Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Αν δεν έρθετε Νίκο και Φίλιππε να στρογγυλέψει το νούμερο δε θα ρθω ούτε εγώ...!!!!:flipout::flipout::flipout:

Αν δεν έρθετε Νίκο και Φίλιππε να στρογγυλέψει το νούμερο δε θα ρθω ούτε εγώ...!!!!:flipout::flipout::flipout:

Εσύ να αφήσεις τα τρελλά, ακούς; :flipout:

Εχω να πάω σε γάμο στην Βαρυμπόμπη στις 9, παντρεύεται ένας φίλος ... Και μετά έχει δεξίωση :frown:

Αν προλάβω, έχει καλώς, αλλιώς ....

ΥΓ: Μιας και δεν έχω συνοδό για το γάμο, δεν έρχεσαι μαζί; :rofl::rofl::rofl:

Εσύ να αφήσεις τα τρελλά, ακούς; :flipout:

Εχω να πάω σε γάμο στην Βαρυμπόμπη στις 9, παντρεύεται ένας φίλος ... Και μετά έχει δεξίωση :frown:

Αν προλάβω, έχει καλώς, αλλιώς ....

ΥΓ: Μιας και δεν έχω συνοδό για το γάμο, δεν έρχεσαι μαζί; :rofl::rofl::rofl:

Δεν το ξανακάνω αυτό το ΛΑΘΟΣ!!!!
Άσε έμαθα....:flipout::flipout::flipout:

Ασε .... εγώ θέλω να γνωρίσω την Claire Forlani ... Αλλά πού τέτοια τύχη ....

Γι' αυτό είναι οι φίλοι βρε. Γιατί δεν μου το λέγες τόσο καιρό; Το ξέρω το κορίτσι. Θα το φροντίσω το θέμα σου.

Να την πας κάπου καλά όμως, δεν θέλω γυφτιές έτσι; :D

Εγω παλι ακομη προσπαθω να γνωρισω την γυναικα μου............

Καμμία σχέση με το πως ήταν όταν την πήρες ε?

Οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες τους γιατί νομίζουν πως θα μείνουν πάντα έτσι όπως τις γνώρισαν.

Οι γυναίκες πάλι παντρεύονται τους άντρες τους γιατί νομίζουν πως στην πορεία θα αλλάξουν.

Και οι δύο κάνουν λάθος.... :flipout:

Οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες τους γιατί νομίζουν πως θα μείνουν πάντα έτσι όπως τις γνώρισαν.

Οι γυναίκες πάλι παντρεύονται τους άντρες τους γιατί νομίζουν πως στην πορεία θα αλλάξουν.

Aμα ξεκινας λάθος αυτά παθαίνεις....
Μην παντρευεσαι φίλε μου, αν σκεφτεσαι έτσι!!!:flipout:

Κώστα μου, ΕΓΡΑΨΕΣ !
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: