Gran Turismo 5 (PS3)

το ποιο δυσκολο σε αυτο το διπλωμα ειναι η πρωτη στροφη!!
οσο μπορεις πο9ιο μαλακο φρεναρισμα κ οταΝ φρεναρεις το αυτοκινητο να ειναι ισιο.δηλαδη να μην εχεις στριμενο το τιμονι.
κ φυσικα θα δουλευεις πολυ υπερστροφη κ να περνας τους περισσοτερους στα φρενα απο εσωτερικη ακουμποτας τους λιγο για να βγαινεις με καλη φορα!!

Άστα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν γίνεται τίποτα. Ελπίζω να τη βγάλω πριν αρχίσω τα ψυχοφάρμακα.

κ γω τα ιδια απλα ηταν ωραιο το περιβαλον με τη λαμπο κ εκανα υπομονη κ τελικα βγηκε!
προσπαθησε στην πρωτη σρτοφη να μην εισαι πολυ επιθετικος με το φρενο.
εγω αυτο εκανα κ μετα απο καμια 20-30-40 φορες το πετυχα!

GT5 RULES:violent-smiley-030:

Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα είμαι σπίτι. Τα σωστά settings γι' αυτή την πίστα είναι Traction Control OFF, ABS 10, ASM ON?

αν θυμαμαι καλα το ΑΒS το ειχα στο 1 το Traction Control 1 κ το αλλο δεν θυμουμαι..μαλλον στο off.
δοκιμασατε κ δες τι σου ταιριαζει!
κ πριν πας στο σπιτι παρε λιγη υπομονη!!!:flipout:

Το πέρασα το καταραμένο!!!!!!!!!!!
Στα μισά του 1ου γύρου ήμουν 7ος και για 1 1/2 γύρο έκανα κοκοκο, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Το πέρασα το καταραμένο!!!!!!!!!!!
Στα μισά του 1ου γύρου ήμουν 7ος και για 1 1/2 γύρο έκανα κοκοκο, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Τώρα διαβάζω ότι το πέρασες, μπράβο:a0210:, πάμε παρακάτω!

Να ρωτησω παιδια αν το 3D θελει ειδική έκδοση του GT5 για παίξει;

Υπάρχουν δλδ 2 εκδόσεις; Μία κανονική (2D) και μία 3D;

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Να ρωτησω παιδια αν το 3D θελει ειδική έκδοση του GT5 για παίξει;

Υπάρχουν δλδ 2 εκδόσεις; Μία κανονική (2D) και μία 3D;

Όχι, η ίδια έκδοση είναι, απλά το διαλέγεις από το menu:a0210:

καλησπέρα σε ολη την παρέα,να κανω μια ερώτηση,στο B-spec κομμάτι του παιχνιδιού,δίπλα απο το κράνος του καθε οδηγού που έχουμε υπάρχει ενα τετραγωνάκι με ενα βελάκι στο κέντρο του,που άλλοτε ειναι πράσινο άλλοτε πορτοκαλί και άλλοτε μπλε,μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτο???

καλησπερα.θελω να ρωτησω που ειναι τα 24 ωρα.ειμαι στο A SPECK στο 24 επιπεδο και στο b spect στο 15.θελω να με βοηθησεται γενικα με το παιχνιδι.θελω να μαθω αν εχει αλλες πιστες αντοχης κτλ.ευχαριστω εκ τον προτερων

καλησπέρα σε ολη την παρέα,να κανω μια ερώτηση,στο B-spec κομμάτι του παιχνιδιού,δίπλα απο το κράνος του καθε οδηγού που έχουμε υπάρχει ενα τετραγωνάκι με ενα βελάκι στο κέντρο του,που άλλοτε ειναι πράσινο άλλοτε πορτοκαλί και άλλοτε μπλε,μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτο???

Είναι η κατάσταση του οδηγού σου. Ντεφορμέ, σταθερός και φορμαρισμένος αντίστοιχα.:grandpa: