Gran Turismo 5 (PS3)

Στο Spec B έχεις οδηγούς – υπάλληλους που δουλεύουν (και κερδίζεις μονέδα) ενώ εσύ κοιμάσαι – κοπροσκυλάζεις κλπ. Πίνεις το αίμα του υπάλληλου δηλαδή.

Σε παραπάνω level από το 30 οι οδηγοί συνδικαλίζονται και απεργούν , οπότε αναγκάζεσαι να οδηγήσεις τα αυτοκίνητα μόνος σου. :BDBDG54:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Στο Spec B έχεις οδηγούς – υπάλληλους που δουλεύουν (και κερδίζεις μονέδα) ενώ εσύ κοιμάσαι – κοπροσκυλάζεις κλπ. Πίνεις το αίμα του υπάλληλου δηλαδή.

Σε παραπάνω level από το 30 οι οδηγοί συνδικαλίζονται και απεργούν , οπότε αναγκάζεσαι να οδηγήσεις τα αυτοκίνητα μόνος σου. :BDBDG54:
:flipout::flipout::flipout:

Η λίστα μέχρι στιγμής :

1. fsnaval
2. thanogr
3. turbakias
4. MARS__ATTACKS
5. G3O_-X-_
6. kyrliot
7. gt5maniac
8. HoSe_is_Insane
9. stavros_
10.geopan973

Guys, σας έστειλα όλους Invitation.

Στο ζουμί τώρα.
Από ότι κατάλαβα μπορούμε να κάνουμε πριβε room με ότι settings θέλουμε. Θα ήταν ωραίο να βρούμε μια πίστα που να αρέσει σε όλους και να κάνουμε έναν αγώνα με 15-20 γύρους για να χρειαστεί να μπούμε πιτ-στοπ για αλλαγή ελαστικών και ανεφοδιασμό βενζίνης. Εννοείτε με το damage να είναι στο heavy :) ..και πίστα το νιρμπουρινγκ ...χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ!!! ΧΑΧΑ

Η λίστα μέχρι στιγμής :

1. fsnaval
2. thanogr
3. turbakias
4. MARS__ATTACKS
5. G3O_-X-_
6. kyrliot
7. gt5maniac
8. HoSe_is_Insane
9. stavros_
10.geopan973

Guys, σας έστειλα όλους Invitation.

Στο ζουμί τώρα.
Από ότι κατάλαβα μπορούμε να κάνουμε πριβε room με ότι settings θέλουμε. Θα ήταν ωραίο να βρούμε μια πίστα που να αρέσει σε όλους και να κάνουμε έναν αγώνα με 15-20 γύρους για να χρειαστεί να μπούμε πιτ-στοπ για αλλαγή ελαστικών και ανεφοδιασμό βενζίνης. Εννοείτε με το damage να είναι στο heavy :) ..και πίστα το νιρμπουρινγκ ...χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ!!! ΧΑΧΑ
το εβαλα κ ποιο πανω.
fonktm κ τα μυαλα στο gt5:guitarist:

1. Πώς μπορείς να το αφήσεις να τρέξει μόνο του και εσύ να φύγεις ? για να προχωρήσει στην επόμενη πίστα θα πρέπει να είσαι εκεί.. (Αναφέρομαι στο Spec - B)

2. Έβαλα το Update 1.03 περί Mechanical Damage στο Ονλινε.

Για το Offline τίποτα ?

Επιτέλους!!! 19´820"!!! :award:

Να δω τι θα κάνω τώρα με το πισωκίνητο...

Παεπιμπτόντως οι οδηγοί του B-spec είναι παντελώς ηλίθιοι και απίστευτα ευγενικοί... Αν κάνουν καμιά μαλακία περιμένουν να περάσει και ο τελευταίος για να ξαναμπούν στην πίστα:tdown:

1. Πώς μπορείς να το αφήσεις να τρέξει μόνο του και εσύ να φύγεις ? για να προχωρήσει στην επόμενη πίστα θα πρέπει να είσαι εκεί.. (Αναφέρομαι στο Spec - B)

2. Έβαλα το Update 1.03 περί Mechanical Damage στο Ονλινε.

Για το Offline τίποτα ?

Ειλικρινά έχω φάει το κόσμο για το Physical Damage και κάποιοι λένε πάνω από το επίπεδο 40 κάποιοι πάνω από το επίπεδο 7 και σταδιακά αυξάνεται.

Από την άλλη υπάρχουν βιντεάκια στο Youtube όπου είναι εμφανείς οι αλλοιώσεις στο αμάξωμα http://www.youtube.com/watch?v=bGWih-RTbXQ&feature=related

και άλλα όπου παίρνει τριπλο άξελ και τόλουπ και βγαίνει ανέπαφο.. http://www.youtube.com/watch?v=4CxRxVgKyP4&feature=related

ειλικρινά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι μούφα το Damage.

Update : Εκτός και αν (κάτι το οποίο μου φαίνεται λογικό) να μην έχει Damage στα αρχικά επίπεδα γιατί το κόστος επισκευής των αμαξιών θα ήταν απαγορευτικό. Χμ ....???

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα. Αλλος ένας τρελλαμένος με το GT 5.
Μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε Save σε USB flassaki τα Data του GT 5. Ρωτάω γιατί μόνο που σκέφτομαι οτι μπορεί να χάσω οτι πρόοδο έχω κάνει μέχρι τώρα τρελλαίνομαι.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλωσόρισες!

Backup save game

Game -> Saved Data Utility

Στο αρχείο που επιθυμείς επιλέγεις τρίγωνο -> copy

θα σου εμφανιστεί το μέσο αποθηκεύσεις (USB stick).

Για επαναφορά του save data

επιλέγεις το μέσω αποθηκεύσεις -> USB Stick

διαλέγεις το save data τρίγωνο -> copy

και το αποθηκεύεις στον σκληρό δίσκο της κονσόλας.

μάλλον δεν ήμουν ο μόνος που προτίμησα το need for speed αντί για ένα βαρετό simulator

Top 10 bestselling games for November 2010:

1. Call of Duty: Black Ops - 360, PS3,Wii, PC, DS - Activision Blizzard
2. Assassin's Creed: Brotherhood - 360, PS3 - Ubisoft
3. Just Dance 2 - Wii - Ubisoft
4. Madden NFL 11 - 360, PS3, Wii, PS2, PSP - EA
5. Fable 3 - 360 - Microsoft
6. Donkey Kong Country Returns - Wii - Nintendo
7. Need for Speed: Hot Pursuit - 360, PS3, Wii, PC - EA
8. Gran Turismo 5 - PS3 - Sony

9. NBA 2K11 - 360, PS3, Wii, PS2, PSP, PC - Take-2 Interactive
10. Wii Fit Plus - Wii - Nintendo

http://www.joystiq.com/2010/12/09/november-npd-best-month-ever-for-retail-xbox/

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

μάλλον δεν ήμουν ο μόνος που προτίμησα το need for speed αντί για ένα βαρετό simulator

Ασχετο και off topic.

έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο topic?

Σιγουρα σε ενα καινουργιο που να συγκρινουμε τα δυο παιχνιδια και γενικα τον ανταγωνισμο.
θα ειχε αρκετο ενδιαφερον.
Παντως αν θες να δεις πωλησεις συγκριτικα εδω ειναι ενημερωμενο.

Έχει δοκιμάσει κανείς το Challenge Sebastian Loeb? Στη δεύτερη δοκιμασία τα παράτησα μετά από 20-25 προσπάθειες (και μιλάμε για το χάλκινο,έτσι?).

Μάλλον είμαι κουλός...:slapface:

Καλωσόρισες!

Backup save game

Στο αρχείο που επιθυμείς επιλέγεις τρίγωνο -> copy

θα σου εμφανιστεί το μέσο αποθηκεύσεις (USB stick).

Για επαναφορά του save data

επιλέγεις το μέσω αποθηκεύσεις -> USB Stick

διαλέγεις το save data τρίγωνο -> copy

και το αποθηκεύεις στον σκληρό δίσκο της κονσόλας.

Δυστυχως μου βγαζει (copy in this saved data is not allowed) ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση

Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Παιδιά καλησπέρα. Αλλος ένας τρελλαμένος με το GT 5.
Μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε Save σε USB flassaki τα Data του GT 5. Ρωτάω γιατί μόνο που σκέφτομαι οτι μπορεί να χάσω οτι πρόοδο έχω κάνει μέχρι τώρα τρελλαίνομαι.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δυστυχώς απ' ότι ξέρω ο μοναδικός τρόπος να κανεις backup τα αρχεία του PS3 είναι να αντιγράψεις ολόκληρο τον σκληρό σε εξωτερικό δίσκο μέσω του μενού των utilities.

Έχει δοκιμάσει κανείς το Challenge Sebastian Loeb? Στη δεύτερη δοκιμασία τα παράτησα μετά από 20-25 προσπάθειες (και μιλάμε για το χάλκινο,έτσι?).

Μάλλον είμαι κουλός...:slapface:

Όχι! απλώς είναι πάρα πολύ δύσκολο!:violent-smiley-030:

We are currently experiencing an interruption of the Gran Turismo 5 online service.

We apologize for the inconvenience and ask for your patience while we work to restore the service.
φτου.......

άσε άσε....είπα να κάνω 20-30 γύρους στο νιρμπουρινγ και έπεσε ο σερβερ...

Ναι η λίστα είναι σωστή, αλλά σου ξεφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια: To hot pursuit μετράει πωλήσεις απ'όλες τις κονσόλες (ακόμα και το wii) ενώ το gran turismo μόνο από το ps3. Εκτός από αυτό, το hot pursuit πιό πολύ στην Arcade κατηγορία ταιριάζει και όχι στην Racing (το έχω τερματίσει). Αλλά όπως είπαν και παραπάνω, οι πωλήσεις δεν δείχνουν τίποτα, το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεριμένο κοινό δεν είναι για όλους...