Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

620210_4_b.jpg

620210_2_b.jpg

Εντάξει μας δώσανε την δεύτερη δόση οι τροικάδες..ησύχασα τώρα....

τι σόϊ τόπος είναι αυτός που έχει 6 μήνες το χρόνο καλοκαίρι;
και αποπνικτική ζέστη.
και άπλετο φώς, παντού..
νοστάλγησα το χειμώνα.
τότε που έχει σκοτάδι μέχρι τις 7.30 το πρωί.
...και οι άνθρωποι, φορούν καπέλλα.

Last edited:
Όμορφα..... βλέπω τις λεβάντες που φύτεψα να μεγαλώνουν, να ομορφαίνουν και ξέρω ότι δεν θα χρειάζεται πια να πάμε στου διαόλου τη μανούλα για να τις βλέπουμε...θα είναι εδώ, στον κήπο μας.
Τις χαϊδεύω, τους μιλάω, λένε ότι το νιώθουν, ελπίζω ότι το νιώθουν....

και παρ' ότι δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα, σκέφτομαι σοβαρά να βάλω air condition. Δεν θέλω να ζεσταίνεται ο μονάκριβός μου και έτσι κι αλλιώς σαν καλή χαζομαμά πρέπει να τον κακομαθαίνω. κι ας αντιτίθεται στην οικολογική μου συνείδηση. Μονάκριβος είναι αυτός

Αααα! Δεν ξαναβγαίνω για ψώνια, πάει και τελείωσε. Ούτε καν συνοικιακά. Γιατί, σ' ένα συνοικιακό κσμηματοπωλείο, στη γειτονιά μου β' είδα το πιό όμορφο διαμάντι. Όχι μπριγιάν. Διαμάντι. Άκοπο, για να μη σκορπίζει ψεύτικες λάμψεις. Καθαρό, χωρίς στίγματα. Όχι μεγάλο, λίγο πιό πάνω από 0,50 καράτι το υπολόγισα....Φανταχτερό; καθόλου. Δεν μου αρέσουν τα φανταχτερά εξάλλου. Αυτά είναι για τις άλλες, που κοιτάζουν την λάμψη και μετράνε την αξία σε χρήμα και γι αυτό κοιτάνε τα μπριγιάν.
Οχι, το "δικό μου", στέκεται εκεί, ξέρει την αξία του, δεν προκαλεί. Βεβαια, ούτε στον ύπνο μου δεν θα μπορούσα να το αποκτήσω, ούτε καν να ονειρευτώ κάτι τέτοιο τολμώ. Όμως, δεν πειράζει. Μπορώ να αρκεστώ και στο να το κοιτάζω μόνο. Θα αρκεστώ στο να το κοιτάζω μόνο. Να περνάω κάθε μέρα απ' αυτή τη βιτρίνα και να το κοιτάζω. Αρκεί να μη του αλλάξουν θέση. Α, ναι! αρκεί βέβαια να μην το πάρει καμμιά άλλη που θα μπορεί. Αλλά εγώ, θέλω να περνάω κάθε μέρα να το βλέπω και να το θαυμάζω.
Γυναίκες......

Αααα! Δεν ξαναβγαίνω για ψώνια, πάει και τελείωσε. Ούτε καν συνοικιακά. Γιατί, σ' ένα συνοικιακό κσμηματοπωλείο, στη γειτονιά μου β' είδα το πιό όμορφο διαμάντι. Όχι μπριγιάν. Διαμάντι. Άκοπο, για να μη σκορπίζει ψεύτικες λάμψεις. Καθαρό, χωρίς στίγματα. Όχι μεγάλο, λίγο πιό πάνω από 0,50 καράτι το υπολόγισα....Φανταχτερό; καθόλου. Δεν μου αρέσουν τα φανταχτερά εξάλλου. Αυτά είναι για τις άλλες, που κοιτάζουν την λάμψη και μετράνε την αξία σε χρήμα και γι αυτό κοιτάνε τα μπριγιάν.
Οχι, το "δικό μου", στέκεται εκεί, ξέρει την αξία του, δεν προκαλεί. Βεβαια, ούτε στον ύπνο μου δεν θα μπορούσα να το αποκτήσω, ούτε καν να ονειρευτώ κάτι τέτοιο τολμώ. Όμως, δεν πειράζει. Μπορώ να αρκεστώ και στο να το κοιτάζω μόνο. Θα αρκεστώ στο να το κοιτάζω μόνο. Να περνάω κάθε μέρα απ' αυτή τη βιτρίνα και να το κοιτάζω. Αρκεί να μη του αλλάξουν θέση. Α, ναι! αρκεί βέβαια να μην το πάρει καμμιά άλλη που θα μπορεί. Αλλά εγώ, θέλω να περνάω κάθε μέρα να το βλέπω και να το θαυμάζω.
Γυναίκες......

Μην σε στεναχωρεί αυτό Κάλλη!...Και στα μέλη του δικάναλου ήχου συμβαίνει πολλές
φορές,το φάτε μάτια ψάρια!

Kαλλη ,0,50ct ακοπο διαμαντι δεν νομιζω οτι ειναι ακριβο.Γιατι η αξια του ανεβαινει -δημιουργειται με την κοπη.Τωρα μπορεις καλλιστα να συζητησεις την τιμη του και καποια στιγμη να το δωσεις για να γινει κοσμημα.
Ας μην ξεχνουμε οτι μπριγιαν και διαμαντια ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα-δηλαδη διαμαντια- με διαφορετικη κοπη.
Και για να σε βγαλω απο τα ονειρα σου,πηγαινε ρωτα την τιμη ,και τα ξαναλεμε

Γυναίκες......

αν δεν εχετε αλλα προβληματα ...

ζηλευω τα προβληματα σας

γυρισα πισω απ τις διακοπες μου γιατι αρρωστησα και δεν ξερω αν θα ξαναφυγω ... αλλα το καλοκαρι τελειωνει ουτως η αλλως ...

τοτε κι εγω θελω ενα iphone 4 ενα ipad κι ενα mbp ...

αισθανομαι : εχω τα νευρα μου που αντι να ειμαι διακοπες , γυρισα σχεδον αμεσως , αισθανομαι απογοητευση

Last edited: