Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

οι νύχτες, άρχισαν και μεγαλώνουν ξανά.
τι ωραία γι αυτούς που τους αρέσει το σκοτάδι.
'περισσότερο φώς' είπε πεθαίνοντας ο Γκαίτε.
ήταν προτεστάντης ;
δεν γνωρίζω.
πάντως μάλλον δεν είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Γάλλους.
'βερμπαλιστές'...
ναί, καμία αντίρρηση, αλλά μαγικοί, όπως και να το κάνεις.
οι Γάλλοι ξέρουν να υμνούν το Σκοτάδι.
ο Μαλαρμέ, ο Φρανσουά Βιγιόν, ο Σταντάλ...μεγάλες διαχρονικές αγάπες.
η Νύχτα, έχει τη δική της μαγεία.
τα δικά της άκρως ηδονικά μυστήρια.

Last edited:
απίστευτο πόνο στην μέση..

κι έχω και τον αδερφό μου να μου λέει να φωνάξω τον μουτόμπο να με κάνει καλά.......:bang:

muscoril - voltaren σε μία ένεση κάθε μέρα για 3 μέρες. και μπόλικη ξεκούραση ... εδώ και 5 χρόνια έχω υποστεί την ανάλογη θεραπεία κάπου 15 φορές (3 φορές το χρόνο με τσακίζει η μέση ... για τον αυχένα - απ'όπου ξεκίνησε η ζημιά πριν 13 χρόνια - και για το δεξί πόδι - ισχυαλγία - όπου κατέληξε, εύχομαι να μη χρειαστεί να σου πω ...)

περαστικά!!!

αύριο τέτοια ώρα θα λιώνω σε ξαπλώστρα με μπύρα και βιβλίο ... και για 7 μέρες θα έχω την ίδια ρουτίνα ...

κάπως σα φαντάρος περιμένοντας νεωτέραν διαταγήν, κάνοντας αντίγραφα από ένα μοναδικό και πολύτιμο δισκάκι που δεν θέλει να χαθεί ποτέ

Ωιμέ. Δεν μπορώ πια να ανταγωνιθώ έναν 30ρη σε κανένα επίπεδο. Πλην, ίσως, αυτού της διεκδίκησης ενός αυριανού Νόμπελ. Αλλά κι εκεί ατύχησα: προσπαθώντας να εξοικειωθώ με τη φθορά μου, κατέληξα να την γλεντάω.
Μετά τα 50, η ζωή σου επιφυλάσσει την μεγαλύτερη κλοπή απ όλες.
Μετά τα 35 θα έλεγα.
Αλλά τότε δεν το ήξερα.
Δεν ήταν ορατό ακόμη.
Τώρα...'βγάζει μάτι'...

Last edited:
αν καιαυτό που πραγματικά σκέφτομαι είναι ότι έχω πάρει πολλά δώρα τον τελευταίο καιρό και νιώθω λίγο άβολα. Προτιμούσα να κάνω εγώ. και φοβάμαι ότι ίσως δεν μου δοθεί η ευκαιρία

Ψημένο από το αλάτι και ζεστό από τον ήλιο δέρμα, βρεγμένα ατίθασα μαλλιά, ελιές και τσίπουρα
.- αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι :coool: