Gran Turismo 5 (PS3)

Με save ή χωρίς? Όπως και να 'ναι είναι ένα κατόρθωμα!!!:speechless-smiley-0

εννοείτε με save! είπαμε, να' μαστε βλαμμένοι αλλά έχουμε και παιδιά :P

Την βλέπω την δουλειά: πάλι "σαν την καλαμιά στον κάμπο" θα νιώσω...:nounder:

μ' ενδιαφέρει... δηλώνω συμμετοχή για αρχή και βλέπουμε στην πορεία.

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Βαλε και μενα θειο :a0210: και οσο κρατησει... Πολυ καλες οι ιδεες σου, αλλα λες να καταφερουμε να οργανωθουμε τοσο καλα? :gossip:

PSN: dauel_ Οποιος θελει με κανει add.

μ' ενδιαφέρει... δηλώνω συμμετοχή για αρχή και βλέπουμε στην πορεία.

Υούχου!!! Ανοίγω σαμπάνια!:beerglass:(μόνο μπύρα διαθέτει το κατάστημα)

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

-ARIS- --> MARS__ATTACKS
kostas1982 --> kostashas
PETRAN --> ???????????
glaros --> dauel_

geopan973 περιμένω τη συμμετοχή σου (πες το και στον Στέργιο)

Αύριο 10:00 με 12:30 θα ανοίξω δωμάτιο (ξέρετε πως να με βρείτε?) και προτείνω την MONZA (5,79klm) και F40 92' stock στους 520pp.

(Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρχει πρόβλημα, έχει ανακοινωθεί συντήρηση στο PSN για τις 4-5 Μάρτη:

Ημερομηνία - 4 και 5/03/2013

Ώρα έναρξης - 18:00πμ Ώρα Ελλάδος την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013
Ώρα λήξης - 05:00πμ Ώρα Ελλάδος την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οι χρήστες που προσπαθούν να εισέλθουν στο λογαριασμό της Sony Entertainment Network, ή προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες δικτύου μετά την έναρξη της συντήρησης, ενδέχεται να παρουσιάζονται με τη σελίδα των εργασιών συντήρησης. Οι χρήστες οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι πριν αρχίσουν οι εργασίες συντήρησης θα παραμείνουν συνδεδεμένοι στην συνεδρία τους

Στο διάστημα αυτό θα είναι offline και το PlayStation HOME)

Last edited:
Δεν δηλωσα ακομη συμμετοχη κυριε διαχειριστα!!! Πηραμε εξουσια και αποφασιζουμε χωρις να ρωταμε; Φυσικα και αστειευομαι και φυσικα και ειμαι μεσα.

Απο ωρες με βολευουν απογευματατα μετα τις 18:00 και πρωινα των ΣΚ μεχρι 12:00-13:00.

Παω να προπονηθω για αυριο (χωρις βοηθεις και με μαλακα σππορ ελαστικα) και θα σου στειλω με Pm σε τι χρονο βρισκομαι.

Υούχου!!! Ανοίγω σαμπάνια!:beerglass:(μόνο μπύρα διαθέτει το κατάστημα)

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

-ARIS- --> MARS__ATTACKS
kostas1982 --> kostashas
PETRAN --> ???????????
glaros --> dauel_

geopan973 περιμένω τη συμμετοχή σου (πες το και στον Στέργιο)

Αύριο 10:00 με 12:30 θα ανοίξω δωμάτιο (ξέρετε πως να με βρείτε?) και προτείνω την MONZA (5,79klm) και F40 92' stock στους 520pp.

I'm sorry...:blush:
Τα γνωστά. Δεν το άνοιξα καθόλου το λάπτοπ αυτό το Σουκού, αποτοξίνωση γαρ από τη δουλειά. Και φυσικά επειδή όταν τα σκατώνω τα σκατώνω ολοκληρωτικά το κινητό μου ούτε που το κοίταξα...

Φυσικά και είμαι μέσα, απλά όπως κι εσύ έχω ένα μικρό θέμα με τις ώρες. Πάνω-κάτω οι καθημερινές μετά τις 23:00 και τα ΣΚ νωρίς (και δυστυχώς αρκετά νωρίς, πριν τις 10:00) είναι οι ώρες που με βολεύουν κι εμένα γιατί μετά ξυπνάνε οι "βάρβαρες" και ξεκινάνε τις επιδρομές...

Ωραία η ιδέα με τα χάντικαπ στους έμπειρους, αλλά να δούμε πως θα το οργανώσουμε. Δε βοηθάει και αυτή η μ@λ@#$@ που έχει κάνει η PD με τους βαθμούς απόδοσης, ειδάλλως θα ήταν ένας καλός τρόπος να φτιάξεις κατηγορίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

I'm sorry...:blush:
Τα γνωστά. Δεν το άνοιξα καθόλου το λάπτοπ αυτό το Σουκού, αποτοξίνωση γαρ από τη δουλειά. Και φυσικά επειδή όταν τα σκατώνω τα σκατώνω ολοκληρωτικά το κινητό μου ούτε που το κοίταξα...

Φυσικά και είμαι μέσα, απλά όπως κι εσύ έχω ένα μικρό θέμα με τις ώρες. Πάνω-κάτω οι καθημερινές μετά τις 23:00 και τα ΣΚ νωρίς (και δυστυχώς αρκετά νωρίς, πριν τις 10:00) είναι οι ώρες που με βολεύουν κι εμένα γιατί μετά ξυπνάνε οι "βάρβαρες" και ξεκινάνε τις επιδρομές...

Ωραία η ιδέα με τα χάντικαπ στους έμπειρους, αλλά να δούμε πως θα το οργανώσουμε. Δε βοηθάει και αυτή η μ@λ@#$@ που έχει κάνει η PD με τους βαθμούς απόδοσης, ειδάλλως θα ήταν ένας καλός τρόπος να φτιάξεις κατηγορίες.

:coool: Καλά έκανες και τα είχες κλειστά (λάπτοπ και κινητό), "Σουκου" είναι αυτό και όπως είπε και ο Petran παραπάνω "έχουμε και οικογένειες"!

Αφού όμως σε βολεύει κάποια καθημερινή (και εμένα) μετά τις 23:00, θα θέσω την Τετάρτη ή την Παρασκευή ως υποψήφιες για να συναντηθεί η παρέα και ώρες 23:00 με 00:30 (μετά νάνι). Επίσης προτείνω την Suzuka (γιατί ξέρω ότι σου αρέσει) και κατηγορία GT500 στα 600pp ας πούμε. (Πες και στον Ringo-Στέργιο να έρθει)

Περιμένω προτάσεις από την ομάδα!

Έχουμε και λέμε:

-ARIS- --> MARS__ATTACKS
kostas1982 --> kostashas
PETRAN --> ???????????
glaros --> dauel_
geopan973 --> geopan973

Α! Ωραία, αυξάνεται η παρέα!:fahne90:

Eμενα θα με βολευε περισσοτερο η Παρασκευη, αλλα αν κανονιστει για Τεταρτη θα το παλεψω. Το κακο ειναι 1) οτι παιζω στην μοναδικη tv του σπιτιου και 2) υπαρχει ενδεχομενο να εχω κοσμο στο σπιτι,οποτε δεν μπορω να πω οτι θα ειμαι παρων στα σιγουρα. Ελπιζω να τα καταφερω!

Έκανα 5 γύρους στη Suzuka με ένα YellowHat YMS TOMICA GT-R '08 στα 600pp αγων. λάστιχα μαλακά --> 1:58,869

Eμενα θα με βολευε περισσοτερο η Παρασκευη, αλλα αν κανονιστει για Τεταρτη θα το παλεψω. Το κακο ειναι 1) οτι παιζω στην μοναδικη tv του σπιτιου και 2) υπαρχει ενδεχομενο να εχω κοσμο στο σπιτι,οποτε δεν μπορω να πω οτι θα ειμαι παρων στα σιγουρα. Ελπιζω να τα καταφερω!

Άντε Παρασκευή τότε για να έχετε χρόνο να προπονηθείτε κιόλας...:cool4:

Έκανα 5 γύρους στη Suzuka με ένα YellowHat YMS TOMICA GT-R '08 στα 600pp αγων. λάστιχα μαλακά --> 1:58,869

Άντε Παρασκευή τότε για να έχετε χρόνο να προπονηθείτε κιόλας...:cool4:

Οοοοκέυ. Εσύ θα τρέχεις με Comfort Hard ... :aetsch:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Είμαι κι' εγώ μέσα. gt5maniac στο PSN.

Βρε καλώς τα τα παιδιά!!! :drummer: (Αν θυμάμαι καλά έχεις και το nkPro!)

Ανανεωμένη λίστα οδηγών:

-ARIS- --> MARS__ATTACKS
kostas1982 --> kostashas
PETRAN --> ???????????
glaros --> dauel_
geopan973 --> geopan973
racer --> gt5maniac

Προτείνω να μαζευτούμε έτσι κι' αλλιώς σήμερα Τετάρτη 23:00 με 00:30 (αλλά και Παρασκευή) πάλι για ένα φιλικό - όσοι μπορούμε και αν μπορούμε, αφού προς το παρόν μέχρι να γνωριστούμε (μέσα στην πίστα) και μέχρι να καταφέρουμε να μαζευτούμε όλη η παρέα μαζί (για πρώτη φορά), δεν έχει νόημα να μιλάμε για αγώνες... Είμαι όμως πλέον αισιόδοξος, θα γίνει και αυτό!

Κώστα, άκου τι θα κάνεις! Θα συνδεθείς ως θεατής στο raceroom και θα πεις στους επισκέπτες σου ότι παρακολουθείς σε live αναμετάδοση Super GT από Ιαπωνία! :flipout:

Οοοοκέυ. Εσύ θα τρέχεις με Comfort Hard ... :aetsch:

Άστα αυτά, αφού ξέρω ότι θα κάνεις καλύτερο χρόνο από αυτό!

(Υ.Γ. - racer θα σε προσθέσω στη λίστα των PSN φίλων, σήμερα το απόγευμα, για να μπορέσεις να μπεις στο raceroom:2thumb22sup:)

Last edited:

Κώστα, άκου τι θα κάνεις! Θα συνδεθείς ως θεατής στο raceroom και θα πεις στους επισκέπτες σου ότι παρακολουθείς σε live αναμετάδοση Super GT από Ιαπωνία! :flipout:

Χαιρετω και εγω με την σειρα μου τον racer! Wellcome petrolhead! :aktion033:

Ας ελπισουμε πως καπως θα τα βολεψω και θα σας πετυχω και σημερα. Kαποιος θα γκρινιαζει που θα βλεπει tv σε laptop αλλα τι να κανουμε....:2thumb22sup:

Το απογευμα, θα προσπαθησω να κανω κανενα γυρο , να δω που βρισκομαι και εγω σε θεμα χρονου. Νομιζω πως δεν εχω αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας με 600pp σε κατασταση stock, οποτε θα τρεχω με το xanavi (νομιζω...) με τους 592pp. Aυτα που εχω νομιζω πως ειναι tuned σε μη αναστρεψιμη κατασταση και πανω απο 600pp!Θα κανω και μια βολτα απο μεταχειρισμενα , μπας και βρω τιποτα.

See you (μαλλον)!!!:vroam:

Νομιζω πως δεν εχω αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας με 600pp σε κατασταση stock, οποτε θα τρεχω με το xanavi (νομιζω...) με τους 592pp. Aυτα που εχω νομιζω πως ειναι tuned σε μη αναστρεψιμη κατασταση και πανω απο 600pp!Θα κανω και μια βολτα απο μεταχειρισμενα , μπας και βρω τιποτα.

Δεν κατάλαβες... ελεύθερα προς τροποποίηση θα είναι τα αυτοκίνητα (εκτός αν έχετε αντίρρηση:secruity:) με μόνο περιορισμό τα 600pp, γι' αυτό και σας έβαλα και αυτή τη διεύθυνση για ρυθμίσεις!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Χαιρετω και εγω με την σειρα μου τον racer! Wellcome petrolhead! :aktion033:

Ας ελπισουμε πως καπως θα τα βολεψω και θα σας πετυχω και σημερα. Kαποιος θα γκρινιαζει που θα βλεπει tv σε laptop αλλα τι να κανουμε....:2thumb22sup:

Το απογευμα, θα προσπαθησω να κανω κανενα γυρο , να δω που βρισκομαι και εγω σε θεμα χρονου. Νομιζω πως δεν εχω αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας με 600pp σε κατασταση stock, οποτε θα τρεχω με το xanavi (νομιζω...) με τους 592pp. Aυτα που εχω νομιζω πως ειναι tuned σε μη αναστρεψιμη κατασταση και πανω απο 600pp!Θα κανω και μια βολτα απο μεταχειρισμενα , μπας και βρω τιποτα.

Δεν είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση, μάλλον, γιατί μπορείς να περιορίσεις την ιπποδύναμή σου από την επιλογή engine στο μενού των settings. Ή να μειώσεις τα αεροδυναμικά βοηθήματα ή να αυξήσεις το βάρος. Κάτσε να δούμε το βράδυ, πρώτα ο Θεός και ο διαχειριστής μας, πως θα ρυθμίσουμε τις παραμέτρους του αγώνα και ίδωμεν. Προσωπικά εγώ διαφωνώ με τα PP και προτέινω περιορισμούς στη μέγιστη ιπποδύναμη και στο ελάχιστο βάρος αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι μας,

Σε τελική αν τα βρείς σκούρα με τα αυτοκίνητά σου στείλε ένα αίτημα φιλίας και σου στέλνω όποιο GT500 θέλεις μαμά η πειραγμένο. Λεφτά υπάρχουν !!! Και αυτοκίνητα υπάρχουν!!! Ώρες δεν υπάρχουν γαμώ το κέρατό μου:flipout: