Gravity

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: Gravity (2013)

Πολυ καλη, αν και ειναι περισοτερο action παρα scifi , και δεν ειχε και κανενα βαθυ νοημα σαν το 2001 ας πουμε.
Αλλα οπιτκα τα σπαει, μαρεσε επισης πως επαιξε με τον ηχο σε σκηνες καταστροφης. Αξιζει αλλα απο τον Κουαρόν περημενα και καπιο βαθυ νοημα μετα το children of men του

Αλλα παλι αυτοι οι ρωσσοι φταινε για ολα?και περιμενα και κανα ρωσο αστροναθτη οπως στο Armagedon ( o καλητερος κινηματογραφικος Spaceman eva)
Οπως ειπε και ο αλεξ η πρωτη σκινη που ειναι μονοπλανο ειναι φοβερη, αρχησα να νομιζω σε καπια φαση οτι θα πηγαινε ολη τη ταινια ετσι:)

με τους κινεζους τι γινεται εχουν και αυτοι αυτο το σταθμο στο διαστημα?
εχω μεινει λιγο πισω τελευταια:)

Μόλις την είδα 2 D ,καλά δε λέω ωραίο το θέαμα , αλλα άμα έχεις δει Space Cowboys , τι να σου κάνει το Gravity , και σοβαρολογώ !

Απάντηση: Re: Gravity (2013)

Οσοι ηθελαν (και θελουν) επιστημονικες ακριβειες σε ΜΥΘΟπλασιες, ας παρακολουθησουν αλλα ειδη θεαματος. Εδω ειναι η φαντασια και ψευδαισθηση προς χαρητων οποιων δημιουργηθηκε ο Κινηματογραφος (θυμηθειτε τις πρωτες ταινιες)! Οποτε το πολυ...ψειριασμα χαλαει την απολαυση!
Ωραιο 3Δ ειχε στη Λαρισα το "Βικτορια".

Γιατί το λες αυτό , σαν fantasy την προμοτάρουν; νομίζω όχι , εξ ού και τα σχετικα σχόλια !!

Η ταινια εχει ΚΑΙ documentary χαρακτηρα. ΔΕΝ ειναι αμιγως SciFi.
Δεν ξερω ποσο documentary και ποσο fictious ειναι.
Αν ηταν μονο documentary θα την βλεπαμε στο Discovery (η BBC) channel να την προλογιζει ο Hawking.
Αν ηταν μονο fictious θα την προλογιζε ο Lucas η ο JJ Abrams στο CNN (η στο MTV).

Δυστυχως η ευτυχως .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ !

Απάντηση: Gravity (2013)

Πολύ καλή! ρυθμός κι αγωνία μέχρι το τέλος.

Πάντως σε όλη την διάρκεια, περίμενα...

το ιππικό να σώσει την κατάσταση, πράγμα που δεν έγινε τελικά! καλύτερα

Last edited by a moderator:

Προσωπικά θα ήθελα άλλες φάτσες για πρωταγωνιστές σε διαστημική ταινία:

Η μεν μου θύμιζε σαχλοκομεντί και ο άλλος ο νεσπρέσο μου θύμιζε γκομενοστόρυ. Μάλλον τους έλειπε από το βιογραφικό τους ένα ρόλος σε sci-fi ταινία.

Re: Απάντηση: Gravity (2013)

Προσωπικά θα ήθελα άλλες φάτσες για πρωταγωνιστές σε διαστημική ταινία:

Η μεν μου θύμιζε σαχλοκομεντί και ο άλλος ο νεσπρέσο μου θύμιζε γκομενοστόρυ. Μάλλον τους έλειπε από το βιογραφικό τους ένα ρόλος σε sci-fi ταινία.

Θεωρώ πολύ καλο μερικές φορές να βρισκουμε πρόσωπα σε άλλους ρόλους απο αυτούς που μας έχουν συνηθίσει ...

Η ταινια εχει ΚΑΙ documentary χαρακτηρα. ΔΕΝ ειναι αμιγως SciFi.
Δεν ξερω ποσο documentary και ποσο fictious ειναι.
Αν ηταν μονο documentary θα την βλεπαμε στο Discovery (η BBC) channel να την προλογιζει ο Hawking.
Αν ηταν μονο fictious θα την προλογιζε ο Lucas η ο JJ Abrams στο CNN (η στο MTV).

Δυστυχως η ευτυχως .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ !

Επειδή εγώ documentary δεν είδα πουθενά , μας λες που το είδες εσύ , χωρίς spoilers ! :grinning-smiley-043

Προσωπική μου άποψη οτι η ταινία είναι στο ΣΥΝΟΛΟ της καλή ( το ψήφισα κιόλας ) , σε συγγεκριμένους ( τεχνικούς ) τομείς πάρα πολύ καλή , αλλά μέχρι εκεί !!! -bye-

Επειδή εγώ documentary δεν είδα πουθενά , μας λες που το είδες εσύ , χωρίς spoilers ! :grinning-smiley-043

Οπουδηποτε ΔΕΝ ειχε ηχο (οπως εκει που διαλλυονταν κοτζαμ ISS πισω απο την Sandra, και δεν ακουγες τιποτα),
εκει που ο George κοπανιοταν με την Sandra γιατι ηταν ενα συστημα Ν σωματων (Ν=2) που δεν υποκεινταν σε τριβες
η βαρυτητες, εκει που η Sandra εχει εξατνλησει ολα τα καυσιμα του Soyuz με τις μανουβρες και δεν της ειχε μεινει
καυσιμο για πυροδοτηση προς τον κινεζικο σταθμο, εκει που κατι μικρες φλογιτσες (μεσα στον ISS) αιωρουνταν δεξια
και αριστερα, χωρις να ανεβαινουν προς τα πανω, εκει που η καψουλα (του κινεζικου σταθμου) ειχε πανελ ελεγχου
στα κινεζικα και OXI στα αγγλικα ....

και πολλα ακομα που δεν μου ρχονται στο μυαλο (αυτη την στιγμη).

Οκ, εσυ μπορει να εισαι μυημενος και να σου φαινονται αστεια ολα αυτα, αλλα ο μεσος αμερικανος εφηβος που ΔΕΝ
ειναι μυημενος και εχει μαθει ολα τα κουμπια και εγχειριδια να ειναι στα αγγλικα .... η τα καυσιμα να διαρκουν αιωνες
για να κανει απειρες μανουβρες το millennium falcon μπροστα απο τα star destroyer .... μαλλον, του ηρθε ΚΑΠΩΣ ...

Last edited:

Στελλιο, μηπως να το ξανασκεφτοσουν?
(Λεω εγω τωρα...)

να μην λες
γιατι δεν κανει να δω και εγω μια ωραια παιδικη ταινια ?

ρωτησα σε ποια αιθουσα απο αυτες που παιζεται εχει το
καλυτερο 3D kai κανεις δεν μου λεει

Άρα φίλε μου SR71B , η λέξη που εννοής είναι μερική ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ , και σε καμία περίπτωση , ετοιμολογική τουλάχιστο , documentary . Και τέλος πάντων η ταινία απευθύνεται σε ευρή κοινό και αν τα όποια αμερικανάκια είδαν 5 ΣΩΣΤΑ πράγματα είδαν και 15 Τελείος λάθος όμως .

Έπρεπε να πάμε να τη δούμε μαζί , είσαι για μia δεύτερη προβολή ;;;;

Re: Απάντηση: Gravity (2013)

Εγω πάντως το είδα στην Vmax στο Mall και ήταν πολύ καλο το 3d και αρκετα ξεκούραστο και με φοβερό ήχο,και φαντάσου το είδα 6η σειρά από μπροστά.Και απ τις λίγες φορές που ενώ ηταν γεμάτη από κόσμο δεν ακουγόταν τίποτα.

Καλά δεν το εύχομαι, καλύτερα να είχαμε ένα νοσοκομείο αντί για κέντρο υγείας και κανένα καράβι παραπάνω το χειμώνα.

Oχι,με παρεξηγησες. Και βεβαια να ειχατε κινηματογραφο, εγω για το να δεις την ταινια ελεγα.

να μην λες
γιατι δεν κανει να δω και εγω μια ωραια παιδικη ταινια ?

ρωτησα σε ποια αιθουσα απο αυτες που παιζεται εχει το
καλυτερο 3D kai κανεις δεν μου λεει

Χαρη σου κανουν!
Εγω σε προειδοποιω για τελευταια φορα και κατοπιν δε θα φερω καμμια ευθυνη.
Avoid at all costs!

Ρε παιδιά υπάρχει πολύς κόσμοςμπου θέλει να δεί την ταινία,βάλτε κανένα spoiler.

Nικο, κοινωνικο εργο επιτελουν οσοι το σποιλεριαζουν.:p

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι...
ΟΛΑ τα αρνητικα που εχουν αναφερθει ισχυουν, συν αρκετα που δεν τα πηρε το ματι μου
οπως οι τελειως φτηνοι τροποι με τους οποιους προσπαθει η ταινια να σου κρατησει την αγωνια.
Μα εχασα το μετρημα, ποσες φορες η τυπισσα αποτυγχανε να πιαστει απο δεκαπεντε μερη του σταθμου
για να πιαστει τελικα απο το τελευταιο.Ημαρτον.
Βαλτε τωρα αυτο, βαλτε την απιστευτη αμερικλανια της αρχης
μα καλα ακομα οι Ρωσσοι φταινε για ολα? Ξαναημαρτον!
, βαλτε τις αναριθμητες απο μαλακιουλες-ανακριβειες εως εξοφθαλμες και καραμπινατες
"υπερβασεις" της φυσικης, τις οποιες εκαναν ποιητική αδεία και θα καταλαβετε γιατι δεν εχω ψηφισει ακομα.
Οταν με ρωτησαν μετα την ταινια αν θα προτιμουσα να το ειχα δει 2d αντι για 3d η απαντηση μου ηταν:
Θα προτιμουσα τελικα να μην το ειχα δει καθολου.
Αν υπηρχε σαν επιλογη για τη δημοσκοπηση εδω μεσα, θα το εριχνα δαγκωτο
Και αυτο πιστευω ακομα.
Θεωρω τo 8.5 στο imdb απο 143.000 χρηστες, ενα απο τα καλυτερα ανεκδοτα που εχω ακουσει.
Τελος να πω οτι ηταν κατ'εμε ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη ταινια του Κουαρον.
(Βεβαια δεν εχω δει το Χαρι Ποτερ που εκανε και τις 1-2 πρωτες του)

Παντως δεν παραβλεπω τα οποια θετικα της ταινιας αποκλειστικα στους τεχνικους τομεις.
Το σεναριο απλα τα κατεστρεψε ολα.

Last edited:

Oχι,με παρεξηγησες. Και βεβαια να ειχατε κινηματογραφο, εγω για το να δεις την ταινια ελεγα.

Χαρη σου κανουν!
Εγω σε προειδοποιω για τελευταια φορα και κατοπιν δε θα φερω καμμια ευθυνη.
Avoid at all costs!

Nικο, κοινωνικο εργο επιτελουν οσοι το σποιλεριαζουν.:p

Εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι...
ΟΛΑ τα αρνητικα που εχουν αναφερθει ισχυουν, συν αρκετα που δεν τα πηρε το ματι μου
οπως οι τελειως φτηνοι τροποι με τους οποιους προσπαθει η ταινια να σου κρατησει την αγωνια.
Μα εχασα το μετρημα, ποσες φορες η τυπισσα αποτυγχανε να πιαστει απο δεκαπεντε μερη του σταθμου
για να πιαστει τελικα απο το τελευταιο.Ημαρτον.
Βαλτε τωρα αυτο, βαλτε την απιστευτη αμερικλανια της αρχης
μα καλα ακομα οι Ρωσσοι φταινε για ολα? Ξαναημαρτον!
, βαλτε τις αναριθμητες απο μαλακιουλες-ανακριβειες εως εξοφθαλμες και καραμπινατες
"υπερβασεις" της φυσικης, τις οποιες εκαναν ποιητική αδεία και θα καταλαβετε γιατι δεν εχω ψηφισει ακομα.
Οταν με ρωτησαν μετα την ταινια αν θα προτιμουσα να το ειχα δει 2d αντι για 3d η απαντηση μου ηταν:
Θα προτιμουσα τελικα να μην το ειχα δει καθολου.
Αν υπηρχε σαν επιλογη για τη δημοσκοπηση εδω μεσα, θα το εριχνα δαγκωτο
Και αυτο πιστευω ακομα.
Θεωρω τo 8.5 στο imdb απο 143.000 χρηστες, ενα απο τα καλυτερα ανεκδοτα που εχω ακουσει.
Τελος να πω οτι ηταν κατ'εμε ΜΑΚΡΑΝ η χειροτερη ταινια του Κουαρον.
(Βεβαια δεν εχω δει το Χαρι Ποτερ που εκανε και τις 1-2 πρωτες του)

Παντως δεν παραβλεπω τα οποια θετικα της ταινιας αποκλειστικα στους τεχνικους τομεις.
Το σεναριο απλα τα κατεστρεψε ολα.

You must be fun at parties!

YS αστειευόμενος πάντα ;)

You must be fun at parties!

YS αστειευόμενος πάντα ;)

:flipout::flipout::flipout:
Κλαιω ρε μπαγασα.:ernaehrung004:

Ωχ, μπηκε και ο Μανος. Καλυτερα να την κανω σιγα σιγα, με ελαφρα πηδηματακια...

Last edited:

Άρα φίλε μου SR71B , η λέξη που εννοείς είναι μερική ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ , και σε καμία περίπτωση , ετυμολογική τουλάχιστον, documentary . Και τέλος πάντων η ταινία απευθύνεται σε ευρύ κοινό και αν τα όποια αμερικανάκια είδαν 5 ΣΩΣΤΑ πράγματα είδαν και 15 τελείως λάθος, όμως .

Έπρεπε να πάμε να τη δούμε μαζί , είσαι για μία δεύτερη προβολή ;;;;

Eγραψα ΚΑΙ documentary ... δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι ΜΟΝΟ documentary.
Γνωριζω οτι υπαρχουν ντοκυμαντερ που "ριχνουν στα αυτια" του Gravity.
Kαι ειμαι και φανατικος υποστηρικτης τους. Ομως, η ταινια δεν ηταν επιμορφωτικη,
ηταν (και επρεπε να ειναι) ΚΑΙ χολυγουντιανη (με οτι σημαινει αυτο, ισως ξεχαρβαλωτικη).
Ο φιλος μου ο Ga'len απαιτουσε καλυτερο σεναριο, εσυ ακριβεια και πιστοτητα και εγω ...
καθαροτερο 3D.

Ειναι δυνατον να ικανοποιηθουμε ΚΑΙ οι τρεις ?

Ισως να εχεις γλιτωσει απο ΑΠΕΙΡΩΣ χειροτερες ταινιες αντιστοιχου ειδους και να απαιτεις.
Καλα κανεις και απαιτεις. Ομως, το Gravity δεν μπορει να καταταχθει στις χειροτερες του ειδους
(γιατι, τις ειδαμε τις χειροτερες του ειδους .... ακομα και τις μετριες .... δεν ανηκει το Gravity
σ'αυτες).

(παμε οποτε θελεις για μια δευτερη θεαση .... αλλα αυτην την φορα .... 2D)

Last edited: