Ερωτηση: Φιλος κατεβασε save data απο το Internet, το βαζει στο Ps3 και του λεει οτι ειναι αλλου χρηστη και δεν τα αναγνωριζει. Εκανε και overwrite τα δικα του και τωρα φτου κ απτην αρχη.Πως μπορει να αναγνωρισει τα save?
Απ'οτι ξερω δε γινετε αυτο και αν οπως λες εσβησε και τα δικα του αστα...ξανα απ'την αρχη.
Τελικα ο φιλος μπορεσε και εκανε recovery τα save του με ενα προγραμματακι.Ερωτω ομως: Γιατι δεν αναγνωριζε τα save του αλλου χρηστη? Δλδ εαν εγω κατεβασω saves απο το internet, δεν μπορω να τα περασω?
Μηπως καποιος μπορει να μου υποδειξει απο που μπορω να αγορασω ενα GT5 ?
Πως σασ φάνηκε το seasonal με το Subaru Sti WRX XYZ ABS ESP 4WD ATS IMF ARB ???
ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΜΠ.....ΕΛΟ!!!:rifle:
Τελικά βγήκε. Δοκιμάστε αυτό όσοι παιδεύεστε.
Όσοι δεν παιδεύεστε να πάτε να κοιμηθείτε. Έχετε αγώνα το πρωί: δοκιμαστικά στις 10:00 και κατακτατήριες στις 14:30...:damnyou:
Βρε παιδιά για πιο πράγμα μιλάτε;Αφού το πήρες είσαι ωραίος!!!:2thumb22sup: Εγώ δεν είχα προσέξει ότι σου δίνει μόνο 5 προσπάθειες και "κάηκα" γρήγορα. Το καλύτερο που κατάφερα ήταν 1,4 δεύτερα πίσω από τον πρώτο.
Βρε παιδιά για πιο πράγμα μιλάτε;
Για αυτό με τους 3 αγώνες που ένας είναι με Fiat, ο άλλος με Lotus και ο τρίτος με το Subaru;
Γιατί αν μιλάτε για αυτά, ποιές τρεις προσπάθειες εννοεί ο Άρης;
Τέλος πάντων και εγω σε αυτούς τους αγώνες έχω βγει 2ος , 3ος και 2ος αντίστοιχα στο καθένα.
Έχετε ρυθμίσεις ειδικά για αυτόν με τη Lotus kai to subaru , μου έχουν σπάσει τα νευρα, στο subaru το καλλύτερο μου ήταν 0,9 πίσω από το πρώτο.
Αυτο που είχα δει από το φίλο geopan 973, είχε σχέση με αυτό που λέω, γιατί δε το κατάλαβα;
Πηρα τη driving force gt και δε μπορω να απενεργοποιησω το force feedback , το τιμονι παει περα δωθε απο μονο του, η διαφορα χρονου στη πιστα με το τιμονι κ τ χειριστηριο ειναι 6 δευτερα..
Να το βαρεθουμε? Ε δεν νομιζω!
Αν εχω ξυπνησει θα μπω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.