Gran Turismo 5 (PS3)

Παρότι δεν είναι συμβατό με το GT5 , ρίχτε μια ματιά στον Racing Cockpit Sim του παρακάτω link.
Είναι συμβατός με όλα τα Racing Software , αλλά και παιχνίδια όπως το Dirt 2 .

http://www.cxcsimulations.com/motion-pro/

Κόστος γύρω στα 50Κ $ , κατάλληλος και για …οικιακή – προσωπική χρήση.

Και έλεγα και εγώ ότι έχω ..simulator με το Playseat και την G27.

Μικρές βελτιώσεις που έγιναν με το 1.05.

- Improved clutch

- "TThrustmaster" typo fixed

- Car sorting in garage will be saved

- Restart option after finishing a race

- Corrected taillights on the '91 Acura NSX

- Improved force feedback on the RedBull X2010

- Improved loading times in the car dealership menu

- You can now export all your photos to the XMB at once

- The rev meter in the Mazda RX-7 (FC) '90 and the gear display in the NSX GT500 were fixed

- Slight shadow improvements

- 16 cars on-track in Arcade Mode

- Set-up menu now called "Settings" instead of "Tuning"

- Smoke/spray pixelation around the cars improved

- RE-Amemiya RX-7 sound improved

- Laps, restrictions and other infos are now displayed in the online race browser

- In GT Rally, there are now only two choices for map display - off or fix to track (or maybe it was fix to car). Manually changing the map scale doesn't make any difference as it now auto-scales depending on your speed

- In online lounge, when browsing the servers, there is a check box for recommended

- In GT Mode > Practice, mechanical damage can now be one of the following: off, light, heavy

- Tach from the Silvia S13 was fixed

- You now get 5 museum cards and 5 paints for your online log-in

Παρότι δεν είναι συμβατό με το GT5 , ρίχτε μια ματιά στον Racing Cockpit Sim του παρακάτω link.
Είναι συμβατός με όλα τα Racing Software , αλλά και παιχνίδια όπως το Dirt 2 .

http://www.cxcsimulations.com/motion-pro/

Κόστος γύρω στα 50Κ $ , κατάλληλος και για …οικιακή – προσωπική χρήση.

Και έλεγα και εγώ ότι έχω ..simulator με το Playseat και την G27.

υπαρχει και ενα καλυτερο απο αυτο που εχει full cockpit f1 αλλα δεν θυμαμαι τωρα που το ειχα δει. Εκει να δεις τι γινεται :BDGBGDB55:

Στα seasonal events στην ss route 5 ποιο skyline έχετε επιλέξει? Δεν μπορώ να βρω κάποιο που με τα γνωστά "ελαφρώματα" να πέφτει στα 1100kg που είναι το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο.

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Στα seasonal events στην ss route 5 ποιο skyline έχετε επιλέξει? Δεν μπορώ να βρω κάποιο που με τα γνωστά "ελαφρώματα" να πέφτει στα 1100kg που είναι το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο.

Με το gt-r spec v 09 το έβγαλα φουλ ελαφρωμένο(1360kg αν θυμάμαι) κ μόνο φίλτρο και κιβώτιο αγωνιστικό.
Αρχές 5ου γύρου πρώτος.

Να ρωτησω. Εμαι στα classics cars cup στο expert με ενα Buick του 62. Στο 2ο event στο Monaco βγηκα 1ος με την 1η προσπαθεια. Στο αλλο ομως event trial mountain αν θυμαμαι καλα δεν μαζευεται με τιποτα το κωλαμαξο και δεν μπορω να βγω κατω απο 5-6ος. Βασικα δεν μπορει να παει εκει το buikck χοροπηδά συνεχεια. Υπαρχει καποιο αλλο αμαξι που θα μπορουσε να παει καλυτερα εκει? 1979 και παλαιοτερο.

καλησπερα σας το ξαναλεω εαν χρειαζεται καποιος βοηθεια ειμαι στο 26 επιπεδο και στο a spec-kai sto b spec.εχω τελειωσει τις πιστες ολες και μου εχουν μεινει οι αγωνες αντοχης.

καλησπερα σας το ξαναλεω εαν χρειαζεται καποιος βοηθεια ειμαι στο 26 επιπεδο και στο a spec-kai sto b spec.εχω τελειωσει τις πιστες ολες και μου εχουν μεινει οι αγωνες αντοχης.

το historic racing car cup και gran tourismo all stars με τι αυτοκίνητο τα πέρασες?

το historic racing car cup και gran tourismo all stars με τι αυτοκίνητο τα πέρασες?

το historic racing car το περασα με μια τουοτα 7 που μου την εδωσε δωρο στο b spect.δεν μπορω να θυμηθω που ακριβως ομως.το gran toyrismo all stars το περασα με μια formula gran tourismo που την αγορασα απο το σαλονι που μου εβγαλε με την αναβαθμιση του παιχνιδιου.ανν θυμαμε καλα κοστιζει 4800000-4900000 σε μοναδες.