Gran Turismo 5 (PS3)

Η τιμονιέρα G27 αξίζει για το παιχνίδι. ?

Επίσης συνδέεται ασύρματα με το Ps3 .?

Η τιμονιέρα G27 αξίζει για το παιχνίδι. ?

Επίσης συνδέεται ασύρματα με το Ps3 .?

Η G27 είναι από τις καλύτερες που μπορείς να πάρεις αυτην τη στιγμή, συγκρίσιμη μόνο με τις τιμονιέρες της FANATEC.

Καμμία όμως "καλή" τιμονιέρα δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης αν θυμάμαι καλά.:4616:

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Η G27 είναι από τις καλύτερες που μπορείς να πάρεις αυτην τη στιγμή, συγκρίσιμη μόνο με τις τιμονιέρες της FANATEC.

Καμμία όμως "καλή" τιμονιέρα δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης αν θυμάμαι καλά.:4616:
Αν μπορείς να βρείς την Porsche 911 Turbo S της Fanatec, είναι κορυφή, συμβατή με PS/Xbox και είναι ασύρματη! Το κακό είναι ότι σταμάτησαν να την παράγουν και το μοντέλο που την αντικαθιστά δεν φαίνεται να είναι ασύρματο...

Μου φαίνεται ότι ατύχησες γιατί και η ασύρματη της Logitech η Driving Force Wireless μάλλον σταμάτησε να παράγεται...:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Αν μπορείς να βρείς την Porsche 911 Turbo S της Fanatec, είναι κορυφή, συμβατή με PS/Xbox και είναι ασύρματη! Το κακό είναι ότι σταμάτησαν να την παράγουν και το μοντέλο που την αντικαθιστά δεν φαίνεται να είναι ασύρματο...

Μου φαίνεται ότι ατύχησες γιατί και η ασύρματη της Logitech η Driving Force Wireless μάλλον σταμάτησε να παράγεται...:nounder:

Ο Άρης έχει δίκιο για την Turbo S, την είχα ξεχάσει τελείως.
Όσον αφορά την Driving Force Wireless δες εδώ.

Προσωπικά την έχω δοκιμάσει και δεν με βόλεψε καθόλου ο χειρισμός του γκαζιού και του φρένου με τις μανέτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, εσένα μπορεί να σου κάνει.

Ρε παιδιά αυτο το Historic Cars αν θυμαμαι καλά στο Extreme events με τι τουτού βγαίνει. Δοκίμασα με μια Ferrari 512BB 74' και με ξεφτιλίσανε, με περάσαν από πάνω και μου δώσανε τις μπιέλες ανά χείρα:vollkommenauf:

καλησπερα και εγω το ιδιο απορω για τα historic car.παρολο που εχω παιξει ολα τα gran αυτο μου φαινεται καπως βαρετο.ειμαι στο 24 επιπεδο και πρεπει να παω στο 40 για να παιξω τα αντοχης?μαλλον κουραστικο εγινε το παιχνιδι.πρεπει να γυριζω γυρω γυρω για να ξανααποκτεισει ενδιαφερων το παιχνιδι?

επεισεις θελω να ρωτησω και κατι αλλο.το play δεν το εχω συνδεσει στο ιντερνετ.ουτε ξερω να αλλαξω αυτοκηνητα η να τρεξω με αλλους.θελω την βοηθεια σας για το τι πρεπει να κανω σας ευχαριστω ολους και παλι

επεισεις θελω να ρωτησω και κατι αλλο.το play δεν το εχω συνδεσει στο ιντερνετ.ουτε ξερω να αλλαξω αυτοκηνητα η να τρεξω με αλλους.θελω την βοηθεια σας για το τι πρεπει να κανω σας ευχαριστω ολους και παλι

Ασύρματο ή ενσύρματο το ιντερνετ?

Θες να πεις δηλαδή ότι το πλοίο της αγάπης μπορεί να ανταγωνιστει τα αγωνιστκά του 70 με τα 700 κιλά και τα 500 άλογα???
Για να το λες βέβαια μαλλον το έχεις κάνει ήδη, αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση...
Anyway θα το δοκιμάσω πάραυτα...-bye-

Για το historic car race χρησιμοποιείτε είτε την lamborghini countach full tuned-wing απο το Auto shop-soft racing tyres και τις παρακάτω ρυθμίσεις

Transmission: 162mph/300 km/h
Suspension: Height -10F/-10R Spring Rate: 10.5F/12.3R
Brakes: Front 6/Rear 4
Tires: Racing Soft

Driving Aids:
Traction 2
Skid Recovery: On
Active Steering: Off
ASM: Off
ABS: 1
ή την Jaguar XJ13 Race Car '66(Indy 500 (Endurance Series - A-Spec) με High RPM Range Turbo Kit-Soft Racing Tyres και ρυθμίσεις
2nd Race:
Transmission: Max Speed: 250KM/H - 155 MPH (or closest)
Suspension: Toe Angle Rear: 0,0
Everything else: Default

Να σημειώσω οτι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό κ στις 2 πίστες(ειδικά στο monaco) να είστε πρώτοι βγαίνοντας απο την 1 στροφή..

Εννοείται...
Απλά μπήκα βουτηχτός στην πρώτη στροφή και στις 2 πίστες και μετά ήταν σαν βόλτα στο πάρκο....
Στην πρώτη πίστα παίζεις κ με λίγο ανάποδο...Προσοχή να μην ακουμπήσει το αυτοκίνητο στο χώμα.