Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Το σκίσαμε το thread πάλι...

Παιδιά, δεν είναι ωραίο να γίνομαι κακός και να σας τη σπάω, αλλά γνωρίζετε το Κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ και τα σχετικά με το chat. Θα μιλήσω με την τεχνική ομάδα και τη Γ.Δ. κατά πόσον είναι εφικτό να ανοιχθεί στην Εκτός ένα νήμα chat. Παρακαλώ να κάνετε λίγη υπομονή και να μην συνεχιστούν τα off topic διότι θα μας δυσκολέψουν αρκετά στη μεταφορά.

Ευχαριστώ πολύ και καλημέρα.

Η δυσκολη μερα ξεκινησε απο το πρωι.....ευτυχώς υπάρχει το κολωνακι το απογευμα :)
Kαλη μερα σας κύριε Χατζηγεωργίου-bye-

Γιάννης Χατζηγεωργίου μαε διαβαζει......και οπως καταλαβαινετε θα πει παλι:τζατ μην το κανουμε.......χαχααχαχ, τα σεβη μου.

Καλή σας μέρα κυρία Στεφανία και κύριε Σουζάκια!!!-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Θα μιλήσω με την τεχνική ομάδα και τη Γ.Δ. κατά πόσον είναι εφικτό να ανοιχθεί στην Εκτός ένα νήμα chat. Παρακαλώ να κάνετε λίγη υπομονή και να μην συνεχιστούν τα off topic διότι θα μας δυσκολέψουν αρκετά στη μεταφορά.

Ρε συ νομίζω ότι αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο thread προσφέρεται και λίγο για chat, αφού είναι εξ'ορισμού λίγο... ό,τι να'ναι:guitarist:

Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Παιδιά, δεν είναι ωραίο να γίνομαι κακός και να σας τη σπάω, αλλά γνωρίζετε το Κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ και τα σχετικά με το chat. Θα μιλήσω με την τεχνική ομάδα και τη Γ.Δ. κατά πόσον είναι εφικτό να ανοιχθεί στην Εκτός ένα νήμα chat. Παρακαλώ να κάνετε λίγη υπομονή και να μην συνεχιστούν τα off topic διότι θα μας δυσκολέψουν αρκετά στη μεταφορά.

Για αυτο σε γουσταρω εγω εσενα........:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Ρε συ νομίζω ότι αν μη τι άλλο, το συγκεκριμένο thread προσφέρεται και λίγο για chat, αφού είναι εξ'ορισμού λίγο... ό,τι να'ναι:guitarist:

Το ότι το θέμα ''γράψτε ό,τι αισθάνεστε'' είναι λιγάκι ανοιχτό και απροσδιόριστο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε chat. Τι ακριβώς, εννοείς με το ''λίγο''?? 50 ποστ σου φαίνονται λίγα?? Σε μία ώρα θα είναι 250 και πάει λέγοντας....ποιος θα το παρακολουθεί?? Κάντε λίγη υπομονή για να δούμε τι μπορεί να γίνει...

Πάει ένας σε ένα μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη.
Εκεί που κοιτάει, βλέπει κάτι πολύ ωραία καντήλια και λέει στον πωλητή:
_Μου κατεβάζετε 2 καντήλια?
Και απαντά ο πωλητής:
_Βεβαίως!!!! Το Χριστό σου και την Παναγία σου

Mπυρα...........παγωμενη!! και ενα ομορφο κορμακι απεναντι μου......αλλο πραμα.

Πριν λιγο εσβησα ενα βιντεακι με μια Guiness πανω σε ενα κορμακι να την μοιραζονται 2-3 φιλοι!!!

Λεω να φυγω λοιπον νωρις σημερα...:a0210: