Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Γιώργο μου 1000 λια συγνώμη.....

Οχι δεν τον ρώτησα το ξέχασα εντελώς.......... Σου υπόσχομαι θα τον πάρω τηλ. και θα σου πω....

Μόνο έτσι γιατί αν περιμένεις να τον δω........ καληνύχτα..... καλό Σεπτέμβρη.

ΟΚ δεν τρέχει τίποτα. Περιμένω! :award: Εδώ άλλοι περίμεναν 10 χρόνια !! :flipout::flipout: Κατάλαβες!

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Τόπιασα το υπονοούμενο ............... Μίλησα με το μικρό και μου είπε που να κοιτάξω. Ότι έχει και δεν έχει περί DVD τις ΑΕΚ είναι εκεί. Περιμένεις νέα μου.....

Απίστευτο: Έδωσαν τούρκικα ονόματα σε οδούς του νομού Χανίων!

Τη «δόξα» του κ. Μπουτάρη φαίνεται να ζήλεψε και η δημοτική αρχή του δήμου Χανίων!

Πριν από λίγες ημέρες υλοποιήθηκε η απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων σε... τούρκικα ονόματα!

Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται «Βέροβιτς Πασά» η 4η πάροδος θα λέγεται «Ρεούφ Πασά» και η 1η πάροδος θα λέγεται «Φωτιάδη Πασά»!

Όλοι τους... φιλέλληνες όπως μας υπενθυμίζουν οι ταμπέλες σε παρένθεση κάτω από τα ονόματα!

Ως φαίνεται η Ελληνική και η Κρητική Ιστορία... στέρεψε από Ήρωες ώστε να ονομάσουμε δρόμους και πλατείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.

Πατριώτες...

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

μμμμμμμ......μετά το μπάνιο στη θάλασσα, η σαλάτα έχει πιο ωραία γεύση ή είναι η ιδέα μου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Θέληση είναι εκείνο που σε υποχρεώνει να νικάς όταν η λογική σου λέει πως έχασες..

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απίστευτο: Έδωσαν τούρκικα ονόματα σε οδούς του νομού Χανίων!

Τη «δόξα» του κ. Μπουτάρη φαίνεται να ζήλεψε και η δημοτική αρχή του δήμου Χανίων!

Πριν από λίγες ημέρες υλοποιήθηκε η απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων σε... τούρκικα ονόματα!

Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων, πλέον θα λέγεται «Βέροβιτς Πασά» η 4η πάροδος θα λέγεται «Ρεούφ Πασά» και η 1η πάροδος θα λέγεται «Φωτιάδη Πασά»!

Όλοι τους... φιλέλληνες όπως μας υπενθυμίζουν οι ταμπέλες σε παρένθεση κάτω από τα ονόματα!

Ως φαίνεται η Ελληνική και η Κρητική Ιστορία... στέρεψε από Ήρωες ώστε να ονομάσουμε δρόμους και πλατείες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.

Πατριώτες...

ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει σώνει και καλά να έχουν ονόματα οι δρόμοι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει σώνει και καλά να έχουν ονόματα οι δρόμοι

:antlers:

Προτιμάς νούμερα ?

Συντεταγμένες ?

Τι ?