Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

μάλλον πρέπει να είσαι σε δίαιτα σαν και εμένα και ονειρευόμαστε μάσα στον ύπνο μας :ADFADF1:

Το να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ίσως την ποιο άσχημη είδηση, στην εως τώρα ζωή σου, δεν είναι επιλογή σου. Δεν καταλαβαίνω αυτο που γράφεις, (γιατι το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.)

Το να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ίσως την ποιο άσχημη είδηση, στην εως τώρα ζωή σου, δεν είναι επιλογή σου. Δεν καταλαβαίνω αυτο που γράφεις, (γιατι το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.)

Κολλάει στο ότι κάνεις κακό στον εαυτό σου!

Η απαραίτητη ανάγκη μας να σκεφτόμαστε θετικά να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις όσο γίνετε πιο αναίμακτα..!

Κολλάει στο ότι κάνεις κακό στον εαυτό σου!

Η απαραίτητη ανάγκη μας να σκεφτόμαστε θετικά να ξεπερνάμε τις δύσκολες καταστάσεις όσο γίνετε πιο αναίμακτα..!

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.

Αν το στριμώχναμε λίγο, χωρούσε άλλη μια μέρα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας...

Τους τα δίνεις αμάσητα,σε ρωτάνε με πιο τρόπο θα τα μασήσουν....Τους τα δίνεις μασημένα...Σου λένε ότι σιχαίνονται...
Φάε πουλάκι μου και λίγο χλωρίδα να πάρεις βιταμίνες....Καλή η πανίδα που σου σερβίρουν αλλά τίγκα στην χοληστερίνη...

Σήμερα, ένα νεαρός συμφορουμίτης μας, έχει γενέθλια.

Βέβαια απέχει πολύ από το να θεωρηθεί μεσόκοπος. Και καλά θα κάνει να μην αναβάλει πράγματα που θέλει να κάνει στη ζωή γιατί ο καιρός περνάει αδυσώπητα.

Ποιος όμως θεωρείται μεσόκοπος, πέραν του ηλικιακού ορίου των 50 ας πούμε;
Δυσκολοανάγνωστο αλλά ενδιαφέρον...

sundaytest.jpg

Εγώ δεν είμαι καθόλου ήρεμος....Παιδιά έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται με τον ΟΤΕ στην Κρήτη είναι όλη η Κρήτη έτσι... Στο Ηράκλειο που είναι η κοπέλα μου έχουμε σιχτηρίσει δεν παει άλλο αμα είναι να πα να βάλουμε τίποτα άλλο στο τέλος...

Φίλε καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου...δεν είναι θέμα εξοπλισμού αλλά πρόβλημα της εταιρείας...δες το σχετικό λινκ:
http://104fm.gr/all-...s-a-little.html
ο αδερφός μου σπουδάζει κάτω....και μετά από αποτυχίες με ΟΤΕ λόγω των συχνών προβλημάτων εκεί τελικά κατέληξε εδώ και ένα χρόνο στην Forthnet που έχει άλλωστε και τον πιο φθηνό τιμοκατάλογο ( 0,022 προς κινητα...εξισώνοντάς τα με σταθερά)
χαλάρωσε...καλό σκ

@karami και @costas11145

Συμβαίνουν 3 τινά.

1) Βρίσκεστε σε λάθος νήμα, όσον αφορά την διαμαρτυρία για τον ΟΤΕ.

2) Το link που αναρτήθηκε δεν υπάρχει.

3) Μοιράζεστε το ίδιο computer όπως μας ειδοποιεί η πλατφόρμα σε περίπτωση
διπλών λογαριασμών.

costas11145 seems to have multiple personalities using karami and costas11145 sharing the same computer.