Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Κούραση αλλά από ψυχολογία πάμε καλά...:D

Μήτσε το νου σου στον Μουτόμπο !!!!!

Γιατί ο Ντιόπ δεν κάνει........;:coool:
Καλή ανάρρωση βρε...σφίξου λίγο και θα περάσει.

Δηλαδή για να καταλάβω....οποίος είναι σε θέση να κατανοήσει και να αποκρυπτογραφήσει το "Ο Κυριος Της Συντέλειας Του Κόσμου" του Homero Aridjis είναι σε θέση να "διαβάσει" αυτόματα την ψυχοσύνθεση του τρελαμένου περιπλανώμενου συλλέκτη κακών εμπειριών??

Πολύ αμφιβάλω αλλά θα το ήθελα πολύ....

Είναι πολύ όμορφο να μπορείς να φέρνεις ξανά στο μυαλό σου εικόνες, πρόσωπα, κρύες νύχτες.
Πολύ όμορφο όμως. Ιδιαίτερα όταν το απέφευγες τελευταία γιατί φοβόσουν...

Two byrds are flying over from uk.
and nobody killed me. it's ok.
charlie finally got it all. the factory, the family, everything.
instead of breaking five fine bone chinas, keep 'em all. the fifth will be a bit cracked but in a whole piece. not broken

tomorrow's Nobel Prize winners are a much safer bet I guess.
they don't listen to the Stooges fo one.
girls will almost always be put off by the kamikaze mood swings of Stooges lovers and their intense emotional neediness.
it's heartbreaking to behold because under the Stooges lover's rowdy exterior, most of the times, lurks the beating heart of an incurable misty-eyed romantic who so desperately craves to share his life with a soulmate - and his ongoing loneliness ends up growing like a malignant cancer within him.

12-13 μπλε ζαφείρια, δεν τα μέτρησα ποτέ μου κι ας ήταν ό,τι πολυτιμότερο.
Μπλε σαν τον ουρανό λίγο πριν αρχίσει να ξημερώνει. Αιώνια, άφθαρτα, μη μετρήσιμα και μη συγκρίσιμα. Πολύτιμα σαν τον σημερινό και παντοτινό κάτοχό τους.
Κύκλος. Αρχίζει και τελειώνει εκεί που τα δύο σημεία γίνονται ένα και το αυτό, περικλείοντας το άπαν. Και δεν μου ανήκει πιά, είναι part of an outer space. Όποιος είναι μέσα στον κύκλο μπορεί να νιώθει απόλυτα ασφαλής.
Πάντα έτσι θα έπρεπε να αισθάνεται.
Αλλά πάλι,γιατί νιώθω μια παγωνιά ένα σχεδόν Αυγουστιάτικο μεσημέρι;

Έβλεπα δυο παπιά στη λιμνούλα του Κήπου τις προάλλες....Το ένα, ήταν σίγουρα χαζό παπί. τελικά όμως, και το άλλο, χαζούλι ήταν....με την καλή έννοια βέβαια, για τον φόβο των απανταχού ζωοφίλων.......

Τελικά τίποτα δεν αγγίζει τους διπλανούς μας πλέον..μόνο αυτά που έχουν στο κεφάλι,τους αποσπούν την προσοχή...Είναι μάλλον μεγαλύτερη κατάντια από την οποιαδήποτε οικονομική κρίση....Βέβαια ας πρόσεχαν....όταν συνδεεις την κατάσταση του εγκεφάλου σου με την τσέπη σου αυτά παθαινεις...mr Ατσαλάκωτε βαρυμαγκα....

Mon amie Mayia m' a dit qu' elle laisse les autres (parfumees ou n' importe quoi) faire le travaille, mais sont les cadeaux de son epoux qu' elle guarde comme un tresor dans sa coeur. C' est son voix qui est toujour tous pres a elle, ses yeux qu' elle n' oubliera jamais.

Το πρωί εξαφανίστηκε ένα μικρό γατάκι μας,ο κουρδιστάκης, μόλις 1 μήνα, που το είχε παρατήσει η μάνα του και το μεγαλώσαμε με σύριγγα.Το σπιτάκι του έξω απο το σπίτι ήταν πεταμένο καμιά 10ριά μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι την νύχτα κάποιος-κάτι το εξαφάνησε....
Κρίμα ρε γαμώτο....πάω να σκάσω απο την στεναχώρια μου.

...Εμένα πάλι, την Τρίτη, άφησαν ένα ψωραλέο νεογέννητο γατάκι έξω από την πόρτα μου...το τρίχωμά του θλιβερό, ξενηστικωμένο, μοναχούλι, έκλαιγε όλη μέρα κι όλη νύχτα....τέλος πάντων, με την κατάλληλη φροντίδα πιστεύω σε τρεις εβδομάδες να έχει πάρει τα πάνω του....μετά επιστρέφει και ο vet, θα το φροντίσει όπως πρέπει!

Το πρωί εξαφανίστηκε ένα μικρό γατάκι μας,ο κουρδιστάκης, μόλις 1 μήνα, που το είχε παρατήσει η μάνα του και το μεγαλώσαμε με σύριγγα.Το σπιτάκι του έξω απο το σπίτι ήταν πεταμένο καμιά 10ριά μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι την νύχτα κάποιος-κάτι το εξαφάνησε....
Κρίμα ρε γαμώτο....πάω να σκάσω απο την στεναχώρια μου.

σε καταλαβαινω .......

εγω βλεπω φωτος με κακοποιημενα ζωα και τα περνω στο κρανιο ποσο να μου συμβει σε καποιο ζωακι δικο μου ...