Αργά το βράδυ γύρισα απο ΩΡΛ....διάγνωση;...αιματώματα στις φωνητικές χορδές...μιά χαρά χάλια δηλαδή!!!
τι θέλει να πει ο ποιητής;:chinscratch:αν θες πες το και ποντιακά να το καταλάβω?a lightning-quick learner.
You don't have to draw her any maps.
She'll just fixate on what becomes instantly fascinating to her like a magpie and then pilfer it into her own private agenda.
τι θέλει να πει ο ποιητής;:chinscratch:αν θες πες το και ποντιακά να το καταλάβω?
Ναι, τη θες να πεις ποιο πανω βρε?όλα θέλεις να τα μαθαίνεις; :aetsch:![]()
Ναι, τη θες να πεις ποιο πανω βρε?
νε βραι σε καταλλαββα τορρα εχης δεικειο.
Δυστυχώς χτες το βράδυ εγω δεν μπόρεσα να κρατήσω την υπομονή μου και τα έκανα μπάχαλο, για τον λόγο αυτό ζήτω δημοσιά συγνώμη από όλους τους φίλους του φόρουμ. Και φυσικά ευχαριστώ το team mod και Γ.Δ που κατάλαβαν κάποια πράματα.
αυτο το βραδυ, το καταλαβατε οτι ηταν χοντρο, το ιδιο ειναι και για τον Νικο.Δυστυχώς χτες το βράδυ εγω δεν μπόρεσα να κρατήσω την υπομονή μου και τα έκανα μπάχαλο, για τον λόγο αυτό ζήτω δημοσιά συγνώμη από όλους τους φίλους του φόρουμ. Και φυσικά ευχαριστώ το team mod και Γ.Δ που κατάλαβαν κάποια πράματα.
Εσυ εισαι ο αντρας τωρα και εγω ειμαι ο μακακας? ωραια λοιπον αν αυτο το θεωρεις αντροσυνη, λειπαμε. Αλλα αυτο ειναι που λεω εγω τσαμπα μαγκες πισω απο ενα πληκτρο.Απλά εύκολες αντρειοσύνες τίς βαριέμαι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.