Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Παλιά έστελνα κάρτες για ευχές τα Χριστούγεννα (2,5 ).
Μετά το γύρισα στα sms (0,12 ).
Πέρυσι έστελνα e-mail στον καθένα ξεχωριστά.
Φέτος βλέπω να το ποστάρω στον τοίχο μου στο Facebook και όποιος το είδε το είδε... Εγώ μια φορά ευχήθηκα...!

Φασολάδα λευκή με καρότο και σέλινο, ρεγγα, τονοσαλατα, τζάκι... Και καλη παρέα... Αυτα...

Φασολάδα λευκή με καρότο και σέλινο, ρεγγα, τονοσαλατα, τζάκι... Και καλη παρέα... Αυτα...

Και δεν σφυράς ??? Ντροπή μονοφαγά !!!!-bye-

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

μπριτζ(ι)όλες δεν το λέτε εκεί χάμω ? :aetsch:

χάμω είσαι και φαίνεσαι ρε !!!!!

άλλο το μπριτσόλες και άλλο το μπριτζόλες !!!!:flipout::flipout:

Ξεχασες τον ψητο ψωλομο, το ξερο κρεμμυδι, τις ελιες, και το μαυρο πολυσπορο ψωμι.

Επισης, θα παρακαλουσα να φροντισεις παραυτα το θεμα της ρεγγας, και προσοχη να μην ειναι "τυποποιημενη". Τελος, μην παρεις θηλυκη ρεγγα, δεν θελουμε να εχει μεσα αυγα. Μην σε μπερδεψει δλδ και την δεις φουσκωμενη, και σκεφτεις οτι εχει πολυ φαι.

Αυτα.

Ντίνο είσαι φάουλ!
Το χαβιάρι της ρέγγας είναι νοστιμότατο και οι γνώστες το κυνηγάνε...
Είναι πολύς κόσμος που ψάχνει στα ξυλοκιβώτια τις ρέγγες μια μια για να βρει χαβιαρωμένη...

υ.γ γιατί να μην είναι τυποποιημένη?

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Ντίνο είσαι φάουλ!
Το χαβιάρι της ρέγγας είναι νοστιμότατο και οι γνώστες το κυνηγάνε...
Είναι πολύς κόσμος που ψάχνει στα ξυλοκιβώτια τις ρέγγες μια μια για να βρει χαβιαρωμένη...

υ.γ γιατί να μην είναι τυποποιημένη?

Που το είδες το φάουλ? Αυτος με εσπρωξε, και μετα επεσε κατω ! :flipout:

================

Τα μονα αυγα που τρωω ειναι απο αλανιαρα κοτα που μου στελνει απο το χωριο η Θειά μου η Αγγελω.
Αντε και για το κεφι λιγο σε ταραμοσαλατα παρεα με την λαγανα και τον χαλβα και τον χαρταετο την Κ. Δευτερα.

Εν ολιγοις, μου ειναι της κατηγοριας μπλιαξ (σορυ)

Δεν εχω τιποτε με την τυπολοιημενη ρεγγα, απλα μου αρεσει η διαδικασια καθαρίσματος / λαδολεμονοματος της "χυμα", σε συνδιασμο με την αγωνια να ξεβρωμισουν τα χερια μου πριν πεσω στο κρεββατι :D

Δεν εχω λογια για τις ατζουγες φιλετο, :worshippy:εισαι μονιμως στο μυαλο και στο τραπεζι μου οταν παλευω με τις φακες :SFGSFGSF:

Υγ. Δεν εχει υποπεσει στην αντίληψή μου γκουρμε τυποποιημενη ρεγγα. Εχεις κατι υπ' οψιν σου ? :-)))