Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

a lightning-quick learner.
You don't have to draw her any maps.
She'll just fixate on what becomes instantly fascinating to her like a magpie and then pilfer it into her own private agenda.
τι θέλει να πει ο ποιητής;:chinscratch:αν θες πες το και ποντιακά να το καταλάβω?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Ναι, τη θες να πεις ποιο πανω βρε?

Τίποτα και σε κανέναν.
γράφω αυτό που αισθάνομαι. :cool:
κι επειδή γίνεται πολύ κουβέντα για 'τη γλώσσα μας' και το πού πάει επιτέλους, εγώ το γράφω στα αγγλικά: πνεύμα αντιλογίας :D

θέλω πολύ να κάνω format έναν συγκεριμένο server αφού έχω πρώτα σβήσει όλα τα backup του ! :rifle:

Δυστυχώς χτες το βράδυ εγω δεν μπόρεσα να κρατήσω την υπομονή μου και τα έκανα μπάχαλο, για τον λόγο αυτό ζήτω δημοσιά συγνώμη από όλους τους φίλους του φόρουμ. Και φυσικά ευχαριστώ το team mod και Γ.Δ που κατάλαβαν κάποια πράματα.

Οπου δηλαδή η διαχείριση δέν επέβαλλε κανέναν αποκλεισμό....κατανοώντας τήν ένταση τών στιγμών.
Κατά τά άλλα τά καλά και συμφέροντα.

Τωρα ειναι που θα παω για μπανιο αν πω κατι παραπανω? ε, το λοιπον εγω βγηκα σταρατα και στα ισα και ειπα τον λογο εξω απο τα δοντια, σεις ποτε θα καταλαβετε οτι με ενα μπαν, ολα θα ειναι οπως πριν? αυτο που ειπες τωρα δεν στεκει κατα εμε, ουτε ρουφιανος ειμαι ουτε και γλυφτης.......δωσε μου ενα μπαν ακομα, στο κατω κατω καλο θα μου κανεις και οχι κακο.
Εγω λεω και το αλλο αν το θελετε ας το κανουμε, να δουμε ποσα ατομα εδω μεσα εχουν αντιθετη γνωμη απο οσα εχουν γινει μεχρι τωρα? αν κανω ενα θεμα ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, τοτε να δεις οτι ολο το φορουμ θα ειναι για μπανιο. Να κανω το παραπανω θεμα?

Δυστυχώς χτες το βράδυ εγω δεν μπόρεσα να κρατήσω την υπομονή μου και τα έκανα μπάχαλο, για τον λόγο αυτό ζήτω δημοσιά συγνώμη από όλους τους φίλους του φόρουμ. Και φυσικά ευχαριστώ το team mod και Γ.Δ που κατάλαβαν κάποια πράματα.
αυτο το βραδυ, το καταλαβατε οτι ηταν χοντρο, το ιδιο ειναι και για τον Νικο.

Last edited:
Δέν δίνω μπάν αγαπητέ.Προτιμώ διαφορετικούς τρόπους.
Αλλως τε έχω και εγώ δεχτεί ´αποκλεισμό´και δέν έπαθα τίποτα.
Απλά εύκολες αντρειοσύνες τίς βαριέμαι..

Απλά εύκολες αντρειοσύνες τίς βαριέμαι..
Εσυ εισαι ο αντρας τωρα και εγω ειμαι ο μακακας? ωραια λοιπον αν αυτο το θεωρεις αντροσυνη, λειπαμε. Αλλα αυτο ειναι που λεω εγω τσαμπα μαγκες πισω απο ενα πληκτρο.
Ελευθερια λογου υπαρχει για ολους, αλλα οχι να μας περνατε και για μακακες....καπου για ολα υπαρχουν ορια και σεβαση. Σεβομενο που εχεις την θεση αυτη, αλλα δεν θα σε σεβαστο οταν με προσβαλεις δημοσια. Τωρα ας παρω ακομα ενα μπαν.