Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Ψημένο από το αλάτι και ζεστό από τον ήλιο δέρμα, βρεγμένα ατίθασα μαλλιά, ελιές και τσίπουρα
.- αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι :coool:
κ κανας παστος κολιος με πακετακι αποδιπλα λιγο σπιτικο τουρσακι....τι λες τωρα....:award:

ξεκάρφωτα μεσημεριανά καλοκαιρινά όνειρα....Τζεφ Μπρίτζες...ccr songs...πάντως - άσχετο - , έχω βρει τη λύση. with no casualties...

Λέει ο Victor Hugo στο "La tristesse d' Olympio":

"est-ce que parfois il se demande qu' est ce qu' elle fait pendant la journee, ou si elle est heureuse ou triste?
est-ce que il sourit parfois quand il lit tous qu' elle ecrit?
......fermez vos yeux. il y qu' un parfum, un chale en soie, une voix comme caresse qui dit ........ μου"

Χαζές που είμαστε εμείς οι γυναίκες!!!! Πάμε και ξεσηκώνουμε τα μαγαζιά, ψωνίζουμε τα ίδια πράγματα, μόνο και μόνο για να τα ανταλλάξουμε στο τέλος και να φοράει η μια τα ρούχα της άλλης. Κι όλα αυτά χωρίς κουβέντα....in a silent way...αλλά έχει πλάκα έτσι

Φρικτή νύχτα....Εφιάλτες - απομεινάρια στο υποσυνείδητο της πρόσφατης απεργίας. Ξανά μανά τα ίδια οι φορτηγατζήδες, και να χρειάζομαι απεγνωσμένα βενζίνη και να μη με αφήνουν να πάω στο βενζινάδικο....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ !!!
ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ !

Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αυθόρμητα, θα ήθελα κάτι ανάλογο για όλες τις περιπτώσεις που η κτηνωδία του ανθρώπου εφευρίσκει φρικτούς και θλιβερούς τρόπους να γεμίσει το κενό, τη μιζέρια και την τσέπη του, σε βάρος οποιασδήποτε μορφής ζωής. Αφού όλοι οι τρόποι συνετισμού δεν αποδίδουν.
Συγγνώμη, λίγο:offtopic:

Ανακούφιση! Μόλις ξεφορτώθηκα τις πανάκριβες τσάντες μου. Κάποια τυχερή θα τις περιμαζέψει. Ε, και; Έτσι κι αλλιώς δεν είχαν για μένα ποτέ καμμία αξία. Τι αξία να έχουν κομμάτια δέρμα, όμορφα μεν αλλά φτιαγμένα μόνο για να επιδεικνύονται; Άλλα πράγματα μετρούσαν πάντα. Μια μουσική, ένα χαμόγελο που σε στέλνει στα ουράνια, κρυφές ματιές, λόγια που δεν λέγονται, meme si parfois il est difficile et dangereux d' essayer de decoder les mots. c' est comme l' ascenseur. On monte au paradis ou on descende aux enfers. Aux enfers it is...