εγώ αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι ασχέτως το πόσα παίρνει
γιατί να μην ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ για ΑΥΤΑ......:furious3:
φιρί φιρί το πας Κώστα να τα διαλύσεις όλα σε αυτή τη χώρα ..... :BDGBGDB55:
τελικά ώρες ώρες πιστεύω οτι ο "μπουλης" ήταν πολύ πονηρός που την κοπάνησε....
Απόλυτα σωστά όλα όσα λές αγαπητέ για την ΤτΕ, όμως κανείς σύμφωνα με το Σύνταγμα δεν μπορεί να παίρνει μισθό μεγαλύτερο απ' αυτόν του 1ου Πολίτη αυτής της χώρας του Προέδρου της Δημοκρατίας δηλ.
Αν κάνω λάθος (αν έχει αλλάξει αυτό δηλ. και δεν το πήρα χαμπάρι!), παρακαλώ διορθώστε με...
Φιλικά
Γιώργος.
Και τί επίβλεψη ακριβώς κάνει;
Ελέγχει που πάει το μαύρο χρήμα;
Έκανε κάτι για την φυγάδευση όλων των καταθέσεων στο εξωτερικό;
Επιβλέπει τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις;
Ελέγχει το τι τοξικά προιοντα εμπορεύονται οι ελληνικες Τραπεζες;
Πέτυχε κάτι άλλο συγκεκριμένο;
Κώστα μου
ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ την επόπτευσε τότε....
Γιά αρκετά χρόνια το επιτόκιο στο στεγαστικό μου αντί να μειώνεται, έμενε ίδιο (γιά προστασία μου).
Οι πιστωτικές μου πληρώνουν επιτόκιο 17.5 % και πολλές φορές δεν έχουν πλέον την περίοδο χάριτος των 40 ημερών.
Προχτές κατέθεσα χρήματα σε λογαριασμό μου και μετά από 5 λεπτά διαπίστωσα ότι είχαν βαλέρ μιάς μέρας!!!
Οι περισσότεροι μου λογαριασμού έχουν έξοδα ακινησίας ή χαμηλού υπολοίπου...
Το επιτόκιο καταθέσεων είναι .7% ενώ το επιτόκιο χορηγήσεων 9.5%, ενώ σε καταναλωτικό 13%
Είσαι σίγουρος ότι είναι άξιος ο μισθός του?
Φαντάζομαι ότι η ΤτΕ είναι το ίδιο αποτελεσματική με τη μέση ελληνική δημόσια υπηρεσία...:BDGBGDB55:
Έλεγχος του μαύρου χρήματος γίνεται. Οι καταθέσεις στο εξωτερικό φεύγουν νόμιμα και κανείς δε μπορεί να τις σταματήσει. Για τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις δε μπορώ να σου απαντήσω λόγω επαγγέλματος. Το ίδιο και για τα τοξικά προϊόντα.
ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ VISA NOTOS GALERIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΟΚΤΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ". ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΝΟΤΟΣ (ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο Κ@#$%^Σ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΝ?
ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΤΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΟΣΗ VISA NOTOS GALERIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΟΚΤΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ". ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΝΟΤΟΣ (ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο Κ@#$%^Σ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΑΝ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.