Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

Re: Απάντηση: Re: Γράψτε ο,τι αισθάνεστε αυτή την στιγμή....

τυχερέ.... αχ βρε τυχερέ!!!!! :BDGBGDB55:

υ.γ που μεταξύ μας, έπρεπε να σου γκρινιάζει μέρα νύχτα μετά το χθεσινό...:slapface:

Μακάρι να ήταν της γυναίκας μου....είναι γλυκιά γκρίνια !!!!:D

Αμ δε όμως, μιλάμε για γαϊδουροφωνάρες !!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

εσένα παλικάρι μου πρέπει να σε δει ο Σπύρος.. όχι όμως στο ΤΙΚΙ, στο ῾῾γραφείο῾῾ του.... :BDGBGDB55:

άκου εκεί γλυκιά γκρίνια!!!! :bang:

φύγε απο τώρα μην το καθυστερείς... δεν υπάρχει λόγος!
και καλό κουράγιο, όλα να πάνε καλά!

Πρωι-πρωι ειχα μια... στενη... επαφη με την καφετιερα στο γραφειο κι αναγκαστηκα να παω ν' αγορασω καινουργια ρουχα...:coffee::motz:

Καλημέρα κορούλα μου… σήμερα είσαι ακριβώς 143 ημερών… σήμερα κλείνουμε 100 ημέρες που είμαστε χώρια. Είμαστε χώρια πρακτικά γιατί από την καρδιά μου και την αγκαλιά μου δεν έχεις φύγει λεπτό.

Να ξέρεις πως αυτές τις 100 ημέρες ότι πράξη , ότι σκέψη και να έκανα είχε μοναδικό σκοπό να είμαι κοντά σου…
κάποιες φορές σαν άγγελος κάποιες όπως τον τελευταίο καιρό σαν πετυχημένος άνθρωπος για να είμαι και πετυχημένος πατέρας την μέρα που θα με χρειαστείς. Κάθε πρωί και κάθε βράδυ … όταν ανοίγω και όταν κλείνω τα μάτια μου ακούω ένα τραγούδι που μας φέρνει νοερά μαζί … στο αφιερώνω για να γιορτάσουμε τις 100 μέρες απώλειας… να γιορτάσουμε πως δεν θα ξανά είμαστε τόσο καιρό χώρια από εδώ και στο εξής

Να θυμάσαι είναι το τραγούδι μας , σε αγαπάω πολύ ο πατέρας σου!!

http://www.youtube.com/watch?v=s9PAxnks0tA&feature=player_embedded#!

Mε συγκίνησε, διότι τον καταλαβαίνω..τα πέρασα στο πρώτο μου παιδί.

Ένας ήλιος που λάμπει, ένα γλυκό χαμόγελο το πρωί, απαλή μουσική και μια κούπα αχνιστός καφές! Τί άλλο χρειάζεται για μια όμορφη ημέρα;

Εννοεις εκτως απο τα να εχεις εξοφλησει ΔΕΗ /ΟΤΕ /ΕΥΔΑΠ ,δοση στεγαστικου,δοση αγορας αυτοκινητου ,δοσεις καταναλωτικου δανειου και καρτων ;;;
Οντως δεν χρειαζεται τιποτε αλλο (εαν και εφ`οσον δεν εχεις παιδια γιατι μεγαλωνει η λιστα) :aetsch:

ειστε τυχερη

-bye-

Ένας ήλιος που λάμπει, ένα γλυκό χαμόγελο το πρωί, απαλή μουσική και μια κούπα αχνιστός καφές! Τί άλλο χρειάζεται για μια όμορφη ημέρα;

ουφ ...

που να βρω τετοια διαθεση

στρες στρες στρες ... και αγχος ( λολ ) και αβεβαιοτητα και πιεση και φοβος για το μελλον και φοβος γενικα ...