Gran Turismo 5 (PS3)

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Δεν κατάλαβες... ελεύθερα προς τροποποίηση θα είναι τα αυτοκίνητα (εκτός αν έχετε αντίρρηση:secruity:) με μόνο περιορισμό τα 600pp, γι' αυτό και σας έβαλα και αυτή τη διεύθυνση για ρυθμίσεις!:ernaehrung004:

Δεν το προσεξα!!! Οκ τοτε, θα το ρυθμισω το σαραβαλακι μου στα 600pp. Θυμομουν οτι την προηγουμενη φορα παιζαμε με stock, γι´αυτο μπερδευτηκα. Τα περι ρυθμισεων αγωνα, κανονιστε τα εσεις οι πιο εμπειροι στο online παιχνιδι, γιατι εγω εχω πληρη αγνοια!

Ο,τι πειτε οι παλιοι!

Aris, ναι το εχω και το ποιημα.. :p Οποτε ισχυει για σημερα?

Χεχε, σε κανα δυο μήνες το πολύ θα τα λέμε και στο Assetto Corsa!

Ως τότε ας κάνουμε μια αρχή σήμερα στο GT5!

Μάλλον θα είναι και ο glaros και ο geopan973 (με κάποιο φίλο?) και ο Κώστας μπαλαντέρ! Τα λέμε το βραδάκι τη γνωστή ώρα (αφού κοιμίσω την κυρά μου:sleepey:)!

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μπρε, τι λέει αυτο το nkfprrrr η πως το λέτε τέλοσπάντων. Το σηκώνει ο διπύρηνος στο 2.0ghz. Και εσείς κύριε διαχειριστά αναβαθμίσατε το PC σας και ζαχαρώνετε το Asseto Corsa?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μπρε, τι λέει αυτο το nkfprrrr η πως το λέτε τέλοσπάντων. Το σηκώνει ο διπύρηνος στο 2.0ghz. Και εσείς κύριε διαχειριστά αναβαθμίσατε το PC σας και ζαχαρώνετε το Asseto Corsa?

Λέει, και πολύ μάλιστα! Το σηκώνει ο παλιός μου μονοπύρηνος και μάλιστα σε φουλ γραφικά (μην περιμένεις όμως τίποτα φοβερό σ' αυτόν τον τομέα) και το προμηθεύεσαι εδώ με μόλις 5 ευρουλάκια!

Όσο για το νέο PC βρίσκομαι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις (:handkiss:) με το έτερο ήμισυ και γενικό γραμματέα της οικίας μου για την χορήγηση του πολυπόθητου κονδυλίου που θα επιτρέψει τον εκσυγχρονισμό του ηλεκτρονικού "μας" εξοπλισμού που θα επιτρέψει την μετάβαση στην νέα συναρπαστική εποχή του Assetto Corsa...

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Νομιζω πως δεν εχω αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας με 600pp σε κατασταση stock

Κωστα πριν διαβασω τα επομενα ποστ του Αρη, σου εστειλα ηδη ενα καινουργιο Calsonic GTR. Δεν πειραζει κρατα το καβαντζα -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Κωστα πριν διαβασω τα επομενα ποστ του Αρη, σου εστειλα ηδη ενα καινουργιο Calsonic GTR. Δεν πειραζει κρατα το καβαντζα -bye-

Eυχαριστω πολυ Στρατο! Θα το δοκιμασω αν μπορεσω το βραδακι.

Θα δωσω κατα 99% το παρον σημερα το βραδυ! Μεταφερθηκε η συγκεντρωση σε αλλο σπιτι, οποτε το πεδιο θα ειναι ελευθερο.

ps. Eκανα και καμια 10 γυρους με το αυτοκινητο που με εστειλε ο glaros και ειμαι σχετικα κοντα. Κοντα στα 2:00 γυριζω , με καλυτερο γυρο 1:58,9 και κατι ψιλα. Αρη , σιγουρα μπορεις χαμηλοτερο χρονο, αν ειμαστε τοσο κοντα!

Εκτος και αν μας ριχνεις σταχτη στα ματια.....:smash:

Eκανα και καμια 10 γυρους με το αυτοκινητο που με εστειλε ο glaros και ειμαι σχετικα κοντα. Κοντα στα 2:00 γυριζω , με καλυτερο γυρο 1:58,9 και κατι ψιλα. Αρη , σιγουρα μπορεις χαμηλοτερο χρονο, αν ειμαστε τοσο κοντα!

Εκτος και αν μας ριχνεις σταχτη στα ματια.....:smash:

Δύο γύρους είχα κάνει μόνο, αφού στους 3 από τους 5 βγήκα έξω! Χτές όμως είδα κάποια στιγμή και 1:52,xxx!

Συγχαρητήρια σε όλους για χτες! Είστε όλοι όχι μόνο καλοί οδηγοί αλλά σεβαστήκατε και τους συναθλητές σας! Καιρό είχα να περάσω τόσο καλά!

Το 1.52 ποιος το εκανε ρε παιδια? Ή ήταν bugged? Εγώ έπεσα στο 1.54.2 πάντως. Χθες ήταν γαμάτα..!

Το 1.52 ποιος το εκανε ρε παιδια? Ή ήταν bugged? Εγώ έπεσα στο 1.54.2 πάντως. Χθες ήταν γαμάτα..!

Παιδιά όντως μετά από πολύ καιρό χάρηκα που έπαιξα GT5. Το 1:52:480 κι εγώ ρώταγα χθες ποιος το έκανε αλλά ... σιγή ασυρμάτου.

Εγώ σε αγώνα και με boost on είδα 1:52:780 και με boost off 1:54:750.

Το μονάδικό μου παράπονο ήταν κάποιες ψιλές που έφαγα (ακόμα και από αυτον τον άτιμο τον κουμπάρο μου :SFGSFGSF:), αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να γκρινιάξω για αυτό, σημασία έχει η πλάκα που κάναμε.

Παιδιά όντως μετά από πολύ καιρό χάρηκα που έπαιξα GT5. Το 1:52:480 κι εγώ ρώταγα χθες ποιος το έκανε αλλά ... σιγή ασυρμάτου.

Ε! Αυτό φταίει, ο ασύρματος! Εσύ μίλαγες αλλά εγώ δεν σε άκουγα... Εγώ είδα στο "καλύτερος γύρος" 1:52:δεν θυμάμαι πόσο... Εξάλλου τι σημασία έχουν τα εκατοστά αφού μπορεί να γίνει και 1:51:xxx :flute:

Παρεπιμπτόντως τι χειριστήριο χρησιμοποιείτε? Ό Άρης και ο Στέργιος ξέρω, Fanatec GT3 RS αν θυμάμαι καλά και Logitech G27 αντίστοιχα.

Εγώ όταν δεν βαριέμαι χρησιμοποιώ Logitech DFGT αλλά επειδή κάνει μια σχετική φασαρία και τα πιτσιρίκια κοιμούνται 3 μέτρα παραπέρα πολλές φορές καταφεύγω στο χειριστήριο.

Συνεχίζω να εξετάζω το ενδεχόμενο αγοράς μιας Fanatec αλλά ...

Μπραβο για το χρονο σου Αρη, αλλα πιστευω μπορεις να τον κατεβασεις πολυ. Στο youtube εχει εναν online αγωνα με 1:47:750!:speechless-smiley-0

Συγχαρητηρια σε ολους για την ευγενη αμιλλα που επιδειξατε και πιστευω ο,τι ..τζατζαρισματα εγιναν ηταν κατα λαθος (απο μενα σιγουρα και sorry αλλα μετα απο τοση αποχη...). Την επομενη φορα καλυτερα, αντε και με.. :operator: ολοι, να συννενοουμαστε ανθρωπινα...

Ρε τι ειν' αυτο το boost! Λαστιχο κανονικο...

edit: εγω G25 με wheelstandpro και poang.

Last edited:

Παρεπιμπτόντως τι χειριστήριο χρησιμοποιείτε? Ό Άρης και ο Στέργιος ξέρω, Fanatec GT3 RS αν θυμάμαι καλά και Logitech G27 αντίστοιχα.

Εγώ όταν δεν βαριέμαι χρησιμοποιώ Logitech DFGT αλλά επειδή κάνει μια σχετική φασαρία και τα πιτσιρίκια κοιμούνται 3 μέτρα παραπέρα πολλές φορές καταφεύγω στο χειριστήριο.

Συνεχίζω να εξετάζω το ενδεχόμενο αγοράς μιας Fanatec αλλά ...

Ο Στράτος έχει G27 (ή G25) και ο Κώστας DFGT.

Για την DFGT οι δύο ενστάσεις που έχω - και έχουν να κάνουν με το τεχνικό τμήμα όχι με τις επιδώσεις - είναι ότι είναι πολύ θορυβώδης και δεν μπορείς να παίξεις αργά (ενώ κοιμούνται άλλοι) και επίσης ότι τα πετάλια δεν συμβαδίζουν σε ποιότητα με το τιμόνι! Ενώ δεν σε εμποδίζουν να πετύχεις πολύ καλούς χρόνους δεν έχουν καθόλου καλή αίσθηση... Να είχαν τουλάχιστον λίγο μεγαλύτερη αντίσταση!

Ο Στράτος έχει G27 (ή G25) και ο Κώστας DFGT.

Για την DFGT οι δύο ενστάσεις που έχω - και έχουν να κάνουν με το τεχνικό τμήμα όχι με τις επιδώσεις - είναι ότι είναι πολύ θορυβώδης και δεν μπορείς να παίξεις αργά (ενώ κοιμούνται άλλοι) και επίσης ότι τα πετάλια δεν συμβαδίζουν σε ποιότητα με το τιμόνι! Ενώ δεν σε εμποδίζουν να πετύχεις πολύ καλούς χρόνους δεν έχουν καθόλου καλή αίσθηση... Να είχαν τουλάχιστον λίγο μεγαλύτερη αντίσταση!

Το θέμα της αντίστασης το ψιλορύθμισα, τουλάχιστον στο φρένο, βάζοντας ένα ... χταπόδι :Banane0: που μου περίσσεψε μετά από την πώληση της μηχανής.

Αυτό που δεν παλεύεται με τίποτα είναι ο θόρυβος από τα γρανάζια. Σε αίσθηση όντως το τιμόνι είναι καλό (και πιο εργονομικό από την G27 κατά την ταπεινή μου άποψη)
αλλά ή έλλειψη paddles έιναι ένα άλλο σοβρότατο μειονέκτημα.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω ... Καινούργιο λάπτοπ (ή PC), καινούργια τιμονιέρα καινούργιο κινητό ... διλήμματα-διλήμματα-διλήμματα.

Και όταν έχεις πολλά διλήμματα καταλήγεις να μην πάρεις τίποτα γιατί και οι εποχές είναι δύσκολες και σε τελική την πλάκα μου την κάνω και με αυτά που έχω τώρα,

αλλά ή έλλειψη paddles είναι ένα άλλο σοβαρότατο μειονέκτημα.

Σ' αυτό μπορώ να σε βοηθήσω εγώ, αν σου αρέσουν τα paddles που έχω φτιάξει για την δικιά μου (εννοείτε δωρεάν) DFGT. Και για όποιον άλλον θέλει - εννοείται!
Παρεμπιπτόντως να θυμίσω σε όποιον θα μπορούσε να ενδιαφέρεται ότι πουλάω την DFGT μου.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω ... Καινούργιο λάπτοπ (ή PC), καινούργια τιμονιέρα καινούργιο κινητό ... διλήμματα-διλήμματα-διλήμματα.

Και όταν έχεις πολλά διλήμματα καταλήγεις να μην πάρεις τίποτα γιατί και οι εποχές είναι δύσκολες και σε τελική την πλάκα μου την κάνω και με αυτά που έχω τώρα,

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και εγώ θα σε συμβούλευα σε τέτοιες δύσκολες εποχές να μην ανοίγεσαι με όχι τόσο σημαντικές αγορές. Απ' την άλλη είναι κρίμα να έχεις ένα καλό τιμονάκι σαν το DFGT και να μην το χρησιμοποιείς!
Θα έλεγα να επικεντρωθείς στο θέμα - πως να παίζω ποιο αθόρυβα - ίσως να αγόραζες μερικά ζευγάρια ωτοασπίδες για την οικογένεια?:flipout:

Last edited: