Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Αισθάνομαι χαρά γιά τήν εφαρμογή τού μέτρου τής απαγόρευσης καπνίσματος στά μπάρ !!!

Ψές βράδυ ό Jim.., προφανώς, πήγε σέ μπάρ μετά από πολλά χρόνια !!

Πάντως, άσχετα από τη (μέχρι ενός σημείου λογική) γκρίνια που υπάρχει, το μαγαζί χθες ήταν τίγκα και η ατμόσφαιρα εξαιρετική! Παρεούλες όποιοι ήθελαν πήγαιναν έξω και έκαναν το τσιγάρο και το χαβαλέ τους. Βγήκα και εγώ 1-2 φορές μαζί με τους κολητούς μου!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Πάντως, άσχετα από τη (μέχρι ενός σημείου λογική) γκρίνια που υπάρχει, το μαγαζί χθες ήταν τίγκα και η ατμόσφαιρα εξαιρετική! Παρεούλες όποιοι ήθελαν πήγαιναν έξω και έκαναν το τσιγάρο και το χαβαλέ τους. Βγήκα και εγώ 1-2 φορές μαζί με τους κολητούς μου!!

Σε ποια χώρα? :flipout::flipout:
Σας ξαναπήραν οι Ιταλοί? :fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Σε ποια χώρα? :flipout::flipout:
Σας ξαναπήραν οι Ιταλοί? :fahne90:

Αν δεν συμβαίνει αυτό στην υπόλοιπη Ελλάδα Μήτσε μου, τότε είμαστε τυχεροί εδώ...:fahne90::firstprize:

Τι μπορείς να βρεις να σε μία αποθήκη.....και πόσα πράγματα μπορείς να πετάξεις.....μπουφ !!!

Το υπόγειο είναι ένα μέρος που αποθηκεύεις πράγματα που θα πετούσες αν δεν είχες υπόγειο.:2thumb22sup:

Κάποιος το είχε πει....

60χρονος, "καλοσυνατη" τηλεπερσονα αρκετα γνωστη, την "πεφτει" χυδαιοτατα μεσω φεισμουκ σε φιλη μου 18χρονη, που τον γνωριζει και δια ζωσης. Και οταν λεω την πεφτει, περιγραφει με καθε λεπτομερεια την σεξουαλικη πραξη και τις φαντασιωσεις του. Η κοπελα εχει σοκαριστει. Λιγη ΝΤΡΟΠΗ ρε..

Ξεφτιλα τεραστιων διαστασεων. Να μιλαει ετσι σε κοριτσακι 18 χρονων, ενω αυτος ειναι 60+. Και εχει το προφιλ του ηρεμου, καλοκαγαθου παππουλη, που ψυχαναλυει πραος και ηρεμος σε μεσημεριανες εκπομπες.. Δεν αρπαζεται, δεν ξεκατινιαζεται, κραταει "επιπεδο".

Δηλ οι "αλλοι" τι κανουν στην ιδιωτικη τους ζωη? Ακομα χειροτερα?

στον πειραια βρεχει.... καθμαι στο μπαλκονι και χαζευω το λιμανι ετσι οπως εχει σχηματιστει ενα πεπλο απο πανω του..

εκανα λαθος... τελικα την εχει την ψυχρα του..... δεν ειναι για κοντομανικο και σορτσακι τετοια ωρα... μπαινω μεσα...

Last edited:
@Chris

Το ακόμα πιο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτοί οι "καλοκάγαθοι" που προχωράνε και σε σημαντικότερα "βήματα", αφού δεν τους αρκεί η απλή "εξομολόγηση"...

... και καλά η φίλη σου πες ότι ήταν έστω και τύποις ενήλικη, και είχε την ωριμότητα να του ρίξει ένα χ@σιμο..... τι να πει κανείς για μικρά παιδιά που χωρίς να το καταλάβουν συμμετέχουν στα σχέδια τέτοιων ανθρώπων..

Blade Runner... ίσως ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ένα υπέροχο κυριακάτικο βράδυ, παρέα μόνο με τον εαυτό σου...

... εξάλλου τέτοιες ταινίες δύσκολα βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει στο γούστο των περισσότερων ανθρώπων... Όλοι θα επικεντρωθούν στην Eightίλα, στις προβλέψιμες σχετικά σκηνές δράσης, στο λίγο χαλαρό μοντάζ... όμως η σκηνή με την οποία ανοίγει το φιλμ, με το μακρινό πλάνο της πόλης, με τα φουγάρα να ξερνάνε φωτιά μέσα στη νύχτα, και τη μουσική του Vangelis στην καλύτερη ίσως δουλειά της καρίερας του, απλά συνθέτουν μια από τις αρτιότερες εικαστικά, ηχητικά και ατμοσφαιρικά σκηνές του κινηματογράφου.

15η συνεχόμενη ώρα στο θέρετρο της Μεσογείων και συνεχίζω ακάθεκτος. Νυστάζω βέβαια λίγο αλλά όλα καλά...

Τόσες φορές έχω πεί να μη βλέπω πρωί πρωί "ενημέρωση" στην τηλεόραση. Είμαι θυμωμένη όλη τη μέρα! Ασφαλίτες δημοσιογράφοι, ανακριτές! :tomato:

Θέλω να πάω σε μια συναυλία και δεν έχω λεφτά...

Ξέρει κανείς πως μπαίνουμε τσαμπέ στο θέατρο του Λυκαβηττού;