, τρεις έχω στο σπίτι μου...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

δεν το καταλαβα...............αυτο...........

Με λίγα λόγια: υπήρχε σημείο στην πίστα απ' όπου μπορούσες να βγείς ''από την πίστα" μπορόντας έτσι να γυροφέρνεις σε οποιοδίποτε σημείο ήθελες χωρίς να σε εμποδίζει τίποτα πχ. κικλιδώματα ή τοίχοι(σαν να είσαι φάντασμα ας πούμε), έτσι πήγενες στή γραμμή εκίνησης και κάνοντας γύρους με τέρμα δεξιά το τιμόνι (ή με drift επί τόπου) περνούσες επαναλαμβανόμενα πάνω από τη γραμμή αφετηρίας, κοροϊδεύοντας το σύστημα να νομίζει ότι ο γύρος που έκανες (των 10μέτρων) ότι είναι ο αληθηνός των 10χιλιομέτρων. Ε! πολλαπλασίασε τα λεφτά που παίρνεις για ένα γύρο επί 200 (μέσα σε ένα τεταρτάκι) και καταλαβαίνεις τι χρήμα έπεφτε στο τέλος του παιχνιδιού (μέχρι και 15 μύρια με τη μία νομίζω για τους "γλήγορους"). Εγώ το περισσότερο που κατάφερα ήταν 1.050.000 μέσα σε 20 περίπου λεπτά.

Ευχαριστώ Άρη. Είναι η δεύτερη κόρη μου, έχω άλλο ένα ζιζάνιο 2,5 χρονών για την οποία τρέφω τρελές ελπίδες μιας και τρελαίνεται να κάθεται στην αγκαλιά μου όταν παίζω gt5 και να πατάει κόρνα στην DFGT:flipout:

Ποιος ξέρει σε κανα δυο χρόνια μπορεί να μάθει και να παίζει. Ίσως όχι gt5 αλλά υπάρχουν τόσα ωραία παιγνίδια και για πιτσιρίκια!!!

Εμενα η κορη μου ετων 3 γουσταρει να πλένουμε αμάξια και να τα βάφουμε. Ειναι Gt Auto Fun!!!