Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

images

Μόλις μάζεψα ξύλα απο την ύπαιθρο, γιά να πρωτοανάψω το τζάκι απόψε....έτοιμα και τα κάστανα!!!
Αυτα ειναι ωραια πραματα, αλλα για πες ποιο υγρο εχεις τωρα με τα καστανα?

Πρέπει να πάω Εκκλησία...Έχω πολλά χρόνια να πάω....Ελπίζω να μπορέσω να αναγνωρίσω στον Παππά...Βέβαια πρέπει να βοηθήσει και αυτός λιγάκι...Να κρατάει ένα γραμμόφωνο στα χέρια η να βάλει έστω ένα τριαντάφυλλο στο πέτο βρε αδελφέ...!!!

I hate fucking christmas....

μα γιατι, ειδικα φετος που μπορουμε να ατενιζουμε το μελλον με τοση αισιοδοξια και ελπιδα, ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω...:BDGBGDB55:

Χρονια Θολα, που λεει και ο Πανουσης

Δηλ εχεις τόση ηρεμία,που μπορείς να διαβάσεις μέχρι τέλους ενα βιβλίο;!!!!!!:grinning-smiley-043
Ναι φιλε μου διοτι απο χτες ειμαι πανω στο βουνο μονος... εγω παρεα με το σκοταδι και το τζακι και λιγο κρασακι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ρε δεν πανε να μαμηθουν.......................................... . εγω να ειμαι καλα...................................... π.σ.κ και κρασακι και εχει ο Θεος.....................

Ποτέ μα ποτέ όταν με παίρνει ο κουμπάρος μου κάθε 1 του μήνα δεν σηκώνω το τηλέφωνο.
Του αρέσει πχ, κάθε που ξεκινάει η εβδομάδα να σου εύχεται να είναι καλή... Όλα καλά.
Αν όμως σου ευχηθεί καλό μήνα... άστα. Όλος ο μήνας πάει χάλια. Όπως το μήνα που πέρασε. Μου ευχήθηκε (επίτηδες!!) και μου πήγε όλος σκατά.
ΔΕΝ είναι τυχαίο. Το έχω διασταυρώσει... Αυτά.
Καλό μήνα... ;)