Gran Turismo 5 (PS3)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Θα έλεγα να επικεντρωθείς στο θέμα - πως να παίζω ποιο αθόρυβα - ίσως να αγόραζες μερικά ζευγάρια ωτοασπίδες για την οικογένεια?:flipout:

:hahaha::rofl:

Ας σοβαρευτούμε, προτείνω (και ακούω αντιπροτάσεις:viking:) :

Ημέρα: Τετάρτη 13
Άνοιγμα αίθουσας: 23:00
Ξεκίνημα κατατακτηρίων: 23:05
Ξεκίνημα αγώνα: 23:30
Ελαστικά: σπορ μαλακά
Βελτίωση οχημάτων: απαγορεύεται
Ποινή: ελαφριά
Μηχανική βλάβη: όχι
Ένταση Slipstream: ασθενές
Φθορά ελαστικών/καυσίμων: ανενεργή
Ώθηση:??? (αφού θα είναι και πάλι φιλικός)
Χωρίς υποβοήθηση τιμονιού
Χωρίς ASM
Χωρίς TCS
Επιτρέπεται δύναμη επαναφοράς ολίσθησης και ABS

Αυτοκίνητο: Ferrari 458 Italia '09 (574HP 1485kg 549Nm MR Driv.)
Πίστα: Laguna Seca
Γύροι: 2x10 (δύο αγώνες) ή 1x16

Δεν θα υπάρχει βελτίωση οχημάτων, άρα όλα στοκ, δηλ. αγοράζουμε το αυτοκίνητο (στο χρώμα που επιθυμούμε να τρέξουμε) και αλλάζουμε απλώς τα λάδια του.

Δηλώστε και το χρώμα σας εδώ (ένα για τον καθένα - όχι παρεμφερή - τρέξτε να προλάβετε...)

-ARIS-_________MARS__ATTACKS
kostas1982_____kostashas
PETRAN________???????????
glaros_________dauel_
geopan973_____geopan973
racer__________gt5maniac
Ringo13Star____Ringo13Star

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Μέσα. Μπλε. Πίστα ΟΚ. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη???

Οκ. είσαι μπλε (στη λίστα).

Γιατί δεν προτείνεις μέρα και ώρα? Εγώ θα μπορούσα και Σάββατο 10:00 - 12:00 πχ.

Λίγο σεβασμό σε εμάς τους φοιτητές που ένα Σάββατο έχουμε οι καημένοι να κοιμηθούμε.. :p Λογικά εκτός για Σάββατο εγώ. Μήπως να γίνει το νέο thread για τις συναντήσεις;

Αχ πως σε καταλαβαίνω. Ενώ εμείς οι τυχεροί μπαμπάδες εργαζόμενοι ... Χλωμό με βλέπω για εκείνη την ώρα το Σάββατο. Και μάλιστα μέχρι τις 12:00. Θα το προσπαθήσω μεν, αλλά...

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Μπραβο σε ολους για χθες! Πολυ ωραια παρεα θα γινουμε. Ελπιζω να συνεχιστει και να ερθουν κι αλλοι.
Ελπιζω να εχω και εγω την αλλη φορα μικροφωνο , γιατι αισθανομουν λιγο εκτος κλιματος. Ησασταν και ενα σκαλι (λεμε τωρα....) επανω σε θεμα ταχυτητας! Χωρις την ωθηση δε σας εφτανα με τιποτα. Ελπιζω να μην ενοχλησα κανεναν ,κατα τη διαρκεια του αγωνα. Ηταν η δευτερη φορα που παιζω online, οποτε δειξτε κατανοηση. Προς το παρον προσπαθω να αποφευγω τις συγκρουσεις.

Οντως τα πενταλ της dfgt δεν ειναι και οτι καλυτερο.Πιο ενοχλητικο ομως ειναι το κατεβασμα ταχυτητας πανω στη στροφη με τα μικρα paddles στο τιμονι.

Αν μπορει καποιος ας προτεινει κανενα φτηνο μικροφωνακι με ακουτικα που να ειναι συμβατο με το ps3 , ειμαι ολος αυτια.

Κατι τετοιο σκεφτομουν: http://www.public.gr/product/gaming...ries/logitech-vantage-usb-headset/prod371261/

Αχ πως σε καταλαβαίνω. Ενώ εμείς οι τυχεροί μπαμπάδες εργαζόμενοι ... Χλωμό με βλέπω για εκείνη την ώρα το Σάββατο. Και μάλιστα μέχρι τις 12:00. Θα το προσπαθήσω μεν, αλλά...

Εμεις οι μελλοντικοι μπαμπαδες προσπαθουμε να προλαβουμε να χαρουμε τα <<παιχνιδακια>> μας οσο προλαβαινουμε ακομα , πριν γινουν πανες και γαλατα . :bigcry:

Γεια σας κι απο 'μενα! Ευχαριστω και για την προσκληση στο Forum σας και στο Room σας χθες! Οντως καναμε πολυ ωραιους και "καθαρους" αγωνες!

Κωστα μπορεις να παρεις ενα απλο bluetooth, σαν κι αυτο που χρησιμοποιεις για το κινητο σου, αντι να ψαχνεις και να τρεχεις να αγορασεις μικροφωνα με ακουστικα.

Δυο link που ελπιζω να σας βοηθησουν με τα set-up : https://sites.google.com/site/gt5tune/ Εχει ολα τα set-up των αυτοκινητων και

http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=152532
Το δευτερο site ειναι για να κανεις ρυθμισεις στο set-up που χρησιμοποιεις.

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Πιο ενοχλητικο ομως ειναι το κατεβασμα ταχυτητας πανω στη στροφη με τα μικρα paddles στο τιμονι.

Αν μπορει καποιος ας προτεινει κανενα φτηνο μικροφωνακι με ακουτικα που να ειναι συμβατο με το ps3 , ειμαι ολος αυτια.

Κατι τετοιο σκεφτομουν: http://www.public.gr/product/gaming...ries/logitech-vantage-usb-headset/prod371261/

Δεν είναι κακή η λύση που έχεις βρει, αλλά εγώ θα πρότεινα να αγοράσεις ένα bluetooth ακουστικό για κινητό. Έτσι θα κάνεις την δουλειά σου χωρίς καλώδια και θα έχεις και ένα hands-free για το κινητό σου.

Όσον αφορά τα paddles ο Άρης έχει κάτι να μας προτείνει αν θυμάμαι καλά.

Εμεις οι μελλοντικοι μπαμπαδες προσπαθουμε να προλαβουμε να χαρουμε τα <<παιχνιδακια>> μας οσο προλαβαινουμε ακομα , πριν γινουν πανες και γαλατα . :bigcry:

Και που είσαι ακόμα κακομοίρη!!!:2thumb22sup:

Έχεις να φας κατι ξενύυυυχτια!!!

Όσον αφορά τα "παιχνιδάκια" έγω μέχρι στιγμής έχω μετατρέψει σε γάλα και πάνες ένα ΙΧ και ένα μηχανάκι :argh:.

Αλλά χαλάλι τους. Όταν γεννηθεί (ο μπέμπης ή η μπέμπα?) θα με θυμηθείς!:SFGSFGSF:

Κωστα μπορεις να παρεις ενα απλο bluetooth, σαν κι αυτο που χρησιμοποιεις για το κινητο σου, αντι να ψαχνεις και να τρεχεις να αγορασεις μικροφωνα με ακουστικα.

Treed...

Ακόμα δεν μπήκες ρε σιχαμένε με πρόλαβες!!!:furious3:

Τέλοσπάντων... Καλωσόρισες στο AVCLUB, το τιτανομεγιστοκαλυτερότερο forum της ανατολικής Μεσογείου και βάλε.

Last edited:

Γεια σας κι απο 'μενα!

Καλωσόρισες Πανμέγιστε! :grinning-smiley-043

Δήλωσε χρωματάκι, γιατί θα σου δώσω το καφέ για τιμωρία!

(Θα τα πούμε αύριο, πάω για ύπνο:sleepey:)

Χαχαχα, ευχαριστω πολυ ξανα! Καλως σας βρηκα! εεε.., οτι χρωματακι να 'ναι! ...αρκει να ειναι ΜΑΥΡΗ η Ferrari!! Επειδη δεν πολυκαταλαβα.... για πιο Σαββατο λεμε και για ποια ακριβως ωρα? Γιατι, για αυτο το Σαββατοβραδο δεν ξερω ακομα. Για Τεταρτη 13/03 ειμαι μεσα!

Όσον αφορά τα paddles ο Άρης έχει κάτι να μας προτείνει αν θυμάμαι καλά.:SFGSFGSF:

Γι' αυτό το mod σας λέω. Δεν ξέρω αν τα μη μέλη του GTPlanet μπορείτε να δείτε τις φωτό (αλλιώς θα τις ανεβάσω ξανά εδώ).

Χαχαχα, ευχαριστω πολυ ξανα! Καλως σας βρηκα! εεε.., οτι χρωματακι να 'ναι! ...αρκει να ειναι ΜΑΥΡΗ η Ferrari!! Επειδη δεν πολυκαταλαβα.... για πιο Σαββατο λεμε και για ποια ακριβως ωρα? Γιατι, για αυτο το Σαββατοβραδο δεν ξερω ακομα. Για Τεταρτη 13/03 ειμαι μεσα!

Ok. μαύρισες:afro:! Παίδες τελικά δεν θα μπορέσω ούτε το Σάββατο :violent-smiley-011: οπότε αν είστε τόσο ανυπόμονοι κανονίστε εσείς κάτι μέχρι την Τετάρτη (προπόνηση).