Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Δίλημμα. Και φοβάμαι ότι ανάμεσα στα δύο διαλέξω το τρίτο. :idea:

τσέκαρέ το πρώτα μην είναι το μακρύτερο ...
icon10.gif

Schwalbe. To χελιδόνι.

Messerschmitt_Me_262.jpg

The Me 262 is considered to have been the most advanced German aviation design in operational use during World War II.
Compared with Allied fighters of its day, including the jet-powered Gloster Meteor which entered service a little earlier, it was much faster and packed a much heavier punch.

In combat, when properly flown, it proved difficult to counter. It was able to outrun its Allied counterparts by as much as 100 mph. Me 262 pilots claimed a total of 509 Allied kills (although higher claims are sometimes made) against the loss of about 100 Me 262s.

wiki

Δεν είναι αεροπλάνο: είναι έργο τέχνης. Γλυπτό σε μέταλλο.
Αναστήλωσαν ένα το οποίο πέταξε (!) πριν καναδυό χρόνια σε επίδειξη στο Βερολίνο.
Που ήμουν και τι έκανα εκείνη τη μέρα;
ήθελα ν ακούσω τους κινητήρες του, καθώς έβαζε 'μπρός.
Αγγέλους και δαιμόνους σε χορωδία.
Το βρήκα στο you-tube βέβαια.
Αλλά...έπρεπε να είμαι εκεί.
Τώρα το εκθέτουν στο Μουσείο του Μονάχου (Deutsches Museum).
Φίλος που πήγε λέει πως είναι το μόνο έκθεμα του Μουσείου που απαγορεύεται να το αγγίξεις.
Πρέπει να πάω...έστω και με τα πόδια.
Αλλά πρώτα, πρέπει να βρώ έναν τρόπο...: όχι να το αγγίξω - να το γλείψω!

Schwalbe. To χελιδόνι.

Messerschmitt_Me_262.jpg

The Me 262 is considered to have been the most advanced German aviation design in operational use during World War II.
Compared with Allied fighters of its day, including the jet-powered Gloster Meteor which entered service a little earlier, it was much faster and packed a much heavier punch.

In combat, when properly flown, it proved difficult to counter. It was able to outrun its Allied counterparts by as much as 100 mph. Me 262 pilots claimed a total of 509 Allied kills (although higher claims are sometimes made) against the loss of about 100 Me 262s.

wiki

Δεν είναι αεροπλάνο: είναι έργο τέχνης. Γλυπτό σε μέταλλο.
Αναστήλωσαν ένα το οποίο πέταξε (!) πριν καναδυό χρόνια σε επίδειξη στο Βερολίνο.
Που ήμουν και τι έκανα εκείνη τη μέρα;
ήθελα ν ακούσω τους κινητήρες του, καθώς έβαζε 'μπρός.
Αγγέλους και δαιμόνους σε χορωδία.
Το βρήκα στο you-tube βέβαια.
Αλλά...έπρεπε να είμαι εκεί.
Τώρα το εκθέτουν στο Μουσείο του Μονάχου (Deutsches Museum).
Φίλος που πήγε λέει πως είναι το μόνο έκθεμα του Μουσείου που απαγορεύεται να το αγγίξεις.
Πρέπει να πάω...έστω και με τα πόδια.
Αλλά πρώτα, πρέπει να βρώ έναν τρόπο...: όχι να το αγγίξω - να το γλείψω!

Έχω πάει...:aetsch:...το έχω δει...:eviltongue:...(δεν το έχω γλείψει).