Γρατσουνιά σε οθόνη Samsung UE46D7000

tziris

New member
29 August 2012
21
Καλημέρα, έκανα μια μικρή γρατσουνιά στο κάτω δεξιά σημείο της οθόνης (Samsung UE46D7000) και θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιος γνωρίζει κάποια λύση για να μειώσω το ‘κατόρθωμα’ . Από ψάξιμο στο google βρήκα για τοπικό γυάλισμα με κρέμα για πλαστικά καθώς και τις κρέμες της displex-κυρίως αυτή για οθόνες touch screen. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα το βελτιώσουν ή θα το χειροτερέψουν.
Είχε κάποιος άλλος ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία που να αντιμετωπίστηκε με κάποιο τρόπο?

Εχω χρησιμοποιησει displex σε πλαστικο τζαμι ρολογιου.Εξομαλυνε τις γρατσουνιες κ εδωσε μια γενικη γυαλαδα.Αν η γρατσουνια ειναι μικρη θα σου ελεγα αστο.Αν παλι ειναι μεγαλη με displex ισως το πανελ γυαλισει τοπικα παραπανω κ γινει χειροτερα.Ασε που για να την εξομαλυνεις ισως χρειαστει να ασκησεις πιεση που δε νομιζω οτι θα ηταν συνετο να γινει στο πανελ.

Το κόκκινο displex το χα χρησιμοποιήσει κ εγώ σε οθόνη κινητού παλιά και δεν μπορώ να πω ότι έκανε αυτό που περίμενα .Τώρα πήρα το κίτρινο που είναι για οθόνες αφής .Στο κατάστημα μου είπανε πως είναι τύπου ρητίνης που γεμίζει τα κενά στο τζάμι. Το δοκίμασα στην γρατζουνιά μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια διαφορά. Το καλό είναι ότι όταν παίζει η τηλεόραση δεν φαίνεται κάτι. Οπότε μάλλον το καλύτερο φάρμακο είναι ο χρόνος-να το χωνέψω και να το συνηθίσω. Αν κάποιος άλλος έχει κάποια πρόταση την περιμένω εναγωνίως. Ευχαριστώ

Απο που το πηρες το displex;Μονο ιντερνετ το χα βρει.Κ γω εμεινα ευχαριστημενος μαζι του σε ενα 35%.Επισης εγω για να δω αυτη τη μικρη βελτιωση ετριβα κανα 30λεπτο.Μεχρι κ αλοιφαδορο σκεφτηκα να βαλω...

Το κόκκινο το χα πάρει απο ebay πριν απο πολλά χρόνια. Το κίτρινο το πήρα απο ένα κατάστημα(wap5) στον Αγ. Δημήτριο κοντά στο σταθμό του μετρό. Πάτα στο skroutz, πλέον το χουν αρκετοί στο Ελλάντα.