Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

I chose to meet you on the other side of morning.
Mere andirons to keep the fire alive, heart racing, vision blurred.
Lust. Love. Rage. And Repentance.
All, inextricably woven in furious sensual overload.
A fiery, relic snapshot, hidden from untrained eyes...

Πονάει το δόντι μου όλη μέρα & χειροταιρεύει!!!
Αντε μεχρι να κλείσω ραντεβου με τον οδοντιατρο :bigcry:

36_1_47[1].gif

αισθάνομαι μα@κας γιατί ενώ πονάει το πόδι μου τόσο καιρό, δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό ...

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Θέλω παγωτό Haagen Dazs Vanilla Caramel Brownies και δεν έχω......:bigcry:

Βαλτή είσαι κι εσύ νυχτιάτικα ???:damnyou:

απ την μία μου "μύρισαν" φακές, απ την άλλη εσύ με το αγαπημένο μου φαγητό (παγωτό),απ την παράλλη τρία κιλά που πρέπει να χάσω οπωσδήποτε αλλιώς δεν έχει παραλία, βάλε πώς νιώθω..:bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Βαλτή είσαι κι εσύ νυχτιάτικα ???:damnyou:

απ την μία μου "μύρισαν" φακές, απ την άλλη εσύ με το αγαπημένο μου φαγητό (παγωτό),απ την παράλλη τρία κιλά που πρέπει να χάσω οπωσδήποτε αλλιώς δεν έχει παραλία, βάλε πώς νιώθω..:bigcry:

Darling επειδή με το φαγητό έχω τραβήξει πολλά λέω enjoy it !!!!! Φάε παγωτό και ξέχνα τα τρία κιλά και που δεν χρειάζεται να τα χάσεις και που δεν σου φέρνουν την ίδια απόλαυση (εγώ προσπαθώ να πάρω μερικά γιατί είμαι λίγο μείον).........φάε παγωτό!!!!!! :rifle: :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Darling επειδή με το φαγητό έχω τραβήξει πολλά λέω enjoy it !!!!! Φάε παγωτό και ξέχνα τα τρία κιλά και που δεν χρειάζεται να τα χάσεις και που δεν σου φέρνουν την ίδια απόλαυση (εγώ προσπαθώ να πάρω μερικά γιατί είμαι λίγο μείον).........φάε παγωτό!!!!!! :rifle: :smile:

Got it Boss !:operator:

Πάω βουρ στο μισόκιλο που έχω στην κατάψυξη..:award:

εγω θελω να τα σπασω ολα ακουω doors-break on through με τα ακουστικα μου σε οριακη παραμορφωση απο την ενταση και εχω τρελαθει (ειναι και η ζεστη)