Gran Turismo 5 (PS3)

κανενα νεο παιδια για την ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου?
καποιοι λενε και για το 2011,αληθευει?

manolara οτι ημερομηνια και να ακους...μην πιστευεις..γνωμη μου.μετρα ποσες πιθανες ημερομηνιες εχουν βγει εδω και κανα 2 χρονια ως προς την κυκλοφορια του.εγω παντος αν δεν το δω στα ραφια δεν πιστευω τιποτα

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μετά την εκτύπωση θα μας πει για τη συσκευασία. Μετά τη συσκευασία θα μας πει για την προώθηση στα καταστήματα. Μετά την προώθηση θα μας πει ότι καθυστερεί γιατί απεργούν οι μεσάζοντες. Μετά την απεργία, οι beta testers θα ανακαλύψουν σχεδιαστικά λάθη και bugs στην εισαγωγική μουσική. Αφού τα διορθώσουν (μετά την απεργία των developers), δεν θα τους βγαίνουν τα κουκιά της ισοτιμίας Γιεν-Δολλαρίου, οπότε και θα συσκεφθούν εκ νέου για ν' αποφασίσουν την τιμολογιακή πολιτική. Μετά.....

Καλά......ας ξαναβάλω το ανέκδοτο:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1075842&postcount=12

:D:D

Mια γρήγορη ματιά στο μέλλον....

cuteoldcouple.png

Εχουν μαλλιασει οι παλαμες μου να το γραφω, αλλα δεν διαβαζει κανεις.....

Λοιπον.
Θα το γραψω για τελευταια φορα.

Το GT5 θα κυκλοφορησει μαζι με την καινουργια κονσολα (PS4).

Οποτε, σταματηστε να αγχωνεστε, και να αναμενετε τζαμπα !

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Λοιπον.
Θα το γραψω για τελευταια φορα.

Το GT5 θα κυκλοφορησει μαζι με την καινουργια κονσολα (PS4).

Οποτε, σταματηστε να αγχωνεστε, και να αναμενετε τζαμπα !

Υποθέτω ότι έχεις ''έγκυρη'' πληροφόρηση για να είσαι τόσο σίγουρος. Λύσε μου όμως κάποιες απορίες:

- το PS4 θα βγει μέσα στο 2011; Αν όχι, προς τι όλος αυτός ο (εκπορευόμενος και από τη Sony) θόρυβος, για προϊόν που θα κυκλοφορήσει 2 χρόνια μετά;
- το GT5 σχεδιαζόταν εξ'αρχής ''βασισμένο'' στην τεχνολογία του PS4; Αν ναι, έχει καλώς, αν όχι όμως, γιατί η Sony σχεδίασε ένα παιχνίδι βασισμένο σε λιγότερο εξελιγμένη πλατφόρμα και θα το κυκλοφορήσει με μια πιο εξελιγμένη; Μου φαίνεται κάπως οξύμωρο. Δεν κατέχω βέβαια τα κόλπα του marketing...

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Υποθέτω ότι έχεις ''έγκυρη'' πληροφόρηση για να είσαι τόσο σίγουρος. Λύσε μου όμως κάποιες απορίες:

- το PS4 θα βγει μέσα στο 2011; Αν όχι, προς τι όλος αυτός ο (εκπορευόμενος και από τη Sony) θόρυβος, για προϊόν που θα κυκλοφορήσει 2 χρόνια μετά;
- το GT5 σχεδιαζόταν εξ'αρχής ''βασισμένο'' στην τεχνολογία του PS4; Αν ναι, έχει καλώς, αν όχι όμως, γιατί η Sony σχεδίασε ένα παιχνίδι βασισμένο σε λιγότερο εξελιγμένη πλατφόρμα και θα το κυκλοφορήσει με μια πιο εξελιγμένη; Μου φαίνεται κάπως οξύμωρο. Δεν κατέχω βέβαια τα κόλπα του marketing...

Πολυ ευχαριστως θα σου ελυνα τις αποριες, σου, αλλα δεν εχω "εγκυρη" πληροφορηση. Οποτε, δυστυχως δεν μπορω :D

Θα κανω ομως μια προσπαθεια, η οποια βεβαια δεν βασιζεται πουθενα, οποτε και αξιολογειται αναλογως :flipout: )

Στην πρωτη απορια:
Πόσα χρονια πανε απο τότε που ακουστηκε οτι θα βγει το GT5. Κανα 3αρι? Δεν θυμαμαι, ας πουμε 3 λοιπον.
Εκτιμω οτι το PS4, θα βγει εντος του 2011 (τα αρχικα σχεδια ηταν για τελος του 2012, αλλα λογω nibiru, το "τραβηξαν" ενα χρονο πριν).
Επισης το 2011 θα βγαλει και η microsoft καινουργια κονσολα, η οποια, - μαλλον - θα ειναι καλυτερη απο αυτη της sony.

Οποτε ??? Πως θα χτυπησει την microsoft η sony ? Μα με το λανσαρισμα της νεας της κονσολας, πακετο με το GT5, μιας και δεν μπορει να το PS3, να υποστηρηξει τις απαιτησεις του GT5.

Τωρα, ποιες και ποσες φατσουλες να βαλω, δεν ξερω

:flipout:

Λογικές οι σκέψεις σου. Αν λοιπόν είναι να ευχαριστηθούμε το GT5 (λόγω καλύτερης τεχνολογίας) περισσότερο στο PS4 απ'ότι στο PS3, χαλάλι του.

, αλλα λογω nibiru, το "τραβηξαν" ενα χρονο πριν).
φοβήθηκαν μήπως δεν θα έχουν πλέον πελάτες...;;;
:D

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πολυ ευχαριστως θα σου ελυνα τις αποριες, σου, αλλα δεν εχω "εγκυρη" πληροφορηση. Οποτε, δυστυχως δεν μπορω :D

Θα κανω ομως μια προσπαθεια, η οποια βεβαια δεν βασιζεται πουθενα, οποτε και αξιολογειται αναλογως :flipout: )

Στην πρωτη απορια:
Πόσα χρονια πανε απο τότε που ακουστηκε οτι θα βγει το GT5. Κανα 3αρι? Δεν θυμαμαι, ας πουμε 3 λοιπον.
Εκτιμω οτι το PS4, θα βγει εντος του 2011 (τα αρχικα σχεδια ηταν για τελος του 2012, αλλα λογω nibiru, το "τραβηξαν" ενα χρονο πριν).
Επισης το 2011 θα βγαλει και η microsoft καινουργια κονσολα, η οποια, - μαλλον - θα ειναι καλυτερη απο αυτη της sony.

Οποτε ??? Πως θα χτυπησει την microsoft η sony ? Μα με το λανσαρισμα της νεας της κονσολας, πακετο με το GT5, μιας και δεν μπορει να το PS3, να υποστηρηξει τις απαιτησεις του GT5.

Τωρα, ποιες και ποσες φατσουλες να βαλω, δεν ξερω

:flipout:

δηλαδη εχουν βαλει ολα τα καταστηματα να παρουσιαζουν το προιον ως "αναμενεται συντομα" και θα βγει αυριο η sony να μας πει
"συγνωμη καναμε λαθος,θα το κυκλοφορησουμε σε 1/1,5 χρονο".
γινονται αυτα τα πραγματα ρε Database Error....?