Gran Turismo 5 (PS3)

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Εδώ και 4 ώρες προσπαθεί ο κόπανος ο οδηγός του B-spec να κερδίσει τον πρώτο αγώνα του British lightweight Lotus Elise με 270+ άλογα!!! Πρέπει να έχουν τρέξει τουλάχιστον 5 φορές ο καθένας από του τρεις.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ???:behead:

Τα πιο μαλακά που επιτρέπει το συγκεκριμένο event comfort soft αν θυμάμαι καλά. Τελικά τα κατάφερε ένας από τους τρεις αφού πρώτα έφτασε class 10 ...

Δυστυχώς πρέπει να ασχοληθείς μαζί του για 2 λόγους:

α) Σε κάποιες περιπτώσεις ξεκλειδώνει εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα απο το A-Spec. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Mazda Funai αν θυμάμαι καλά.

β) Όταν με το καλό ανοίξουν τα Endurance events - γύρω στο 2014 απ' ότι υπολογίζω :BDGBGDB55:- πιστεύω ότι αρκετοί θα προτιμήσουν το B-Spec από το να καρφωθούν 24 ώρες μπροστά στην τηλεόραση.

Το πρόβλημα είναι ότι σε αντίθεση με το GT4, που είχε δυνατότητα επιτάχυνσης του χρόνου, εδώ τα πάντα γίνονται σε πραγματικό χρόνο με συνέπεια το PS3 να πρέπει να παραμένει ανοιχτό για ώρες και ώρες.

Πόσο δύσκολο να ήταν άραγε να προσθέσουν τη δυνατότητα να κάνεις save όταν πχ μπάινεις στα πιτ? Μου φαίνεται ότι η PD τρομπάρει ...:tomato:

Καλημέρα,
Εχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει να με βοηθήσει:
Αν παρω GT5 saved game απο φίλο μου και το βάλω στην δική μου κονσόλα θα λειτουργήσει? Κάπου διάβασα οτι τα saved ειναι κλειδωμένα και δεν μπορεί να τα διαβάσει αλλη κονσόλα εκτος απο αυτή που έκανε το save! :bigcry: Γνωρίζει κάποιος κάτι ή το εχει δοκιμάσει? Tks guys!

Καλημέρα,
Εχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει να με βοηθήσει:
Αν παρω GT5 saved game απο φίλο μου και το βάλω στην δική μου κονσόλα θα λειτουργήσει? Κάπου διάβασα οτι τα saved ειναι κλειδωμένα και δεν μπορεί να τα διαβάσει αλλη κονσόλα εκτος απο αυτή που έκανε το save! :bigcry: Γνωρίζει κάποιος κάτι ή το εχει δοκιμάσει? Tks guys!

Δυστυχώς, όχι μόνο δεν μπορείς να πάρεις saved game από το φίλο σου, ούτε ο ίδιος ο φίλος σου δεν μπορεί να σώσει κάπου την πρόοδο του παιχνιδιού ώστε σε περίπτωση που η κονσόλα πάθει κάτι να μην πρέπει να το ξανακάνει από την αρχή.
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η τακτική από τη Sony. Σε τελική ανάλυση η πρόοδος του παιχνιδιού είναι ''ιδιοκτησία'' του κάθε χρήστη και δικαιούται να την διαχειριστεί όπως θέλει. Κάπως τραβηγμένη άποψη ίσως αλλά για μένα αυτό το θέμα αποτελεί λόγο να μην πάρει κάποιος το παιχνίδι.
Υπάρχουν πολλοί παίκτες (όπως ο υποφαινόμενος) που θέλουν να έχουν διαθέσιμα όλα τα αυτοκίνητα για να τα οδηγούν και όχι να μπουν στη διαδικασία να τα κερδίζουν (σε μορφή καριέρας).
Φημολογείται όμως ότι προς το τέλος του μήνα θα βγει κάποιο Update το οποίο θα επιτρέπει τη διαδικασία που περιγράφεις (μεταφορά saved game από άλλη κονσόλα).

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Επειδή δεν μπορώ να το δω στη δουλειά, τι είναι?

Με λίγα λόγια, φτιάχνεις καινούργια accounts και στέλνεις τα αυτοκίνητα που σου χαρίζει το GT5 για τα γενέθλιά σου, στο βασικό σου λογαριασμό... Έτσι αν έφτιαχνες 10 νέους λογαριασμούς θα είχες και 10 αυτοκίνητα δώρο (για να τα στείλεις μετά στον εαυτό σου)!

Βέβαια απ' ότι μαθαίνω τους κόψαν τη φόρα, με το νέο update, περιορίζοντας τα δώρα σε 1 την ημέρα...:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Gran Turismo 5 (PS3)

Με λίγα λόγια, φτιάχνεις καινούργια accounts και στέλνεις τα αυτοκίνητα που σου χαρίζει το GT5 για τα γενέθλιά σου, στο βασικό σου λογαριασμό... Έτσι αν έφτιαχνες 10 νέους λογαριασμούς θα είχες και 10 αυτοκίνητα δώρο (για να τα στείλεις μετά στον εαυτό σου)!

Βέβαια απ' ότι μαθαίνω τους κόψαν τη φόρα, με το νέο update, περιορίζοντας τα δώρα σε 1 την ημέρα...:grandpa:
Βαριέμαι και την ιδέα μόνο να φτιάξω νεο λογαριασμό...:motz:

Μου έχει σπάσει τα νεύρα το δίπλωμα ΙΑ-10. Δύο μέρες παιδεύομαι και δεν μπορώ να το περάσω με τίποτα. Η γαμημ!@$#!νη η Lamborghini δεν λέει να κάτσει τον κώλο της κάτω. Σε κάθε στροφή θέλει διορθώσεις.

με joypad παλευεται το gt5 η θελει ντε και καλα τιμονιερα?

Παλεύεται μεν, αλλά ... Αν παίζεις για να κερδίσεις αγώνες και να βγάλεις λεφτά απλά παίρνεις ένα αυτοκίνητο με αρκετά άλογα πάνω από τον ανταγωνισμό οδηγείς συντηρητικά και ξεμπερδεύεις.

Αν πας όμως για χρυσό πχ σε άδεια μάλλον θα δυσκολευτείς. Αν και εδώ υπάρχει ένα οξύμωρο. Σε προηγούμενο ποστ γκρίνιαζα που δεν μπορούσα να περάσω μια δοκιμασία (σλάλομ με Mini Cooper). Τελικά την έβγαλα χρησιμοποιώντας το gamepad και το κιβώτιο ρυθμισμένο (κατά λάθος) σε αυτόματη λειτουργία. Άντε βγάλε συμπέρασμα.......:BDBDG54:

Απότι βλέπω στα Endurance Events ΔΕΝ υπάρχει save επιλογή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Τουλάχιστον στα 2-4 ωρών events . Δηλαδή παίζεις συνέχεια και κάνεις pause για να πάς στο μπάνιο.
Στα 24Η events ξέρει κανείς τι γίνεται. ?

Απότι βλέπω στα Endurance Events ΔΕΝ υπάρχει save επιλογή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Τουλάχιστον στα 2-4 ωρών events . Δηλαδή παίζεις συνέχεια και κάνεις pause για να πάς στο μπάνιο.
Στα 24Η events ξέρει κανείς τι γίνεται. ?

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει δυνατότητα save!!!:furious3::violent-smiley-030::damnyou: