Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

δε παλευεται η σημερινη μερα ...... γυρισα απο τις θαλασσες κ τους καθαρους αεριδες κ ουτε παρκιν δε μπορουσα να βρω για να μη σερνω τις βαλιτσες .... δραμα δραμαααα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Χα χα...Θα τσιμπήσει,δεν θα τσιμπήσει....Τελικά τσίμπησες...
Τι να κάνουμε ρε Μητσε...Η ανάγκη..:ernaehrung004:

Αμά είναι απο ποτό, πλάκωσε 2 λίτρα νερό και σε μισή με 1 ωρίτσα θα είσαι τζι τζι......

:ernaehrung004::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Αμά είναι απο ποτό, πλάκωσε 2 λίτρα νερό και σε μισή με 1 ωρίτσα θα είσαι τζι τζι......

:ernaehrung004::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Το σκέφτηκα...Το θέμα είναι πως έχω κάτι βίδες που είναι στα όρια :BDBDG54::flipout:

ετσι ακριβος!!! μιλαμε σημερα με τη σταση εργασιας στα μετρο πρεπει να εφαγα γυρω στις 5 με 6 ωρες στους δρομους!!! τι βουλιαγμενης τι συνταγμα τι αλεξανδρας τι κηφησιας μονο ο κηφισος μου ξεφυγε το κερατο μου!!!! :furious3:

παω να βρω το κρεβατι αρκετα για μια μερα μανα μμμ..... :ADFADF1:

αντε καλο μηνα να χουμε μπηκε καλα ο ατιμος!!!! :a0210:

Καλημερα παλικαρια!!!! Λετε να παμε για κανα μπανακι σημερα γιατι η βδομαδες που θα μπαινουν απο δω κ περα μου φαινεται θα ειναι πονεμενες........

Παμε τωρα που προλαβαινουμε ακομα γιατι βλεπω σε λιγο να βαζουν φορο πολυτελειας σε οσους θα κανουν απο 10 μπανια κ πανω!!

Ουφφφφφφ..
MSN-Emoticon-hot-023.gif

Για να πω την αλήθεια η μέρα ήταν λίγο χάλια σήμερα υπήρξε αρκετή ένταση εκτός του πρωινού παπ*ρ*,αλλά μπορώ να πω ότι τα πράγματα έφτιαξαν λίγο...

Καλό βράδυ σε όλους..