Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απατη προπονητης, απατη παικτες απατη γηπεδο, απατη προπονηση.. Δεν ξαναπαιζω σε τοπικα πρωταθληματα.

Απατη προπονητης, απατη παικτες απατη γηπεδο, απατη προπονηση.. Δεν ξαναπαιζω σε τοπικα πρωταθληματα.

Εσύ κανόνισε όταν κατέβεις αθήνα να ειδοποιήσεις να κανονίσουμε και με άλλα "παιδιά":flipout: του φόρουμ να πάμε για μπασκετάκι.

Να κανονίσουμε μια "avclub.gr Basketball Day"!!!!:firstprize:

Κοίτα να δεις που για να φτιάξεις μια βάση 3χ3 είναι αρκετά δύσκολο.

Οπότε χρειάζονται καρφιά, τάβλες, πέτρες, σίδερα(φυσικά), τσιμέντο, χαλίκι χοντρό...:chinscratch:

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Κοίτα να δεις που για να φτιάξεις μια βάση 3χ3 είναι αρκετά δύσκολο.

Οπότε χρειάζονται καρφιά, τάβλες, πέτρες, σίδερα(φυσικά), τσιμέντο, χαλίκι χοντρό...:chinscratch:

Kαι που να έχει γύρω γύρω κολώνες της ΔΕΗ......εκεί να δείς ζόρι! ;):silly:

Η μεγάλη Δ´ δημοτικού,η μικρή νηπιαγωγείο.....εγώ γιατί νομίζω πως είμαι ακόμα 25?:guitarist:

Τελικα πιο ευκολα βρισκεις .. ετερον ήμισυ, παρα σωστο μπασκετικο παπουτσι!

Η ...εργάσιμη Παρασκευή έλαβε τέλος..
ήρθε η ώρα της Παρασκευής που όλοι αγαπάμε, Παρασκευή απόγευμα!
Μαζεύτηκε και η φαμίλια... τι καλύτερο? :party:

δεν ξερω για σας αλλα η παρασκευη το μεσημερι με αφησε ποιο πλουσιο κατα 50 ευρω τα οποια τα βρηκα σε ενα πεζοδρομιο στην αρχη τησ συγγρου εκει που ειναι κατι γραφεια της μαρφιν με τα ρολο κατεβασμενα......
:guitarist::guitarist::Banane0::Banane0::award::award::music-smiley-006::violent-smiley-008:

ελα ντε ..... και πες αυτος που τα χανει δεν το καταλαβαινει αυτος που το βρισκει ομως τι κανει??
πολυ απλα ριχνει μια ματια προσ τα πανω και προς τα κατω μηπως του προηγουμενου του πεσανε και αλλα κατα λαθος....
και η πλακα ειναι οτι δεν ειδα κανεναν να περναει.....

βάφτιση στο Καβούρι με καταιγίδα και 30 πόντους νερό έξω από την πόρτα μου; μεγάλη η χάρη σου ρε Μήτσο ...

Δυστυχώς, η βροχή δεν μπορεί να ξεπλύνει τις αμαρτίες κάποιων... Αλλά και να μπορούσε θα έπρεπε να βρέχει επι μήνες ολόκληρους ...