Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Θλίψη.
Έχω φίλους βιομήχανους, μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές και δεν το ήξερα.
Το υποψιαζόμουν μα δεν το ήξερα.
Αλλιώς δεν εξηγείται.

Και ούτε πρόκειται γιατί η κρίση έχει πιάσει αυτούς που τα ψεκάζουν , οπότε no money no ψέκασμα.... !!!!!

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Τα έντομα δεν τα έχει πιάσει ακόμα η οικονομική κρίση....... :willy: :HTEHETH63:

Με την ευκαιρία που το λες, δυστυχώς τα κατοικίδια ναι, και είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα.

Ξέρω πως σε κάποιους θα προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα, αλλά μετά το αποτέλεσμα με τη Ρωσία αυτό το τραγούδι γυρίζει συνέχεια μα συνέχεια στο μυαλό μου. Εύχομαι να "τροποποιηθεί" το γνωστό γηπεδικό σύνθημα και να το ξανακούσουμε σε ευρωπαικά σαλόνια στο επόμενο ματς της εθνικής στην ευρώπη καθώς αν περιμένω να το ακούσω στην Ευρώπη από τον Άρη...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tι μερα θα ξημερωσει αυριο;Θα ειναι η αρχη μιας νεας ελπιδας;

Ναι.... περίμενε νέα ελπίδα.... με Τσίπρα και την παρέα του.....

Ναι.... περίμενε νέα ελπίδα.... με Τσίπρα και την παρέα του.....

No worries my friend, τωρα πια δε χρειαζεται να φοβασαι, ηρθε ο Αντωνακης...

Last edited by a moderator:
Ο Αντωνάκης ??? Λες να μην κάνω ακόμη δήλωση ? Να περιμένω μπας και μειώσει την φορολογία ?

Ειμαστε λαος κοκορομυαλων και αξιοι της μοιρας μας!!!!Αυτο το ξερουν η νδουλα,παθοκ γι'αυτο και μας περνουν τα σπιτια σιγα σιγα, αντικαθιστωντας τα αργοτερα με κοτετσια!!!

Ειμαστε λαος κοκορομυαλων και αξιοι της μοιρας μας!!!!Αυτο το ξερουν η νδουλα,παθοκ γι'αυτο και μας περνουν τα σπιτια σιγα σιγα, αντικαθιστωντας τα αργοτερα με κοτετσια!!!
Ας προσεχαν ολοι που θελαν δανεια και μεταξωτες κορδελες..........