Grand Theft Auto IV

χρηστος ανεστη boyz τωρα εχω ετοιμο το δικο μου gta iv και το βαζω στο 360 .θα γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου μετα.

Re: Απάντηση: Grand Theft Auto IV

χρηστος ανεστη boyz τωρα εχω ετοιμο το δικο μου gta iv και το βαζω στο 360 .θα γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου μετα.
αντε και καλη αρχη, καλη διασκεδαση!!!:SFGSFGSF:
Να εχεις και ενα διαλυτικο διπλα σου γιατι δε βλεπω να ξεκολλας ευκολα :Banane0:

Και οι μόνοι tester του next-gen gaming σήμερα είναι οι κάτοχοι xbox... αν ανεχτούν να μείνουν στο dvd, να πληρώνουν για p2p online και για οτιδήποτε γουστάρει η MS, να έχουν HD-TV χωρίς δυνατότητα να δουν HD-disk κλπ, τότε θα έχει πετύχει το πείραμα "2 πόδια σε ένα παπούτσι".

Αντε και Καλή ανάσταση παιδιά...

Καλα πηγαινε να παιξεις κανα Metal Gear Solid στην φοβερη αναλυση 576p (και κολαει κιολας) τωρα και ασε μας εμας να παιζουμε GTA. Αλλωστε πρεπει να το τελειωσουμε συντομα για να παιξουμε τις καινουργιες αποστολες που δεν θα δουν ποτε οι φτωχοι συγγενεις...:Banane0:

Ευχομαι καλη ανασταση και να βαλετε μυαλο εκει στην Sony.

καλα ειναι φοβερο πολυ φοβερο.ειναι γαμα@@ .τελειο .δεν ξερω τι αλλο να πω .

Καλα πηγαινε να παιξεις κανα Metal Gear Solid στην φοβερη αναλυση 576p (και κολαει κιολας) τωρα και ασε μας εμας να παιζουμε GTA. Αλλωστε πρεπει να το τελειωσουμε συντομα για να παιξουμε τις καινουργιες αποστολες που δεν θα δουν ποτε οι φτωχοι συγγενεις...:Banane0:

Ευχομαι καλη ανασταση και να βαλετε μυαλο εκει στην Sony.

Το Mgs δεν ξέρουμε τι είναι... εδώ λένε για 768 , και πάντα για το online , σε demo version
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?p=1152765#post1152765

Επίσης σε πληροφορώ ότι το GTA θα βγει και στο ps3, και μάλιστα καλύτερο...
(αν δεν έχεις χώρο στο δίσκο για install ακόμα χειρότερα... σε συμβουλεύω να δώσεις 170 ευρώ στην Ms για να σου προσφέρει μεγαλύτερο)

ΥΓ
Καταλαβαίνω φίλε γιατί "υποτάσεσαι" στην MS και δεν γουστάρεις τους ανταγωνιστές τις, μεγάλο μονοπώλιο τα windows, από μικρός τα ξέρεις , πιθανόν να σπούδασες κιόλας κάτι στο χώρο των υπολογιστών , αλλά άσε τις μπούρδες για "εμάς στην sony" κλπ σε παρακαλώ.
Πάρε ότι ποιότητας hardware σου πουλάει o Bill, πλήρωσε για ότι γουστάρει, μείνε στο DVD μέχρι να αποφασίσει αυτός, και πάρε τις αποστολές του GTA για το 2009 αφού η σοβαρή υποστήριξη του μηχανήματος τελειώνει, αλλά άσε εμάς να γουστάρουμε χαζο games σαν το MGS.

Last edited:
Ρε Blizard τι 768p λες?
Το 1024*768 που ειναι η αναλυση του MGS4 ισοδυναμει με 645/665p anamorphic...
Και τα γραφικα σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να θεωρηθουν της προκοπης και ισαξια με τα αναμενονα.Με το εφε της φωτιας στο ~2:30 δακρυσα απο τα γελια.
Και το Halo3 ειχε sub720p αναλυση αλλα με ΤΡΕΛΑ textures,απιστευτο HDR,4player split screen co-op κτλ..

ΕDIT--Sorry για το offtopic

Last edited:
Δεν κανει εγκατασταση στο σκληρο το GTA στο 360...Στο ps3 κανει καπου 4 GB και το κανει σε κανα 10λεπτο...Και μετα τα τελευταια reviews ειναι σχεδον ολοιδιο και στις 2 κονσολες..Οι πιο σημαντικες διαφορες ειναι λιγο καλυτερο framerate στο 360 λενε, αλλα περισσοτερο pop up και πιο αργο φορτωμα στα textures αποτι το PS3..Αλλα επειδη εχει απιστευτο online προτιμω την εκδοση για το 360 για να παιζω μεσω LIVE και φυσικα εχει και τα αποκλειστικα για 360 εξτρα επεισοδια που θα βγουν τελος του χρονου...Οποτε αν σας ενδιαφερουν ιδιως αυτα τα 2 κομματια ειναι μονοδρομος το θεμα..

Οχι..Online εχει και στις 2 κονσολες..Απλως σαν πιο αξιοπιστο το XBOX LIVE προτιμαμε αυτο λεω...Τωρα οσο για τα επεισοδια η microsoft εκανε συμφωνια,κοινως τα εσκασε στην Rockstar για την αποκλειστικοτητα αυτη...Μπορει αργοτερα να κανει και η SONY για αλλα επεισοδια στο PS3..Απλως μεχρι και αυτη τη στιγμη ετσι εχουν τα πραγματα..

παιδια εγω μολις σταματησα το φτασα ως εκει που πρπει να σκοτωσω το αφεντικο του dimitri .παιζω σχεδον 9 ωρες και μπορω να πω οτι ειναι πολυ πορωση ισως πιο πολυ απο οτι ηταν τοτε το san andreas.

το αφεντικο ειναι 6 ποδια κατω απο το εδαφος.
μετακομισα στο bohan με τον roman και κανω δουλευω για τον many

Πολλούς Ελληνες οδηγούς έχει η πόλη.
Μέχρι τώρα δύο οδηγοί που τους ψιλοτράκαρα με φώναξαν "μ@λ@κ@"

Σωπα...

Ακομα και αυτο το εχουν προβλέψει ??? :a0210:

Κι εγω το ακουσα σε καποια φαση αλλα νομιζα οτι ητανε ιδεα μου...:slapface:

Παρεπιπτοντως δοκιμαστε να οδηγησετε την γρηγορη την μηχανη η κανα σκαφος σε first person view. Καλα, γενικως αλλαζει το παιχνιδι τελειως οταν οδηγας τα οχηματα με τετοιο view.. απλα με την μηχανη που μοιαζει με ducati ειναι σουπερ φαση..

ναι ρε παιδια και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο με τους ελληνες ταριφες .στην αρχη νομιζα οτι ηταν ιδεα μου.