Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Κ.Α.Α.Υ Κεραμωτης.

Απο τις 08:00 εώς τις 14:00 σκαψιμο, κουβαλημα, πλύσιμο τις ξαπλώστρες, βάζουμε σκιαδια στην παραλία, στήνουμε beach volley, ξεχορταριαζουμε, βαφουμε, σκουπιζουμε, σφουγγαριζουμε, στήνουμε διάδρομο στην παραλία με πλάκες πεζοδρομίου, όλα αυτά 15 φαντάροι... Και το βράδυ υπηρεσία, εξόδους δεν έχουμε, μόνο με 3ωρα υπηρεσιακά βγαίνουμε. Αισθάνομαι ΔΟΥΛΟΣ.... Και αυτά γιατί; Για να έρθουν να κάνουν διακοπές αυτοί που για εννιά μήνες ξεσπανε όλα τα κόμπλεξ τους πάνω μας, που περνούν πάνω απο 1500 ευρώ και τα ξυνουν, τις δουλειές στα γράφεια τις βγάζουμε εμείς, έχουν τις απίστευτες παροχές, ψωνίζουν απο το πρατήριο σε τιμές κόστους και κάνουν διακοπές στα κααυ με 15 ευρώ την μέρα το σπίτι, και τους φανταρους-δούλους να του υπηρετουν.... Ρε ΟΥΣΤ

:furious3:

Μας δουλεύεις βρε ψάρακα; Τι να πούμε κι εμείς;

Είστε ήρωες απλά... 24 μήνες δεν θα την παλεβα για κανέναν λόγο!!! ή 34 που πήγε ένας θειος μου...

εσπασε η λαμα τιτανιου που εχω στο ποδι μου μετά από δύο χρόνια. Κ πάμε για καινούργιο χειρουργείο πως σας φαίνεται αυτό; όλα καλά όμως. . . . .

Καλό κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά.

O στρατιωτικός που κάνει διακοπές στα ΚΑΑΥ δεν έχει ούτε σταγόνα αξιοπρέπειας. Διακοπές σε βάρος των σκλάβων.

απογοητευση (ισως και απελπισια), οργη, αλλα και λιγο ελπιδα καπου στο βαθος

οχι μονο για την καταντια μας σαν χωρα, αλλα και σαν ανθρωπινο ειδος. τελικα το μονο στο οποιο διαφερουμε απο τους αγριους του μεσαιωνα π.χ, ειναι στις γραβατες και στις ωραιες ιδεες/λογια (τα οποια εχουν μονο θεωρητικο/ακαδημαϊκο ενδιαφερον)

και γιατι? για το κερδος. απειρο κερδος. και εξουσια πανω στους αλλους.
αντι να εχουμε λυσει ολα τα προβληματα μας επι της γης (φαγητο και αξιοπρεπεια) και να εχουμε απο χρονια ταξιδεψει οχι στο φεγγαρι αλλα και εξω απ το ηλιακο συστημα,

τι γινεται? σφαζομαστε λογω ανοησιας, αμορφωσιας, προκαταληψης, θρησκειας, οικονομικων συμφεροντων (να μην ξεχναμε το κερδος!), τη 'μυστικη ολιγαρχια' που θελει να ελεγχει τα παντα (δε βρισκω τιποτα πιο παρανοϊκο απ το να θελεις να εξουσιαζεις απολυτα τους αλλους) και ολα αυτα τα ωραια

μαλλον θα παρω τα βουνα γιατι ο γιατρος μου πεφτει λιγο ακριβος...

καλημερα σας:D

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

μαλλον θα παρω τα βουνα γιατι ο γιατρος μου πεφτει λιγο ακριβος...

καλημερα σας:D
Μπα εκεί θα σε πάρουν στο κυνήγι οι οικολόγοι..