Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Ας προσεχαν ολοι που θελαν δανεια και μεταξωτες κορδελες..........

Καλά αυτοί που πήραν ένα μικρό δάνειο για επισκευές στο σπίτι. Κάποιοι άλλοι όμως που χρεώθηκαν μέχρι τον λαιμό για να πάρουν τη Mercedes και πολλοί που πήραν ακόμα και διακοποδάνεια μην τυχόν και δεν πάνε στο νησάκι.... αυτοί ας πρόσεχαν.....

Ας προσεχαν ολοι που θελαν δανεια και μεταξωτες κορδελες..........

Επειδη ζω επαρχια γνωριζω κοσμο που δεν εχει παρει δανεια για σπιτι και για γαλοπουλες τα χριστουγεννα,αλλα βρισκονται στι διλλημα φαγητο σπιτι,φαρμακα η πληρωμη χαρατσιων.ετακ κλπ.κλπ,κλπ.Αυτο το μηνυμα ηθελα να περασω

οχι βρε πατριωτη αλλα βλεποντας οτι ο τοιχος αντι να γκρεμιστει υψωνεται απελπιζομαι!!!

Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχουμε δει τίποτα!

τέλος από μένα το off topic!!-bye-

No worries my friend, τωρα πια δε χρειαζεται να φοβασαι, ηρθε ο Αντωνακης...

Η φωτογραφία αφαιρέθηκε, και να υπενθυμίσω ευγενικά πως δεν επιτρέπονται υβριστικού τύπου αναρτήσεις στο παρών forum.

Πονάει ο λαιμός μου, έχω λίγο πυρετό καλοκαιριάτικα, κάνω βάρδια απογευματινή στο εργοστάσιο, αισθάνομαι χάλια...
κι ακόμη πιο άσχημα γιατί γνωστός μου δημόσιος υπάλληλος, βορειοελλαδίτης, γυμναστής σε δημοτικό σχολείο που πηγαίνει στη δουλειά του 3-4 μέρες τη βδομάδα, παρ' όλη τη γκρίνια του για τις μειώσεις μισθού τον προηγούμενο καιρό, μας έδειχνε χαμογελαστός το δάχτυλο το πρωί πανηγυρίζοντας για την εκλογή δεξιάς κυβέρνησης.
Νιώθω ακόμη χειρότερα και ντρέπομαι που θα ψευτοχαρώ κι εγώ στην επόμενη μείωση του μισθού του...

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΝΩΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ......

Έλα πάρε...... νέου τύπου...μνημονιακού !!!!!

big-foot-shaped-fly-swatters.jpg

Πονάει ο λαιμός μου, έχω λίγο πυρετό καλοκαιριάτικα, κάνω βάρδια απογευματινή στο εργοστάσιο, αισθάνομαι χάλια...
κι ακόμη πιο άσχημα γιατί γνωστός μου δημόσιος υπάλληλος, βορειοελλαδίτης, γυμναστής σε δημοτικό σχολείο που πηγαίνει στη δουλειά του 3-4 μέρες τη βδομάδα, παρ' όλη τη γκρίνια του για τις μειώσεις μισθού τον προηγούμενο καιρό, μας έδειχνε χαμογελαστός το δάχτυλο το πρωί πανηγυρίζοντας για την εκλογή δεξιάς κυβέρνησης.
Νιώθω ακόμη χειρότερα και ντρέπομαι που θα ψευτοχαρώ κι εγώ στην επόμενη μείωση του μισθού του...
Λιγος η πολυς ο μισθος γκρινιαζουν εκ του ασφαλους.Για να ρωτησουν και αυτους που δεν το <<κοβουν>> δεν υπαρχει προοπτικη και τα χαρατσια τα ετακ τα τελη επιτηδευματια ερχονται με τη μορφη καταιγιδας!!!

Όταν ξανα παραγγείλω coca cola και μου φέρουν pepsi και μου πουν "το ίδιο είναι" και εγώ θα πληρώσω το λογαριασμό με λεφτά από τη
μονόπολη...

Όταν ξανα παραγγείλω coca cola και μου φέρουν pepsi και μου πουν "το ίδιο είναι" και εγώ θα πληρώσω το λογαριασμό με λεφτά από τη
μονόπολη...

Εγώ μονόπολη δεν έχω, έχω όμως κάτι δραχμές που είχα κρατήσει για ενθύμιο, λες να τις δεχτούν ?

Nάμουν κάπου σε πανυγύρι στην Πελλοπόνησο ,, πλαστικές ρέκλες ,, μπύρες στο*πάγο μικροφονική για τον τσοπού ηχεία lem 130 ντιμπιά ,, κάργα έκο ,,,

και φρούτο στο κέντρο γουρουνοπούλα .

αχχχχχχ

και κοίτα τα σημαααααδια και κοιτα τα σημαάαααδιαααα απταδικάαααασου χχχαααδια ...

Nάμουν κάπου σε πανυγύρι στην Πελλοπόνησο ,, πλαστικές ρέκλες ,, μπύρες στο*πάγο μικροφονική για τον τσοπού ηχεία lem 130 ντιμπιά ,, κάργα έκο ,,,

και φρούτο στο κέντρο γουρουνοπούλα .

αχχχχχχ

και κοίτα τα σημαααααδια και κοιτα τα σημαάαααδιαααα απταδικάαααασου χχχαααδια ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.