Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

ζεστη ρε παλικαρια πως θα κοιμηθουμε παλι σημερα???? δεν εχουμε κ καμμια αραπινα να μας κανει αερα χαχαχαχαχαααα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Απο σημερα το βραδυ διακοπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

flat,550x550,075,f.jpg

Θέλω να βάλω φούμο, να δέσω άρβυλα, να πάρω ένα Παρασκευά 25mm και να πά να κόψω το λαρύγγι προϊσταμένου, υποδιευθυντή, διευθυντή και προέδρων τουλάχιστον 3 πελατών.... να πάρω τις γλώσσες και να τις κρεμάσω στο γραφείο μου σε ειδική βάση σαν των ακουστικών.

Όλα μια χαρά...

Θέλω να βάλω φούμο, να δέσω άρβυλα, να πάρω ένα Παρασκευά 25mm και να πά να κόψω το λαρύγγι προϊσταμένου, υποδιευθυντή, διευθυντή και προέδρων τουλάχιστον 3 πελατών.... να πάρω τις γλώσσες και να τις κρεμάσω στο γραφείο μου σε ειδική βάση σαν των ακουστικών.

Όλα μια χαρά...

stalegakias.jpg

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

ξέρετε ότι αν είσασταν στις ΗΠΑ θα σας είχαν υπό παρακολούθηση για κανα μήνα :BDGBGDB55:

Kαι λίγα λες...
Τι NSA τι FBI τι CIA και δε συμμαζευετε...χορό θα κάνανε!!!:smash::drummer:

Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Και η CTU με τον Jack βεβαίως βεβαίως...

E, αν ήταν tweet, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί απο οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε μελλοντική νομική περίπτωση εναντίον σου... Στα πολλά νεύρα πάντως, συστήνω Dexter - είναι χαλαρωτικό.

Κορυφαίο φινάλε στο dexter αυτή τη σαιζόν. Να δούμε τι μας περιμένει! Ελπίζω μόνο να μη το ξεπετάξει σε ένα επεισόδιο (αν και δεν ξεπετιέται και να το θέλει :D)

E, αν ήταν tweet, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί απο οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε μελλοντική νομική περίπτωση εναντίον σου... Στα πολλά νεύρα πάντως, συστήνω Dexter - είναι χαλαρωτικό.

Με την αναμονή μέχρι την εκκίνηση της νέας σεζόν, περισσότερα νεύρα θα είχα...α χχχαχαχα αχχαχα χα χααχχααα

Πάντως, να αποσαφηνίσουμε πως ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και αστειυόμανε... :grinning-smiley-043

Ναι, περιμένουμε την 7η σαιζόν κάπου μέσα στον Οκτώβριο... :)

Ναι, περιμένουμε την 7η σαιζόν κάπου μέσα στον Οκτώβριο... :)
Αν και είμαστε κατά κάποιον τρόπο :offtopic: οι πληροφορίες λένε τα εξής:
73 7-01 30/Sep/12 Are You....?
74 7-02 07/Oct/12 The Shadow Knows
75 7-03 14/Oct/12 Buck the System
76 7-04 21/Oct/12 Run
77 7-05 28/Oct/12 Swim Deep
78 7-06 04/Nov/12 Do the Wrong Thing
79 7-07 11/Nov/12 Chemistry
Υπομονή !

Καλημέρα και καλό μήνα. Ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι φοβερός, οπότε μία αίσθηση χαράς όσο να 'ναι υπάρχει.