Γραντζουνια σε οθονη samsung h6400

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Nikosxalilis

New member
12 November 2012
29
Καλησπερα,δεν έχουν περάσει 2 μηνες απο τοτε π την πηρα και με καποιο τροπο(μαλλον η ανηψια μου η μικρη) την γραντζουνισε!..απο οτι καταλαβαινεται δεν προλαβα καν να την χαρώ και εχω ξενερωσει λιγο..υπάρχει καποιος τροπος επιδιόρθωσης η επισκευής γνωριζει κανεις?..απο το πιο απλο μια αλοιφη η τεχνικη επιδιόρθωση και αν γνωρίζει κανεις τι κοστος θα μπορούσε να εχει αυτο???

Καλησπερα,δεν έχουν περάσει 2 μηνες απο τοτε π την πηρα και με καποιο τροπο(μαλλον η ανηψια μου η μικρη) την γραντζουνισε!..απο οτι καταλαβαινεται δεν προλαβα καν να την χαρώ και εχω ξενερωσει λιγο..υπάρχει καποιος τροπος επιδιόρθωσης η επισκευής γνωριζει κανεις?..απο το πιο απλο μια αλοιφη η τεχνικη επιδιόρθωση και αν γνωρίζει κανεις τι κοστος θα μπορούσε να εχει αυτο???
Πολύ φοβάμαι ότι το μόνο << φάρμακο >> είναι να κάνεις πως δε το βλέπεις..... κρίμα, αλλά νομίζω αν έχω καταλάβει καλά, πως η μόνη γιατρειά, είναι η αλλαγή πάνελ, κάτι που φυσικά δε θα το έκανα προσωπικά με τίποτα για τέτοιο λόγο, όσο και αν με χάλαγε ή όποια μικρογραντζουνιά.

Ευχαριστώ πολύ παιδια για τις απαντήσεις,μάλλον αυτο θα κανω αλλα ειναι κριμα δυστυχώς γτ ειναι καινούργια η τηλεόραση και ξενέρωσα λιγο,αλλα ευτυχώς δεν επιρεαζει καθολου οταν ειναι αναμένη...