Graph examples....

Απάντηση: Re: Graph examples....

Μπράβο ρε Χρηστάρα!

Ωραία δουλειά...

Zeb, δεν τα εφτιαξα εγω.

Τα βρηκα ομως , και θεωρησα οτι ειναι καλο να τα εχουμε καπου μαζεμενα , εστω και σαν δειγμα ! :smileJap:

Για οποιον τα χρειαζεται, υπαρχουν και σε .xml ;)

Χρήστο, καλή δουλειά!

Έπρεπε να υπάρχουν αυτά κάπου μαζεμένα!

Μια παρατηρησούλα μόνο (όχι προς εσένα, γενική): το Graph του MKV θα δουλέψει σωστά μόνο αν το αρχείο έχει μέσα AVC video. Αν είναι κάτι άλλο, π.χ. XviD προφανώς δεν θα δουλέψει. Το λέω γιατί το MKV μπορεί να περιέχει μέσα οτιδήποτε.

Απάντηση: Re: Graph examples....

Χρήστο, καλή δουλειά!

Έπρεπε να υπάρχουν αυτά κάπου μαζεμένα!

Μια παρατηρησούλα μόνο (όχι προς εσένα, γενική): το Graph του MKV θα δουλέψει σωστά μόνο αν το αρχείο έχει μέσα AVC video. Αν είναι κάτι άλλο, π.χ. XviD προφανώς δεν θα δουλέψει. Το λέω γιατί το MKV μπορεί να περιέχει μέσα οτιδήποτε.

Σωστα.

Αφου ο decoder ειναι ο CoreAVC. -bye-

Πλακιτσα κανω...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Graph examples....

Zeb, δεν τα εφτιαξα εγω.

Τα βρηκα ομως , και θεωρησα οτι ειναι καλο να τα εχουμε καπου μαζεμενα , εστω και σαν δειγμα ! :smileJap:

Για οποιον τα χρειαζεται, υπαρχουν και σε .xml ;)

"Η γνώση είναι για όλους..."
&
"Να είναι πάντα τυχερός αυτός που μοιράζεται τη γνώση..."

Οπότε... ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!

ωραια η συλλογη αυτη και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι χρησιμη για πολλους!!

μπραβο!

Συγχαρητήρια και από εμένα!

Η διαφορά του VMR9 από το overlay που βλέπουμε σε πολλά graphs ποια είναι?

Για DVD, θα πρέπει να σώζουμε τα αρχεία ως ifo.grf ή vob.grf?

και εγω θα ήθελα να ρωτήσω τα ίδια με τον Ressac....
ευχαριστώ για τα graphs :firstprize:

Για να σας πω την αληθεια, εγω εχω σωσει το ιδιο graph και σε ifo και σε vob και τα εχω βαλει και τα δυο στο data folder. Επισης εχω τσεκαρει και τα δυο extension στο post processing του theatertek για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν καμμια φορα τυχει και παιξω κανενα vob κατευθειαν σαν αρχειο !

Υπάρχει στην HTPC guides σχετικό θέμα για τα graph, αν το διαβάσετε θα καταλάβετε. Στο overlay την επεξεργασία την αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών ενώ στο vmr ο επεξεργαστής. Πρέπει να το αποθηκεύσεις ως ifo

Re: Απάντηση: Graph examples....

AVI (TheaterTek Default, ffdshow audio-video, Reclock e VMR9)

image021pr2.jpg

Δοκίμασα αυτό το graph για avi, αλλά όταν πάω να το ανοίξω με το theatertek, μου λέει ότι δεν μπορεί να το παίξει λόγω προβλήματος στο graph.

Το avi έχει περιεχόμενο 720p με 5.1 ήχο.

Αν κάνω delete το avi.grf από το directory το παίζει κανονικά (με τις default ρυθμίσεις προφανώς).

Πρεπει να φτιαξεις το graph στο δικο σου πισι, ανοιγωντας το grephedit και ριχνοντας του μεσα ενα avi αρχειο.

Αποσυνδεεις τα πιν και βγαζεις τα φιλτρα που δεν θες.Μετα προσθετεις αυτα που θες και τα συνδεεις.

Αν στα φιλτρα που εχεις βαλει , οπως για παραδειγμα παραπανω, εχεις ffdshow κτλ, πρεπει να ρυθμισεις και το ffdshow καταλληλα για το αντιστοιχο ειδος αρχειου !

Προσεξε μονο γιατι τα avi μπορει να ειναι encoded με διαφορους codec .

Δες το ινφο του avi που δοκμαζεις για να ξερεις περι τινος προκειται.

Μπορεις μεσα απο το graphedit να πατησεις το σηματακι του Play που εχει και να δεις οτι αρχικα δουλευει το graph.

Μετα περνας και στο theatertek !

Έτσι το έκανα και εγώ, το έφτιαξα στο δικό μου pc, αλλά δεν τσέκαρα τις ρυθμίσεις του ffdshow.

Θα το ξαναδώ και θα σου πω.

Λοιπόν, έφτιαξα το graph που φαίνεται παρακάτω για avi, περιεχομένου 720p με κωδικοποίηση divX.

Το κάνω "play" από το μενού του GraphEdit, και στο αναδυόμενο παράθυρο το βίντεο παίζει κανονικά. Το reclock κάνει και αυτόματα τη αλλαγή 50 και 60 Hz.

Το σώζω ως avi.grf στο φάκελο του Theatertek, αλλά ανοίγοντάς το μου βγάζει το σφάλμα που φαίνεται.

Το κουφό είναι ότι όταν πάω να ξανανοίξω το avi.grf με το Graphedit για να δω τι γίνεται, μου βγάζει σφάλμα ΚΑΙ το Graphedit. :BDGBGDB55:

Attachments

• avi.jpg
    avi.jpg
    24.7 KB · Views: 5
  • theatertek error.jpg
    theatertek error.jpg
    62.4 KB · Views: 7
  • graph error.jpg
    graph error.jpg
    24 KB · Views: 6
Στο configuration του theatertek υπαρχει ενα tab με το ονομα file types. Τικαρεις το .avi !

Re: Απάντηση: Graph examples....

Στο configuration του theatertek υπαρχει ενα tab με το ονομα file types. Τικαρεις το .avi !

Το έκανα και αυτό, αλλά πάλι τα ίδια κάνει...

Αν διαγράψω το avi.grf από το /Data, το παίζει κανονικά το avi.

Το Graphedit γιατί βγάζει αυτό το error όταν πάω να ξανανοίξω το avi.grf?