GREEK GOLDEN "BOYS"....

Re: Απάντηση: GREEK GOLDEN "BOYS"....

Γι' αυτό τα δηλώνει...

Δεν θυμάμαι βέβαια καλά, αλλά είχα την εντύπωση πως ο ανώτατος "δημόσιος" μισθός δεν μπορεί να υπερβαίνει αυτόν του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Βάσει Συντάγματος ή κάτι τέτοιο.
Ισχύει???

Επίσης "άκουσα" ότι ο αξιότιμος Πρόεδρος λαμβάνει 27,000 το μήνα, ποσό σαφώς μικρότερο από αυτά που ακούμε τελευταία...

Εκεί ακριβώς είναι το σκάνδαλο. Στον τρόπο φορολόγησης.
Τα υπόλοιπα είναι να μην πω τι ...

Για τους σκοντάφτοντες κι όσους δεν ξέρουν-που καλύτερα να σιωπούν όταν δεν ξέρουν...

Τι είναι τα αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα

http://www.apogevmatini.gr/?p=19006

Ένα ακόμα άρθρο που επίσης επιβεβαιώνει ότι δεν προκύπτει
από κάπου ότι τα εισοδήματα του Προβόπουλου είναι από τον μισθό του.

Μέχρι λοιπόν να αποδειχθεί από που προέρχονται τα 4 εκατ. EUR,
προσοχή στις μπανανόφλουδες.

Μα γιατι τσακωνεστε?
Για τα λεφτα των αλλων ?

Βρε συ Αλεξη, μπας και εισαι ο Προβοπουλος ?

ΕΙΡΗΝΗ

Μα γιατι τσακωνεστε?
Για τα λεφτα των αλλων ?

ΕΙΡΗΝΗ

Όχι Ντινάκο ... " ..εγώ είμαι κεφάτος γιατί είμαι ο Βεροπουλος ...":BDGBGDB55::flipout:

Απάντηση: Re: GREEK GOLDEN "BOYS"....

Μα γιατι τσακωνεστε?
Για τα λεφτα των αλλων ?

ΕΙΡΗΝΗ

Μα θα με σκάσει...Τα αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα απο μισθωτές κι ελεύθερες υπηρεσίες γράφει στο κείμενο που παρατίθεται και μου λέει ποιήματα...

Re: Απάντηση: Re: GREEK GOLDEN "BOYS"....

Μα θα με σκάσει...Τα αυτοτελώς φορολογούμενα εισοδήματα απο μισθωτές κι ελεύθερες υπηρεσίες γράφει και μου λέει ποιήματα...

Όπως επίσης λέει:
"Δραστικός θα είναι και ο περιορισμός των φοροαπαλλαγών που απολαμβάνουν σήμερα ορισμένες κατηγορίες φυσικών και νομικών προσώπων, που καταμετρήθηκαν σε 984 από το Ελεγκτικό Συνέδριο."

Ps.: Άμα είναι να σε σκάσω να σταματήσω :antlers:

συγνώμη Αλέξη, αλλά είτε 400000 είτε 4000000 είναι πάρα πολλά χρήματα.
Σκανδαλωδώς πάρα πολλά χρήματα γιά κρατικοδίαιτο υπάλληλο (διότι περι αυτού πρόκειται και όχι περί στελέχους, ή λειτουργού ή τί άλλο).
Αν θέλουμε να πάμε μπροστά να παίρνει 5000 το μήνα.
Και πάλι ΠΟΛΛΑ είναι.

και αν δεν θέλει, να πάει να δουλέψει στην προκομμένη Γκολντμαν Ζακς ή στους Τυπικούς και Πτωχούς....

Σκανδαλωδώς πάρα πολλά χρήματα γιά κρατικοδίαιτο υπάλληλο (διότι περι αυτού πρόκειται και όχι περί στελέχους, ή λειτουργού ή τί άλλο).
Και πάλι ΠΟΛΛΑ είναι.

Μαζί σου Δημήτρη μέχρι κεραίας. Άλλωστε ουδέποτε υποστήριξα το αντίθετο.
Κάθε άλλο μάλιστα.

δίνοντας στον διοικητή 60000 αντί 400000 (αν είναι αυτό) εξοικονομούμε 320000 δηλαδή 28 μισθούς του χιλιάρικου γιά 28 άνεργους.

Μαζί σου Δημήτρη μέχρι κεραίας. Άλλωστε ουδέποτε υποστήριξα το αντίθετο.
Κάθε άλλο μάλιστα.

τότε μην μαλώνετε με τον dipie, απλά φωνάξτε να πάρουν από 5000 οι τοπ...

Απάντηση: Re: GREEK GOLDEN "BOYS"....

Και πάλι ΠΟΛΛΑ είναι.

Δεν μπορω να συμφωνησω...

Αν δωσεις σε καποιον στον οποιο δινεις την δυναμη αυτη 5000 τοτε θα τα παρει απο καπου αλλου.
Δεν ειναι κρατικοδιαιτος υπαλληλος ή τουλαχιστον δεν θα επρεπε να ειναι. Ειναι πολυ σημαντικο στελεχος το οποιο διαχειριζεται υπερογκα κεφαλαια.
Δεν λεω για 4000000 αλλα νομιζω οτι πρεπει να παιρνει 400000...

Τωρα τρεχω να καλυφθω!!!

Και πάλι ΠΟΛΛΑ είναι
.

Θα ηθελα να διαφωνησω μαζι σου αλλα λεω να μην το κανω, σεβομενος οτι στο ... ρινγ ειναι ηδη Αλεξης - DIPIE :flipout:

Βρε Μήτσο καλά τα...παιδιά,αλλά κι εσύ τέκνον Βρούτε;Υπάρχει περίπτωση ο διοικητής της ΤτΕ να παίρνει 400000;Οχι ότι είναι λίγα.Κάθε άλλο.

Αλλά η αγορά δεν κινείται έτσι.Οχι 4.150.000 αλλά ούτε και 400.000...Ο οποιοσδήποτε πρόεδρος,COE,διοικητής μεγάλης εταιρείας τα παίρνει άνετα...

τότε μην μαλώνετε με τον dipie, απλά φωνάξτε να πάρουν από 5000 οι τοπ...

Δυστυχώς Δημήτρη "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".
Είμαι 34 χρονών και ειλικρινά δεν ελπίζω σε τίποτα καλό για την χώρα μας.