Gran Turismo 5 (PS3)

Βήμα-βήμα!

Τώρα είδα το ποστ και πάλι σε ευχαριστώ και πιο πολύ για το κόπο που έκανες.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι και με το προηγούμενο που είχες βάλει τη διαδικασία ήσουν πολύ κατατοπιστικός και έχω κάνει το save.
Η ερώτησή μου είναι πάντως, οτι πολύ μικρό δεν είναι σε μέγεθος το αρχείο με τη πρόοδο;
Έτσι είναι σε όλους;

Kαλως σας βρήκα παιδιά.
Απο χτές είμαι κι εγώ επιτέλους κάτοχος ενος PS3 και φυσικα και του GΤ5.
Ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα και να σας πετυχω και σε κανενα online αγωνα.
Καλη χρονια να χουμε!

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Kαλως σας βρήκα παιδιά.
Καλη χρονια να χουμε!

Καλώς ήρθες, και Καλή Χρονιά!

Δώσε PSN για να σε βρούμε στο GT5!

Kαλως σας βρήκα παιδιά.
Καλη χρονια να χουμε!

Γεια σου Βάγγο!!!-bye- Ότι βοήθεια θες σφύρα.

Το έχω αφήσει και τρέχει σε B-spec με τη Φόρμουλα. Τώρα είναι στη Suzuka υπό βροχή και ... ο Bob τους ρίχνει ένα λεπτό στον γύρο!!!

Στέκει? Το έχει ξαναδεί και άλλος αυτό? :hmmmm2:

Απο ενα σημειο και μετα, δεν παλευεται με το DS3.Παρηγγειλα τιμονιερα (Fanatec), αναμεινατε εντυπωσεις....

Κάπου είχα ακούσει για gt5 με 35ευρώ… υπάρχει όντος σε κάποιο κατάστημα για παραγγελία?
Κοιτάζοντας play & zavvi ακόμα στα ~55ευρώ το βλέπω.
Για δώρο το θέλω και δε βιάζομαι (μπορώ να περιμένω 2 εβδομάδες παράδοση).

παιδες στο b spect μολις πηγα level 35 μου εδωσε το αμαξι του φετελ.τρομερο εργαλειοοοοοοοοοοοο

Απάντηση: Re: Gran Turismo 5 (PS3)

Καλως σε βρήκα! Vangels ειναι το PSN μου. Ακόμη δεν έχω παίξει οnline. Το δικό σου? Eυχαριστω πολύ φίλε μου.

MARS__ATTACKS (Οι Αριανοί επιτίθενται)

Υπάρχει λίστα ποιο πριν όπου θα βρεις όλα τα ονόματα των παιδιών που γράφουν εδώ!

Απο ενα σημειο και μετα, δεν παλευεται με το DS3.Παρηγγειλα τιμονιερα (Fanatec), αναμεινατε εντυπωσεις....

Ποια πήρες ρε θηρίο :a0210:(εγώ έχω την GT3)?

Πηρα την φθηνοτερη, Carrera wheel δηλαδη.Μου βγηκε 180ε με τα μεταφορικα και εκανα αυτη την αγορα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ελεω προβληματων με τις G25.Δυστυχως ειναι με γραναζι, και με τα φτηνα πενταλ (οχι τα CS).
Ηθελα παρα πολυ (παρα πολυ ομως) να παρω την GT3 αλλα δυστυχως η οικονομικη κατασταση που επικρατει αυτη την περιοδο δεν ευνοει τοσο μεγαλα εξοδα.Για να δουμε......προς το παρον παντως εχω σταματησει να παιζω! :firstprize:

καλημερα σε ολους ο εκτες ειμαι πλεον κατοχος και εγω του gt5
το id μου ειναι djdiageo
τωρα το σκ θα ασχολειθουμε λιγο να δουμε τι γινεται
το πηρα και εγω απο το geitnow στην προσφορα

καλες κουρσες

Πηρα την φθηνοτερη, Carrera wheel δηλαδη.Μου βγηκε 180ε με τα μεταφορικα και εκανα αυτη την αγορα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο ελεω προβληματων με τις G25.Δυστυχως ειναι με γραναζι, και με τα φτηνα πενταλ (οχι τα CS).
Ηθελα παρα πολυ (παρα πολυ ομως) να παρω την GT3 αλλα δυστυχως η οικονομικη κατασταση που επικρατει αυτη την περιοδο δεν ευνοει τοσο μεγαλα εξοδα.Για να δουμε......προς το παρον παντως εχω σταματησει να παιζω! :firstprize:

Προβλήματα με την G25? Για λέγε-λέγε!

Προβλήματα με την G25? Για λέγε-λέγε!

Αρκετες G25 ειχαν θεμα με την αντοχη του επιλογεα ταχυτητων.Μετα απο αρκετη χρηση, δεν εμπαινε η οπισθεν καθολου.Γι αυτο το λογο στην G27 αφαιρεσαν τον διακοπτη για την επιλογη του σειριακου που υπηρχε διπλα στον λεβιε ταχυτητων.Εαν ησουν μεσα στην εγγυηση το εστελνες πισω και επαιρνες αλλο, εαν δεν ησουν........