GREEK GOLDEN "BOYS"....

Ο μισθός του προέδρου του Αρείου Πάγου,υποτίθεται ότι είναι ο ανώτατος μισθός δημόσιου λειτουργού.

Το πρόβλημα για εμένα είναι άλλο. Ας υποθέσουμε ότι ο Προβόπουλος παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο μισθό από την ΤτΕ. Και έχει άλλα 3.600.000 Ευρώ εισοδήματα από άλλες δραστηριότητες. Αν μέσα σε αυτές πρόκειται για κέρδη από το Χρηματηστήριο ή άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και αυτό γιατί λόγω θέσης ο Προβόπουλος μπορεί να επιρρεάζει με δηλώσεις του τις οικονομικές αγορές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, τουλάχιστον για ότι αφορά τα ελληνικά κεφάλαια. Με λίγα λόγια μπορεί απλά κάνοντας κάποιες δημόσιες δηλώσεις, να προδιαγράφει την τύχη των όποιων προσωπικών του επενδύσεων σε βαθμό τέτοιο που αγγίζει τα όρια της νομιμότητας.

εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ασχέτως το πόσα παίρνει
γιατί να μην ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ για ΑΥΤΑ......:furious3:

εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ασχέτως το πόσα παίρνει
γιατί να μην ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ για ΑΥΤΑ......:furious3:

φιρί φιρί το πας Κώστα να τα διαλύσεις όλα σε αυτή τη χώρα ..... :BDGBGDB55:

Βρε σύ τι γκρινιάζεις;Μόνο αυτός είναι;Χιλιάδες είναι...Μπά σε καλό σου...

Απόλυτα σωστά όλα όσα λές αγαπητέ για την ΤτΕ, όμως κανείς σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορεί να παίρνει μισθό μεγαλύτερο απ' αυτόν του 1ου Πολίτη αυτής της χώρας του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλ.
Αν κάνω λάθος (αν έχει αλλάξει αυτό δηλ. και δεν το πήρα χαμπάρι!), παρακαλώ διορθώστε με...

Φιλικά
Γιώργος.

Αν ο Προβόπουλος έπαιρνε μεγαλύτερο μισθό από τον Πρόεδρο θα το έπαιρναν χαμπάρι οι δικαστές και θα το χρησιμοποιούσαν σαν πάτημα για να αυξήσουν το δικό τους μισθό. οπότε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.:D

Και τί επίβλεψη ακριβώς κάνει;

Ελέγχει που πάει το μαύρο χρήμα;
Έκανε κάτι για την φυγάδευση όλων των καταθέσεων στο εξωτερικό;
Επιβλέπει τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις;
Ελέγχει το τι τοξικά προιοντα εμπορεύονται οι ελληνικες Τραπεζες;
Πέτυχε κάτι άλλο συγκεκριμένο;

Έλεγχος του μαύρου χρήματος γίνεται. Οι καταθέσεις στο εξωτερικό φεύγουν νόμιμα και κανείς δε μπορεί να τις σταματήσει. Για τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις δε μπορώ να σου απαντήσω λόγω επαγγέλματος. Το ίδιο και για τα τοξικά προϊόντα.

Κώστα μου
ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ την επόπτευσε τότε....
Γιά αρκετά χρόνια το επιτόκιο στο στεγαστικό μου αντί να μειώνεται, έμενε ίδιο (γιά προστασία μου).
Οι πιστωτικές μου πληρώνουν επιτόκιο 17.5 % και πολλές φορές δεν έχουν πλέον την περίοδο χάριτος των 40 ημερών.
Προχτές κατέθεσα χρήματα σε λογαριασμό μου και μετά από 5 λεπτά διαπίστωσα ότι είχαν βαλέρ μιάς μέρας!!!
Οι περισσότεροι μου λογαριασμού έχουν έξοδα ακινησίας ή χαμηλού υπολοίπου...
Το επιτόκιο καταθέσεων είναι .7% ενώ το επιτόκιο χορηγήσεων 9.5%, ενώ σε καταναλωτικό 13%

Είσαι σίγουρος ότι είναι άξιος ο μισθός του?

Φαντάζομαι ότι η ΤτΕ είναι το ίδιο αποτελεσματική με τη μέση ελληνική δημόσια υπηρεσία...:BDGBGDB55:

Έλεγχος του μαύρου χρήματος γίνεται. Οι καταθέσεις στο εξωτερικό φεύγουν νόμιμα και κανείς δε μπορεί να τις σταματήσει. Για τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις δε μπορώ να σου απαντήσω λόγω επαγγέλματος. Το ίδιο και για τα τοξικά προϊόντα.

Μαυρο χρημα και καταθεσεις: ναι φευγουν νομιμα (τουλαχιστον εντος της Ευρωπαικης Ζωνης - εμπεριεχει και την Ελβετια νομιζω), ΑΛΛΑ εκει επιβαλλεται ελεγχος προέλευσης συμφωνα με τους διεθνείς κανονες περι μαυρου χρηματος.

Τα ληστρικα επιτοκια χορηγησεων σε μεγαλο βαθμο οφείλονται στο ρισκο που εμπεριεχουν, καθοτι το ποσοστο δανειων σε επισφαλεια ηταν ηδη μεγαλο τις 'καλες' μερες... Φανταστειτε τωρα. Το χρημα ειναι ακριβοτερο απο την υπολοιπη Ευρωπη, αλλα δε μπορουμε να συγκριθουμε με αυτούς, οταν σε περιπτωση που μπεις στον αντιστοιχο Τειρεσια, ουτε κινητο τηλεφωνο δεν μπορεις να αγορασεις.

Αισχροκερδουν? Ισως... Απόδειξη: η διαρκης αυξηση των κερδων σε δυσθεώρητα ποσοστα. Αντιλογος: μην ξεχναμε την αναπτυξη που ειχαν τα τελευταια 10-15 χρονια σε διαφορετικες αγορες.

ΚΩΣΤΑ: Τι 'τοξικα' προιοντα εχουν οι Ελληνικες εμπορικες τραπεζες? Το πιο τοξικο που εχω δει εγω ηταν καποια Swaps σε ισοτιμιες του Ευρώ....

ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ VISA NOTOS GALERIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΟΚΤΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ". ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΝΟΤΟΣ (ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο Κ@#$%^Σ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΝ?

ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ VISA NOTOS GALERIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΟΚΤΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ". ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΝΟΤΟΣ (ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο Κ@#$%^Σ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΝ?

Πιθανοτατα στην απερριψαν εξαιτιας του ρισκου που εμπεριεχεται στις καρτες. Πλεον αντιμετωπιζονται ως 'ανοιχτα δανεια'.

Ως προς το "ανοιγμα" (ή εκθεση σε κινδυνο) που σου ανεφερε, συνυπολογιζεται το αθροισμα των ορίων των καρτων που ηδη διαθετεις (δεν ξερω αν υπολογιζουν και το πληθος των καρτων). Αυτο γιατι υποθετικα σου ανηκουν 8 εν δυναμει 'δανεια' ηδη.

Δεν εχει σημασια το οτι ειναι εξοφλημενες στις συγκεκριμενες συνθηκες, ουτε το οτι ειχες νωριτερα καποια αλλη καρτα του ιδιου καταστηματος - οι συνθηκες τοτε μπορει να ηταν διαφορετικες (π.χ. οταν την εξεδωσες να ειχες λιγοτερες ενεργες καρτες).

Ελπιζω αυτο να βοηθαει ως προς τη λογικη της απορριψης.

Απάντηση: Re: GREEK GOLDEN "BOYS"....

For your info, Λευκός Τειρεσίας λέγεται αυτό. Στην απέρριψαν γιατί δυνητικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα όρια που έχεις απο όλες τις κάρτες και αν το κάνεις , πάλι δυνητικά δεν θα μπορείς να αποπληρώσεις σύμφωνα με το εισόδημά σου.
ΛΥΣΗ: κόψτε τις κάρτες που δεν χρησιμοποιείτε, αλλιώς σας "τρώνε" το πιστωτικό σας όριο.

Τη δική μου την έκλεψαν (ευτυχώς την ακύρωσα επιτόπου) πριν ένα χρόνο και από τότε δεν ξαναέβγαλα. Αλλά μάλλον θα ξαναβγάλω, γιατί όλο και κάτι μικροπράγματα θέλω από ebay. Βέβαια καλό μου έκανε που δεν την είχα, μόνο από γερμανούς αγορά και με έμβασμα (0,30 ευρώ, ebanking). Σπαθί οι γερμαναράδες, τύφλα να 'χει το πέηπαλ.

Χρεωστικη καρτα και καθαρισες.

Enter VISA. Συνδεδεμενη με λογαριασμο καταθεσεων.

Οταν εχει υπολοιπο μεσα, ψωνιζεις. Οταν δεν εχει γιοκ.

Τη χρησιμοποιω για πληρωμη λογαριασμων, ΦΠΑ, αγορες ιντερνετ, και στο εξωτερικο, χωρις προβλημα. Ειναι δηλωμενη και στο paypal.

Ρισκο μηδεν, αν τη χασεις, το πολυ να χασεις το τρεχον υπολοιπο. Που φροντιζεις να μην ειναι πολυ, εκτος αν εχεις αμεσα σκοπο να αγορασεις κατι ακριβο.

Χωρις πιστωση, ουτε με τον κινδυνο να χρεωθεις με τρελα επιτοκια αν καθυστερησεις την εξοφληση.

προσωπικά προτείνω (και χρησιμοποιώ και εγώ) προπληρωμένη πιστωτική αλλιώς prepaid card. Πληρώνεις μιά προμήθεια όποτε τη φορτώνεις και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τα χρήματα που έχεις βάλει. Δεν έχει όριο. όσα έβαλες έβαλες.