Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Νοιώθω όσο μαλάκας μπορεί να νοιώσει ένας άνθρωπος που του "ανοίξανε" το αυτοκίνητο 10 το βράδυ στην γλυφάδα και πήρανε τα πάντα απο μέσα........

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Νοιώθω όσο μαλάκας μπορεί να νοιώσει ένας άνθρωπος που του "ανοίξανε" το αυτοκίνητο 10 το βράδυ στην γλυφάδα και πήρανε τα πάντα απο μέσα........

10 φορές μαλάκας καλά είναι ?

συνιθίζεις μετά :flipout::flipout:

την τελευταία φορά πήγαν να ξηλώσουν το παιδικό κάθισμα αλλα δεν κατάφεραν να το βγάλουνε και το κάνανε κορδέλες ...

ραδιοφωνο δεν έχω ,,, βαρέθηκα να αγοράζω ,,, κλειδαρίες έχω μια που δουλέυει ,, βαρέθηκα να επισκευάζω ,, ρεζερβα γρύλο ,, πρέπει να πάρω ένα σετάκι παλι ,,
το hyndai εάλω :flipout:

Δημήτρη..για το δικό σου αυτοκίνητο πρόκειται;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

10 φορές μαλάκας καλά είναι ?

συνιθίζεις μετά :flipout::flipout:

την τελευταία φορά πήγαν να ξηλώσουν το παιδικό κάθισμα αλλα δεν κατάφεραν να το βγάλουνε και το κάνανε κορδέλες ...

ραδιοφωνο δεν έχω ,,, βαρέθηκα να αγοράζω ,,, κλειδαρίες έχω μια που δουλέυει ,, βαρέθηκα να επισκευάζω ,, ρεζερβα γρύλο ,, πρέπει να πάρω ένα σετάκι παλι ,,
το hyndai εάλω :flipout:
Πρέπει να 'χουν βρεί την πηγή...αυτό που λέμε ''ο μήνας που θρέφει τους εννιά...:flipout::flipout:

Νιώθω οτι χρειάζονται να γίνουν αλλαγές και το κουράγιο να μην είναι εκεί όταν πρέπει...

Εγω αισθανομαι Οργη και Θλιψη για αυτο .εδω

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_1294.html

οχι και να σκοτωσουμε ρεεεεεε......

τα θελει βεβαια και ο κ....ς τους και αυτων με τον υπερβαλοντα Ζηλο για ξυλο... αλλα οχι και ετσι...

Last edited: