GREEK GOLDEN "BOYS"....

Re: Απάντηση: GREEK GOLDEN "BOYS"....

Βρε Μήτσο καλά τα...παιδιά,αλλά κι εσύ τέκνον Βρούτε;Υπάρχει περίπτωση ο διοικητής της ΤτΕ να παίρνει 400000;Οχι ότι είναι λίγα.Κάθε άλλο.

Αλλά η αγορά δεν κινείται έτσι.Οχι 4.150.000 αλλά ούτε και 400.000...Ο οποιοσδήποτε πρόεδρος,COE,διοικητής μεγάλης εταιρείας τα παίρνει άνετα...

Επειδή συνεχίζεις τις ομορφιές (παιδιά κλπ) θα κάνω μια μικρή διόρθωση
στο post μου Νο.31 ...

Ps.: Άμα είναι να σε σκάσω να σταματήσω γιατί είσαι και σε μια Α ηλικία:antlers:

Επειδή συνεχίζεις τις ομορφιές (παιδιά κλπ) θα κάνω μια μικρή διόρθωση
στο post μου Νο.31 ...

Ps.: Άμα είναι να σε σκάσω να σταματήσω γιατί είσαι και σε μια Α ηλικία:antlers:

βαζω στοιχημα εναν κοκκορα, οτι δεν θα σταματησεις

Γιατί βρέ κακό είναι νάσαι παιδί και μάλιστα να δείχνεις γενικώς και πολύ μικρότερος;

Το χειρότερο απ' όλα είναι να είσαι μεσήλικας και να δείχνεις ....γερος.
(όπου τελίτσες ότι γουστάρει ο καθένας).

Κρασάτο?:BDGBGDB55::flipout:

Φυσικα, με χοντρο μακαρονι

Το χειρότερο απ' όλα είναι να είσαι μεσήλικας και να δείχνεις ....γερος.
(όπου τελίτσες ότι γουστάρει ο καθένας).

Μου χρωστας εναν κοκκορα φιλαρακο... :D

Συγγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτηση, αλλά που ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ότι ο Προβόπουλος έχει εισόδημα 4,000,000, ή ότι έχει μισθό 400,000; Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε τη θέση του: είναι Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της χώρας, το οποίο επιβλέπει την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος (μεταξύ άλλων). Για να το κάνω λιανά, επιβλέπει τις τράπεζες. Ο επικεφαλής της λοιπόν επιβάλλεται να είναι τραπεζίτης. Για όσους δεν το ξέρουν, κανείς τραπεζίτης δεν είναι φτωχός, και μισθός 5.000 το μήνα είναι μισθός διευθυντή επαρχιακού υποκαταστήματος, όχι τραπεζίτη. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της οικονομίας να μην παίρνει μεγάλο μισθό. Αν έχει μεγάλο εισόδημα από προσωπική περιουσία μεγειά του με χαρά του, μήπως τα έκλεψε; Αν θυμάμαι καλά έχουμε οικονομία της ελεύθερης αγοράς και ο καθένας μπορεί να κερδίσει όσα μπορεί, κάνω λάθος; Όσο για το ότι λέει ότι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι, συγγνώμη, αλλά αν με την οικονομία μας σε τέτοια χάλια έλεγε ότι όλα είναι καλά και όλα ωραία και όλα θα πάνε καλά, τότε είναι που θα του άξιζε μισθός 500 ευρώ το μήνα (και πολλά είπα). Αλήθεια, ο Μάκης που τα γράφει αυτά, πόσα βγάζει το μήνα;

Δυστυχώς Δημήτρη "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".
Είμαι 34 χρονών και ειλικρινά δεν ελπίζω σε τίποτα καλό για την χώρα μας.

γρήγορα το είπες...
εγώ είμαι 52 και και ειλικρινά δεν ελπίζω σε τίποτα καλό για την χώρα μας:flipout:

Βρε Μήτσο καλά τα...παιδιά,αλλά κι εσύ τέκνον Βρούτε;Υπάρχει περίπτωση ο διοικητής της ΤτΕ να παίρνει 400000;Οχι ότι είναι λίγα.Κάθε άλλο.

Αλλά η αγορά δεν κινείται έτσι.Οχι 4.150.000 αλλά ούτε και 400.000...Ο οποιοσδήποτε πρόεδρος,COE,διοικητής μεγάλης εταιρείας τα παίρνει άνετα...

όχι δεν υπάρχει περίπτωση....
αλλά....
1. είτε παίρνει 4000000 (γιά μένα πιό πιθανό) είτε 400000 πολλά παίρνει.
2. το ξέρω ότι τα μεγαλοστελέχη τα παίρνουν αυτά, πολλά παίρνουν...
3. Εγώ γιατί δεν τα παίρνω?:furious3:

4. δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω στην Ιαπωνία μετά τον πόλεμο είπε ο αυτοκράτορας "γιά ένα χρόνο θα δουλεύετε γιά την Ιαπωνία και τον αυτοκράτορα". Και νομίζω έτσι έγινε. Διορθώστε με.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να ξεσκίζομαι στη δουλειά και να παίρνω ψίχουλα όταν διάφοροι επειδή ...άντε μην πω...πιάσανε μιά καρέκλα που έχει επάνω τιμή παίρνουν την τιμή χωρίς να την ιδρώσουν.

Συγγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτηση, αλλά που ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ότι ο Προβόπουλος έχει εισόδημα 4,000,000, ή ότι έχει μισθό 400,000; Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε τη θέση του: είναι Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, του κεντρικού πιστωτικού ιδρύματος της χώρας, το οποίο επιβλέπει την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος (μεταξύ άλλων). Για να το κάνω λιανά, επιβλέπει τις τράπεζες. Ο επικεφαλής της λοιπόν επιβάλλεται να είναι τραπεζίτης. Για όσους δεν το ξέρουν, κανείς τραπεζίτης δεν είναι φτωχός, και μισθός 5.000 το μήνα είναι μισθός διευθυντή επαρχιακού υποκαταστήματος, όχι τραπεζίτη. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της οικονομίας να μην παίρνει μεγάλο μισθό. Αν έχει μεγάλο εισόδημα από προσωπική περιουσία μεγειά του με χαρά του, μήπως τα έκλεψε; Αν θυμάμαι καλά έχουμε οικονομία της ελεύθερης αγοράς και ο καθένας μπορεί να κερδίσει όσα μπορεί, κάνω λάθος; Όσο για το ότι λέει ότι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι, συγγνώμη, αλλά αν με την οικονομία μας σε τέτοια χάλια έλεγε ότι όλα είναι καλά και όλα ωραία και όλα θα πάνε καλά, τότε είναι που θα του άξιζε μισθός 500 ευρώ το μήνα (και πολλά είπα). Αλήθεια, ο Μάκης που τα γράφει αυτά, πόσα βγάζει το μήνα;

να δουλέψει με ποσοστά ο κύριος, και όλοι οι κύριοι.
Είναι στο τιμόνι του κεντρικού πιστωτικού καταστήματος της χώρας και το τελυεταίο έχει πιάσει πάτο, τον τρύπησε και πάει πιό κάτω.
Δανείζεται η χώρα με μεγαλύτερο επιτόκιο από αυτό που πληρώνω εγώ στεγαστικό και θα παίρνει ο κύριος ή ο κάθε κύριος επειδή είναι στην διευθυντική καρέκλα 5000 ή 20000 το μήνα?
Τι κέρδη έφερε στην επιχείρησή του ?

να δουλέψει με ποσοστά ο κύριος, και όλοι οι κύριοι.
Είναι στο τιμόνι του κεντρικού πιστωτικού καταστήματος της χώρας και το τελυεταίο έχει πιάσει πάτο, τον τρύπησε και πάει πιό κάτω.
Δανείζεται η χώρα με μεγαλύτερο επιτόκιο από αυτό που πληρώνω εγώ στεγαστικό και θα παίρνει ο κύριος ή ο κάθε κύριος επειδή είναι στην διευθυντική καρέκλα 5000 ή 20000 το μήνα?
Τι κέρδη έφερε στην επιχείρησή του ?

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι εμπορική τράπεζα για να κρίνεται ο διευθυντής της σύμφωνα με την κερδοφορία που έφερε. Είναι ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. Παλιά τύπωνε το νόμισμα και όριζε τους όρους δανεισμού επιχειρήσεων και ιδιωτών. Τώρα αυτή η αρμοδιότητα πέρασε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που τυπώνει τα ευρώ και ορίζει το επιτόκιο euribor. Πλέον οι αρμοδιότητές της είναι, το ξαναγράφω, να επιβλέπει τις εμπορικές τράπεζες, να ελέγχει το έλλειμα του ισοζυγίου συναλλαγών, και εσχάτως, λόγω της απύθμενης ανικανότητας της ΕΣΥΕ, να ορίζει και το ύψος του ελλείματος του προϋπολογισμού (μπας και μας πιστέψει κανένας, εκεί καταντήσαμε).

Και τί επίβλεψη ακριβώς κάνει;

Ελέγχει που πάει το μαύρο χρήμα;
Έκανε κάτι για την φυγάδευση όλων των καταθέσεων στο εξωτερικό;
Επιβλέπει τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις;
Ελέγχει το τι τοξικά προιοντα εμπορεύονται οι ελληνικες Τραπεζες;
Πέτυχε κάτι άλλο συγκεκριμένο;

Κώστα μου
ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ την επόπτευσε τότε....
Γιά αρκετά χρόνια το επιτόκιο στο στεγαστικό μου αντί να μειώνεται, έμενε ίδιο (γιά προστασία μου).
Οι πιστωτικές μου πληρώνουν επιτόκιο 17.5 % και πολλές φορές δεν έχουν πλέον την περίοδο χάριτος των 40 ημερών.
Προχτές κατέθεσα χρήματα σε λογαριασμό μου και μετά από 5 λεπτά διαπίστωσα ότι είχαν βαλέρ μιάς μέρας!!!
Οι περισσότεροι μου λογαριασμού έχουν έξοδα ακινησίας ή χαμηλού υπολοίπου...
Το επιτόκιο καταθέσεων είναι .7% ενώ το επιτόκιο χορηγήσεων 9.5%, ενώ σε καταναλωτικό 13%

Είσαι σίγουρος ότι είναι άξιος ο μισθός του?

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι εμπορική τράπεζα για να κρίνεται ο διευθυντής της σύμφωνα με την κερδοφορία που έφερε. Είναι ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. Παλιά τύπωνε το νόμισμα και όριζε τους όρους δανεισμού επιχειρήσεων και ιδιωτών. Τώρα αυτή η αρμοδιότητα πέρασε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που τυπώνει τα ευρώ και ορίζει το επιτόκιο euribor. Πλέον οι αρμοδιότητές της είναι, το ξαναγράφω, να επιβλέπει τις εμπορικές τράπεζες, να ελέγχει το έλλειμα του ισοζυγίου συναλλαγών, και εσχάτως, λόγω της απύθμενης ανικανότητας της ΕΣΥΕ, να ορίζει και το ύψος του ελλείματος του προϋπολογισμού (μπας και μας πιστέψει κανένας, εκεί καταντήσαμε).

Απόλυτα σωστά όλα όσα λές αγαπητέ για την ΤτΕ, όμως κανείς σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορεί να παίρνει μισθό μεγαλύτερο απ' αυτόν του 1ου Πολίτη αυτής της χώρας του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλ.
Αν κάνω λάθος (αν έχει αλλάξει αυτό δηλ. και δεν το πήρα χαμπάρι!), παρακαλώ διορθώστε με...

Φιλικά
Γιώργος.